Kaydetmemisim şimdi hallettimGöremiyorum resim?
İzledim cnmKaydetmemisim şimdi hallettim
İzledimCnm beni izlermisin?
Teşekkür ederim canimİzledim cnm
İzledim canımblackcat07 beni de izlermisin canım
Beni de izlermisinTeşekkür ederim canim
benide izlemen mümkün mü? ayrıca sorularım olacakİzledim
Siltex Round Moderate Plus Profile Gel Breast İmplant Cohesive I <<<<<<<<< Kızlar bana bunun tam açılımını yaparmısınız?
Teşekkür ederimSiltex, mentorun dışı pürüzlü protezlerinin ismi gördüğüm kadarıyla. Round:yuvarlak, şekli. Moderate plus profile: orta profilliye karşılık geliyor birçok markada, protezin dışa çıkıklık seviyesiyle ilgili bir durum. Breast implant: meme protezi. Cohesive I: silikonun içindeki maddenin akışkanlık seviyesiyle ilgili bir terim. Ama I olunca yüksek mi düşük mü oluyor bu markada bilmiyorum. Protezinin yumuşaklığı ve şeklini koruyabilme kapasitesi bu cohesive olma derecesiyle ilgili oluyor.
Benim bildiklerim, bulduklarım bu kadar. Yanlış varsa düzeltelim, yanlış kalmasın :)
Ağrıların ne durumda canım6cı gün fotosu ekledim. Bu şekilde gidişatı izlemek ne güzel oluyormuş,2günde bile arada fark görüyorum :))
hemen bakıyorum6cı gün fotosu ekledim. Bu şekilde gidişatı izlemek ne güzel oluyormuş,2günde bile arada fark görüyorum0 :))
Bugün çok daha iyiydim, güngün dahada iyi olucam biliyorum. Üstesinden gelmek sabretmek güzel bişey.Ağrıların ne durumda canım
Çok sevindim senin adına. Sürekli erteleniyor diye ne kadar üzülüyordun. Bak şimdi ağrıların bile geçti bitti sayılır, darısı başıma inşallah :)))Bugün çok daha iyiydim, güngün dahada iyi olucam biliyorum. Üstesinden gelmek sabretmek güzel bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?