Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba, benimde 7. Gunum :), 325 cc mentor mod plus , dual plan , odemim cok fazla , acaba ne yapilabilir odemin hizli gitmesi icin ? malum yaz gelmek uzere ...
Geçmiş olsun
Erken süreçte yapılacak tek şey bol su içmeniz. Bitki çayları gibi ödemi hızlı atan şeyler yasak erken süreçte . Bol su için,beslenmenize dikkat edin.

Merhaba, benimde 7. Gunum :), 325 cc mentor mod plus , dual plan , odemim cok fazla , acaba ne yapilabilir odemin hizli gitmesi icin ? malum yaz gelmek uzere ...
merhaba ben de dün ameliyat oldum 325 mentor takıldı bana da. 350 ya da 375 diye konusmustuk ama 350 bile sığmayınca 325 takılmış. Ödem gittikten halini çok merak ediyorum. Ben de hep ameliyat olduğuma değsin mantığı vardı ama vücudum izin vermedi

Sutyen olarak da pentinin sporcu sutyenini tavsiye etti doktorum onu kullanmaya başladım az önce.

Merhaba, benim sağ göğsümün alt kısmında garip bir his oldu. Komik geleek ama sanki içi su dolu gibi şıkır şıkır bir his. ne ki bu şimdi? Size oldu mu hiç? Sol taraf gayet normal ama sağ taraf koştuğumda y ada zıpladığımıda resmen şıkırdıyor.

Çıldırıyor muyum? :))

Kızlar göğüslerden ödemin gittiğini nasıl anlıyoruz ? Ne zaman artık ödemler bitti diyebiliriz ? Tamamen yumuşayınca mı ? Sertlikler varsa hala ödemlimidir ? Ödemlerle ilgili tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Sanirim odemlerden en cok ceken bendim burda.Haftalarca surdu bende.5 ay oldu Ama gecen hafta drum gordugumde hala iyilesme devam ediyor odemler azda olsa var demisti.
Sertse zaten odem vardir. Ama benkinde sertlik yok yinede odemli dedi dr.En gec kollarda ve memelerde gidermis
Sen ne zaman ameliyat olmustun
Fotolarina baktim ya bomba resmen cok sexi cok guzeller

Merhaba hanımlarr.11 Aralikta kas ustu yontemiyle 325 cc takilmisti bana.Neredeyse 7 ay oldu.Agrim sizim hicbir sorunum yok.Ama son birkac aydir bir problem yasiyorum.Dekolte kisminda elimi gezdirince dalgalanma tarzi bir sey hissediyorum.Pruzsuz degilde boyle cizgi cizgi bir seyler var gibi.Yine zayifladigim icin protez mi ortaya cikiyor diye dusundum ama bilemedim.1.72 boy 50 kiloyum. Flashli fotograflarda dalgalanma gozukuyor.Musait olabilirsem fotograf atacagim.Lutfen boyle sorun yasayan birileri paylasabilir mi benimle

Geçmiş olsun, kas üstü protezlere bazen bu şikayetleri edenler oluyor tekrar doktoruna görünmen mümkün mü onun fikri nedir acaba

Evet,maydonoz çayı kan sulandırır.
Arzum kan maydonoz kan sulandiryorsa yani iyi degil anlamindami yazdin. Bende odemler icin hergun maydonoz yiyorum ama suyunu icemiyorum midem bulaniyor.
Daha 2 hafta olmadi Ama ben korselerden bunaldim artik. Kullanlasam ne olucak diyorum catliyorum ama dr 3 hafta dedi nasil gecicek bilmiyorum.Ustelik hava gayet guzel ben uzun kollularla gezmek zorundayim

Bende iyi ki daha buyuk takilmamis diyorum , cunku bu odemli haliyle dusunemiyorum, bence dr larin bir bildigi var , fakat benim arkadaslarimda oldu yakin zamanda bu kadar odem olmadi , hhalde bunyeye gore degisiyor

Ameliyattan önce ve Sonra kan sulandırıcı ilaçlar,bitkiler ve bitkisel çaylar tüketimi yasak bir süre. Kas sulandırıcı ürünler kullanılırsa yara iyileşmeside geç olur haliyle. Çünkü kan pıhtılaşmaz.
Yedigin miktarla da alakalıdır tabi. Öyle çok yemiyorsan zararı olmaz.

Tenin hassas mı ? Benim fotolarıma bir bak istersen 5. gün olabilir ya da 8 . Ben çok morarmıştım . 1 ayda geçti
Merhaba bende ameliyat olacağım eylül veya ekim gibi:) 1 aydır buradaki yorumları okudum o kadar içim rahatladıki çoğu soru işaretim gitti diyebilirim. beni izleyebilir misiniz fotoları cok merak ediyorum ödem dediğiniz cok mu kötü bi şişlik

iyi ki böyle bi konu açılmış her gün okuyorum yorumları bende ameliyat olacağım eylül ekim gibi düşünüyorum yazın sıcakta cesaret edemiyorum izmirdeyim. fatih uygur düşünüyorum ona meme büyütme ameliyatı olanlar var mı memnun kaldınız mı ?

Kızlar moralim çok bozuk göğsümün biri hala yukarıda fakat doktor tatmin edici bi cevap vermedi ayrıca asimetrik o kadar olur dedi bana bariz belli ama kendisi belli belirsiz olduğunu iddaa ediyor ayrıca yumusadilar kendisi de gevsemis dedi bi önceki kontrolde inecek demişti ama inmedi şimdi iner geçer de demedi böyle kalcaklar ben bu göğüslerle yaşamak istemiyorum ayrica kucucukler iyice küçüldü ler 80 b her şeyden geçtim ama yukarda ve asimetrik olmasına çok üzülüyorum nasıl çıktım klinikten bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…