Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yeni fotoğraflarimi da koycam görünce farketceksiniz zaten herkes bi izleyebilir mi beni
Canim telas etme hemen.Ne zaman ameliyat olmustun bilmiyorum Ama bi 6 ay bekle .Ben fotolarinda buyuk bir fark goremedim. Bende tipki senin gibi druma asimetriden bahsettim. Rahatsiz oldugum bir iki sey vardi Ama yapmadi bekle dedi.

Sağol canım 40 güne yaklaşıyorum ameliyat olalı
biraz sertler eğer onlar ödemse değişir öyleyse daha

Tekrar deniycem daha sonra 3.5 ay oldu her gittiğimde farklı şeyler söyledi doktor inmiyor son gittiğimde ıyilesecek İncek de demedi her şey normalmis gibi konuşuyor bana

Benimde sol aynı bende önümüzdeki hafta gidicem

Merhaba canım... mart ayından Fatih bey'e ameliyat oldum, çokta memnunum.. görüş derim, pişman olmazsın..

İzlemeye alırım bakmak isteyen olursa 3.5 ay oldu tam başka bir doktora görünmek istiyorum hem yukarda hemde göğüs arasına dogru yan tarafa bakarsanız oranın diğeri gibi yuvarlak olmadığını asimetrik olduğunu goreceksiniz

Üst taraftan da belli oluyor yuvarlak bir hat yok dekolte kısmında diğeri gibi düz çıkıyor yukarıya doktor düzelmeyecegini ima etti hiç bişey yapma dedi masaja da gerek yok dedi masaja rağmen inmedi bi tavsiye verin bana napayim ben şimdi

Merak ettiğim 1 soru var dr bana ameliyat sonrası Kom barbara 75 c sütyen aldırdı. 350 cc protez takıldı. Bundan sonra sütyen almak istediğimde beden olarak hangi bedeni alacağım

Merak ettiğim 1 soru var dr bana ameliyat sonrası Kom barbara 75 c sütyen aldırdı. 350 cc protez takıldı. Bundan sonra sütyen almak istediğimde beden olarak hangi bedeni alacağım
Toparlayıcı bir sütyen aldırmış size. Cup ölçünüz zamanla değişebilir. En güzeli normal sütyene geçtiğinizde gögüs altı ve gögüs ucu ölçümünüze göre sütyen bedeninizi bulmanız Bazen göğüsler zamanla büyüyebiliyor ,yada ödemler indikçe küçülebiliyor. Çok farklı süreçler gördük forumda çünkü.

Canim kasustu de olsa. Bayagi zayıfmışsın. Bence onun da etkisi var. Kilo alabilsen bu sıkıntı gecer diye düşünüyorum. Bir-çok yazı okumuştum. Zayıf bayanlarda protezin hissedildigine dair

Tekrar deniycem daha sonra 3.5 ay oldu her gittiğimde farklı şeyler söyledi doktor inmiyor son gittiğimde ıyilesecek İncek de demedi her şey normalmis gibi konuşuyor bana
Canim sana yazmis miydim onceden tam hatırlamiyorum. Sanki yukarda oldugundan bahsetmiştin. Benimkiler de yukardaydi ameliyattan sonra. Hatta 3 hafta sonra bile. 3 .haftadan sonra kontrole gittigimde lastik taktı. Ust kisma. 3 hafta tak dedi. Sabirla taktim. Hatta uyurken de çıkarmadım. Sadece duşta çıkardım. Resmen asagi indiler lastik sayesinde. Simdi memnunum . Seni izledim. Ama resimlerini goremiyorum. Ne zamn ameliyat oldun bilmiyorum ama disini sıkıp lastik kullanmanı tavsiye ederim

Cnm sen resimlerimi sildin göremiyorum , ben seni izlemeden çıkarmışim arada temizlik yapıyorum herhalde yalnislik oldu tekrar izlemeye alıyorum

Cnm sen resimlerimi sildin göremiyorum , ben seni izlemeden çıkarmışim arada temizlik yapıyorum herhalde yalnislik oldu tekrar izlemeye alıyorum
Ewt canim albümümu sileli cok oldu. Izledigim ve ozelden konuştuğum arkadaşlara attim foto zaman zaman. Müsait olunca son halimi sana da atarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…