Tatlim beni izlersen görmek isterim.Kızlar merhaba. 45.gün albümü yaptım, resimler ekledimyorum bekliyorum
Görkem Caliskana olacağım.Simdiden mutluluklarhic stres yapma, kesinlikle pisman olmayacaksin. Bende izmirdeyim hangi dr. Olacaksin tatlim.
Siz ameliyat oldunuz mu?Simdiden mutluluklarhic stres yapma, kesinlikle pisman olmayacaksin. Bende izmirdeyim hangi dr. Olacaksin tatlim.
Canım benim fotoğrafım var :)Arkadaşlar fotonuz yok lütfen anlayış gösterin, fotosu olmayanları izleyemiyoruz .
Martta oldum canim. Artik oldugumu unuttumSiz ameliyat oldunuz mu?
Profil fotosundan bahsetmiyor, memelerin şu an ki haliyle. Hepimiz öncesini eklemistik. Ameliyat olunca sonrasi ekledik. Onu demek istiyor. @Kahvemveben degil mi? TatlimCanım benim fotoğrafım var :)
Bende eklemiştim bugün bir fotoKızlar 52. Gün fotosu ekledim :)))
arzum77 kadar olamasamda azcık poz vermeye çalıştım
Yorum alabilirsem mutlu edersiniz benide
Ben halen dantel braletler almadım olmaz diye 3 ayı beklemeyi düşünüyorum üçgen penye sutyenler çok rahat şimdilik bunlarla devam :))))
Bende eklemiştim bugün bir fotoBak sende :))
bakin valla.. ben bayildimm...Bende eklemiştim bugün bir fotoBak sende :))
bakin valla.. ben bayildimm...arzum77 Böyle bir duruş yok yani. Poponu kaşı nazar degmesin canim Senden birde foto çekmeyi ogrenmemiz gerekiyor
Doktorlar Neye göre masaj veriyorlar bana da vermedi hatta özellikle yapma dediBende sporcu hic olmadi, serbest gezen tavuklar gibi memislerimsürekli masaj sabah aksam. Sıkıldim acikcasi. Düşün 7. aya kadar yapicam off . Vermediyse vardır bir bildiği canim.
bakin valla.. ben bayildimm...arzum77 Böyle bir duruş yok yani. Poponu kaşı nazar degmesin canim Senden birde foto çekmeyi ogrenmemiz gerekiyor
Teşekkürler kızlarKesinlikle katılıyorum :))) foto cekinmeyi öğrenmemiz gerek , arzumun her fotosunda ayrı mizaç var maşallah profosyonel çekimler halt yemiş
Stres yok. Keyif ameliyati buBen de çarşamba günü ameliyat olacağım izmirde. Ameliyat olup iyilesenlere çok özeniyorum. 12 yıl isteyip bir anda karar verdim. Umarım pişman olmam. Çok heyecanlı ve stresliyim.
Biraz kirp ve küçült canimArkadaşlar foto yüklerken hata veriyor neden acaba
Canım,her hastaya masaj verilmiyor. Banada önermemişti Hasan bey. Sonra bir ara göğsüm sertleşmişti ,hiçmi dokunmuyorsunuz demişti. Kendisi masaj yapıp yumuşatmıştı ,bir ay yap demişti . Sonra yapma yeter demişti.Doktorlar Neye göre masaj veriyorlar bana da vermedi hatta özellikle yapma dedi
Sağ göğsüm yukarda olduğu İçin ben arada bastırıyordum onu söyledim yapma gerek yok dedi anlamadım yapmak mı iyi yapmamak mı ?
Ben de hic yapmadim. Bana da vermediDoktorlar Neye göre masaj veriyorlar bana da vermedi hatta özellikle yapma dedi
Sağ göğsüm yukarda olduğu İçin ben arada bastırıyordum onu söyledim yapma gerek yok dedi anlamadım yapmak mı iyi yapmamak mı ?
Yapisal olarak memeler ayriydi. Birlestirme ve asagi inmesi icin yaptiriyor. Öyle sıfır bir kapanma olmaz zaten. Ama yumusamasinda bende cok etki etti. Dr'dan dr'a değişiyor. Tartisilasi bir durum.Doktorlar Neye göre masaj veriyorlar bana da vermedi hatta özellikle yapma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?