Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Siltex Round Moderate Plus Profile Gel Breast İmplant Cohesive I <<<<<<<<< Kızlar bana bunun tam açılımını yaparmısınız?

Siltex, mentorun dışı pürüzlü protezlerinin ismi gördüğüm kadarıyla. Round:yuvarlak, şekli. Moderate plus profile: orta profilliye karşılık geliyor birçok markada, protezin dışa çıkıklık seviyesiyle ilgili bir durum. Breast implant: meme protezi. Cohesive I: silikonun içindeki maddenin akışkanlık seviyesiyle ilgili bir terim. Ama I olunca yüksek mi düşük mü oluyor bu markada bilmiyorum. Protezinin yumuşaklığı ve şeklini koruyabilme kapasitesi bu cohesive olma derecesiyle ilgili oluyor.
Benim bildiklerim, bulduklarım bu kadar. Yanlış varsa düzeltelim, yanlış kalmasın :)

Teşekkür ederim

6cı gün fotosu ekledim. Bu şekilde gidişatı izlemek ne güzel oluyormuş,2günde bile arada fark görüyorum :))

Ne zamandir giremedim okumaya bu topigi.
Aklima yeni bir sey takildi.
Bazen arkadaslar diyodu dalgalanma oldu protezi hissediyorum vs diye. Bi onu arastiriyim dedim gecen. Adi rippling di sanirim.
Baya baya rahatsiz olup 2.operasyon gecirenler olmus. (Yag enj gibi)

Dalgalanma yasayanlar cok mu belli oluyor, ele geliyor?
Bir de ameliyat yontemi ile cok alakali degil diye okudum baska topiklerde, ama cogu kas ustu/kas zari alti olanlarda bu dalgalanma var.
kas alti olup bunu yasayan var mi?
Ben cok zayif biriyim, derisi ince/zayif olanlarda daha cok oluyormus
Resmen ameliyat tarihi alcaktim bu konu geldi onume. Yine kararsizliklar.

Slm kizlar
5ci ay fotosu yukledim.
Gecen hafta lipo olmustum. Odemler devam ediyor Ama daha iyi.Izlerim ise gayet iyi durumda. Drum bir dahaki sefere lazer yapariz dedi.

Kızlar merhaba gün geçtikçe çok daha iyi oluyorum. Bugün 11. günüm ağrı kesici içmesem içmiyorum yani ağrılarılarım bitti bitiyor. Benim size sormak istediğim herkes Ayyıldızın ameliyat sütyeni mi takıyor ? Yoksa sizinde başka taktığınız sütyen varmı farklı olarak ?
Okuyanlar yazarsa sevinirim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…