Canim telas etme hemen.Ne zaman ameliyat olmustun bilmiyorum Ama bi 6 ay bekle .Ben fotolarinda buyuk bir fark goremedim. Bende tipki senin gibi druma asimetriden bahsettim. Rahatsiz oldugum bir iki sey vardi Ama yapmadi bekle dedi.Yeni fotoğraflarimi da koycam görünce farketceksiniz zaten herkes bi izleyebilir mi beni
kaç cc takılmıştı?Yeni fotoğraflarimi da koycam görünce farketceksiniz zaten herkes bi izleyebilir mi beni
Sağol canım 40 güne yaklaşıyorum ameliyat olalıSanirim odemlerden en cok ceken bendim burda.Haftalarca surdu bende.5 ay oldu Ama gecen hafta drum gordugumde hala iyilesme devam ediyor odemler azda olsa var demisti.
Sertse zaten odem vardir. Ama benkinde sertlik yok yinede odemli dedi dr.En gec kollarda ve memelerde gidermis
Sen ne zaman ameliyat olmustun
Fotolarina baktim ya bomba resmen cok sexi cok guzeller
Benimde sol aynı bende önümüzdeki hafta gidicemKızlar moralim çok bozuk göğsümün biri hala yukarıda fakat doktor tatmin edici bi cevap vermedi ayrıca asimetrik o kadar olur dedi bana bariz belli ama kendisi belli belirsiz olduğunu iddaa ediyor ayrıca yumusadilar kendisi de gevsemis dedi bi önceki kontrolde inecek demişti ama inmedi şimdi iner geçer de demedi böyle kalcaklar ben bu göğüslerle yaşamak istemiyorum ayrica kucucukler iyice küçüldü ler 80 b her şeyden geçtim ama yukarda ve asimetrik olmasına çok üzülüyorum nasıl çıktım klinikten bilmiyorum
Merhaba canım... mart ayından Fatih bey'e ameliyat oldum, çokta memnunum.. görüş derim, pişman olmazsın..iyi ki böyle bi konu açılmış her gün okuyorum yorumlarıbende ameliyat olacağım eylül ekim gibi düşünüyorum yazın sıcakta cesaret edemiyorum izmirdeyim. fatih uygur düşünüyorum ona meme büyütme ameliyatı olanlar var mı memnun kaldınız mı ?
Evet,M&S de de ameliyat sonrası sütyenler var . Ameliyatta takılan sütyenler bunlardan farklı,daha sıkı korse tarzında. Ameliyat sonrası sütyen Ay yıldızın sütyeni yumuşak,telsiz,teni serin ve kuru tutan bir sütyen. M&S dekiler biraz daha kalın geldi kumaşı. Ama rahat edilecek sütyenlerdir.
Ameliyat sütyeni bir iki hafta kullanılıyor,sonra ameliyat sonrası sütyenlere yani ay yıldız,M&S deki sütyenler kullanılıyor evetBazı doktorlar normal sütyen kullanabilirsiniz diyor ama bu sütyenlerin ilk iki üç ay kullanılması çok daha sağlıklı . Özel gecelerde ,saatlik olarak telsiz,yumuşak formda sütyenler kullanılabilir. Tabi doktora yine soylması gerek çünkü herkesin durumu farklı ve doktor önerisi farklı oluyor
Toparlayıcı bir sütyen aldırmış size. Cup ölçünüz zamanla değişebilir. En güzeli normal sütyene geçtiğinizde gögüs altı ve gögüs ucu ölçümünüze göre sütyen bedeninizi bulmanızMerak ettiğim 1 soru var dr bana ameliyat sonrası Kom barbara 75 c sütyen aldırdı. 350 cc protez takıldı. Bundan sonra sütyen almak istediğimde beden olarak hangi bedeni alacağım
Canim kasustu de olsa. Bayagi zayıfmışsın. Bence onun da etkisi var. Kilo alabilsen bu sıkıntı gecer diye düşünüyorum. Bir-çok yazı okumuştum. Zayıf bayanlarda protezin hissedildigine dairMerhaba hanımlarr.11 Aralikta kas ustu yontemiyle 325 cc takilmisti bana.Neredeyse 7 ay oldu.Agrim sizim hicbir sorunum yok.Ama son birkac aydir bir problem yasiyorum.Dekolte kisminda elimi gezdirince dalgalanma tarzi bir sey hissediyorum.Pruzsuz degilde boyle cizgi cizgi bir seyler var gibi.Yine zayifladigim icin protez mi ortaya cikiyor diye dusundum ama bilemedim.1.72 boy 50 kiloyum. Flashli fotograflarda dalgalanma gozukuyor.Musait olabilirsem fotograf atacagim.Lutfen boyle sorun yasayan birileri paylasabilir mi benimle
Kızlar moralim çok bozuk göğsümün biri hala yukarıda fakat doktor tatmin edici bi cevap vermedi ayrıca asimetrik o kadar olur dedi bana bariz belli ama kendisi belli belirsiz olduğunu iddaa ediyor ayrıca yumusadilar kendisi de gevsemis dedi bi önceki kontrolde inecek demişti ama inmedi şimdi iner geçer de demedi böyle kalcaklar ben bu göğüslerle yaşamak istemiyorum ayrica kucucukler iyice küçüldü ler 80 b her şeyden geçtim ama yukarda ve asimetrik olmasına çok üzülüyorum nasıl çıktım klinikten bilmiyorum
Canim sana yazmis miydim onceden tam hatırlamiyorum. Sanki yukarda oldugundan bahsetmiştin. Benimkiler de yukardaydi ameliyattan sonra. Hatta 3 hafta sonra bile. 3 .haftadan sonra kontrole gittigimde lastik taktı. Ust kisma. 3 hafta tak dedi. Sabirla taktim. Hatta uyurken de çıkarmadım. Sadece duşta çıkardım. Resmen asagi indiler lastik sayesinde. Simdi memnunum . Seni izledim. Ama resimlerini goremiyorum. Ne zamn ameliyat oldun bilmiyorum ama disini sıkıp lastik kullanmanı tavsiye ederimTekrar deniycem daha sonra 3.5 ay oldu her gittiğimde farklı şeyler söyledi doktor inmiyor son gittiğimde ıyilesecek İncek de demedi her şey normalmis gibi konuşuyor bana
Canim sana yazmis miydim onceden tam hatırlamiyorum. Sanki yukarda oldugundan bahsetmiştin. Benimkiler de yukardaydi ameliyattan sonra. Hatta 3 hafta sonra bile. 3 .haftadan sonra kontrole gittigimde lastik taktı. Ust kisma. 3 hafta tak dedi. Sabirla taktim. Hatta uyurken de çıkarmadım. Sadece duşta çıkardım. Resmen asagi indiler lastik sayesinde. Simdi memnunum . Seni izledim. Ama resimlerini goremiyorum. Ne zamn ameliyat oldun bilmiyorum ama disini sıkıp lastik kullanmanı tavsiye ederim
Ewt canim albümümu sileli cok oldu. Izledigim ve ozelden konuştuğum arkadaşlara attim foto zaman zaman. Müsait olunca son halimi sana da atarimCnm sen resimlerimi sildin göremiyorum , ben seni izlemeden çıkarmışim arada temizlik yapıyorum herhalde yalnislik oldu tekrar izlemeye alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?