Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar 52. Gün fotosu ekledim :)))
arzum77 kadar olamasamda azcık poz vermeye çalıştım
Yorum alabilirsem mutlu edersiniz benide
Ben halen dantel braletler almadım olmaz diye 3 ayı beklemeyi düşünüyorum üçgen penye sutyenler çok rahat şimdilik bunlarla devam :))))

Son düzenleme:
Bende eklemiştim bugün bir foto Bak sende :))

bakin valla.. ben bayildimm... arzum77 Böyle bir duruş yok yani. Poponu kaşı nazar degmesin canimSenden birde foto çekmeyi ogrenmemiz gerekiyor

Kesinlikle katılıyorum :))) foto cekinmeyi öğrenmemiz gerek , arzumun her fotosunda ayrı mizaç var maşallah profosyonel çekimler halt yemiş

Bende sporcu hic olmadi, serbest gezen tavuklar gibi memislerim sürekli masaj sabah aksam. Sıkıldim acikcasi. Düşün 7. aya kadar yapicam off . Vermediyse vardır bir bildiği canim.
Doktorlar Neye göre masaj veriyorlar bana da vermedi hatta özellikle yapma dedi
Sağ göğsüm yukarda olduğu İçin ben arada bastırıyordum onu söyledim yapma gerek yok dedi anlamadım yapmak mı iyi yapmamak mı ?

bakin valla.. ben bayildimm... arzum77 Böyle bir duruş yok yani. Poponu kaşı nazar degmesin canimSenden birde foto çekmeyi ogrenmemiz gerekiyor

Kesinlikle katılıyorum :))) foto cekinmeyi öğrenmemiz gerek , arzumun her fotosunda ayrı mizaç var maşallah profosyonel çekimler halt yemiş
Teşekkürler kızlar İnsanın özgüveni olunca pozlar geliyor işte Ama ilham perisinin de gelmesi lazım tabi :)) Herzaman poz verilmiyor

Canım,her hastaya masaj verilmiyor. Banada önermemişti Hasan bey. Sonra bir ara göğsüm sertleşmişti ,hiçmi dokunmuyorsunuz demişti. Kendisi masaj yapıp yumuşatmıştı ,bir ay yap demişti . Sonra yapma yeter demişti.
Yani senin durumuna göre tatlım

Yapisal olarak memeler ayriydi. Birlestirme ve asagi inmesi icin yaptiriyor. Öyle sıfır bir kapanma olmaz zaten. Ama yumusamasinda bende cok etki etti. Dr'dan dr'a değişiyor. Tartisilasi bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…