Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bugün 8.ci günümdü ,gayet daha iyiyim. Evelsi gün sabah uyandığımda yan yatıyormuşum şaşırdım hiç acım yoktu :)
Bugünde güniçinde sırtım ağrıdıkça yan döndüm ohh bee dedim özlemişim. Batma oluyo tabi ama sıkıntı edicek kadar değil .

Neyse bişey sorucam bana Dr antibiyotik le parol vermişti sadece ,ve dediki sana daha etkili ağrı kesici vermek istemedim çünkü kanama yapabilir belki diye. Neyseki zaten çekilmiycek bi ağrım olmadı parolu almasamda sanki aynı ağrım olucak fazlası değil.
Bide fito diye krem vermiş ,perşembe pansuman çıktı ya çok rahatladım ama dikiş üstünde ince bantlar var onlar kaldı ,bana dedi haftasonu duş alabilirsin bu bantlar çıkar ozaman, bana bi bant verdi sarımsı ince bi bant, yapıştır bunu, bu öyle bi bantki ne içerden dışarı nede dışardan içeri mikrop girmiycek .

Sorum şu::: ben bantları takmadan önce bu fito kremi sürücekmiyim acaba, aürersem sanki bant tutmaz gibi geliyo yaa . .Ve bu bant bidahaki duşa kadar kalıcak, sonra çıkınca başka bant yok takmıycakmıyım bidaha.

Kızlar bi saat sonra ameliyata giriyorum çok korkuyorum saçma sapan düşünceler geliyo aklıma narkozdan kalkabilecekmiyim yolunda gidecekti herşey cikabilecekmiyim sanki beyin ameliyatına giriyo gibi korkmaya heyecanlanmaya başladım dua edin :)

Hic merak etme cok kolay oluyor hersey.Zaten sen birsey yapmiyorsun Uyuyup uyanman sanki saniyeler suruyor ve hersey bitmis oluyor. Gecmis olsun simdiden

Hanımlar nasıl gidiyor? Okul iyice çileden çıktı, çok bakamıyorum buraya. Herkes halinden memnun mu :) Benim 7 aya yaklaştı, izler hafif silikleşti ama hala belirgin aslında; başta yaşadığım sıkıntılar yüzünden de tam bir iyileşme beklemiyorum zaten =/ Yumuşaklık da istediğim seviyede değil ama iyiyiz kendileriyle genel olarak.

Ek bilgi, belki işine yarayan olur, stres ilaç kaynaklı filan kilo alıp verme durumum oldu süreç içinde, 62'yle girmiştim ameliyata, 67'ye kadar çıktım zaman içinde, şimdi 58-59'um, herhangi bir dalgalanma ya da ele gelme durumu olmadı. Çok da etkilemiyor yani sanırım

Merhabalar , ben 8. Gunumdeyim , ayni benim durumumu anlatmissiniz , asiri odem var bende de , kac gunden sonra normallesecek ?

kızlar 11 haziranda meme büyütme ameliyatı olacağım. Doktor meme dokuma göre cc yi ayarlayacak bende sormadım tahminen kaç cc olur diye. Boyum 155 bu boylarda olan arkadaşların cc leri neler varmı aranızda kilom 53

Çıkmışsındır bile inşallah cnm iyisindir, geçmiş olsun ,aynı korkular ciddi delilik derecesinde bendede vardı, tabi ben sigara tiryakisiyim ve sırf buyüzden bukadar korktum narkozdan ama çok şükür uyudum uyandım hiç sıkıntı yaşanmamış,:)

Aynı sorun bende de var canım ben zamana bıraktım artık

Merak ettiğim 1 soru var dr bana ameliyat sonrası Kom barbara 75 c sütyen aldırdı. 350 cc protez takıldı. Bundan sonra sütyen almak istediğimde beden olarak hangi bedeni alacağım
Canım beni izlermisin bi bakayım resimlerine
Sonrasında değişiyor yumuşadıkça mağazalara gittiğinde ölçüyorlar kaç beden kaç cup olduğunu söylüyorlar

Rahatlamana sevindim canım bence bantı duştan sonra kutu kalsın mikrop kapmasın diye vermiştir krem sürersen kapanmaz diye düşünüyorum
Bir sonraki duştan sonra açık bırakacaksın açık kalmalı ki kurusun o zaman kremi kullanmaya başlaya bilirsin sen yine de doktoruna da sor bir yanlışlık olmasın ilaç sonuçta
Ağrılarının geçmesine sevindim benim doktorum etkili bir ağrı kesici vermişti hatta kutu bitene kadar kullan ağrın olmasa da kullan bu aynı zamanda ödem de atacak demişti her doktorun tekniği ayrı
Mesela benim 1. Haftadan sonra açıktı hep sadece batikon sürüyorum duştan sonra birde hergün bepanten yara iyileştirici krem kullanmıştım 1 haftadır kullanmıyorum onu da

Ben ameliyat olalı 4 gün oldu. Agrım sızım olmadı derken bugün sağ memem beni öldürdü. Ağrı da değil de batma, yanma gibi bir şey. Nefes aldırmıyor. Normal midir sizce bu durum .

Dokun ve nasıl bir görüntü istediğin de önemli tabi cc ye karar verirken ama referans olarak benim boyum 157 kilom 50, 330 cc takıldı. Çok az dokum vardı ve şu anki ebat bence gayet yeterli. Daha büyük ya da küçük olsaymış demedim hiç, 1 ay olmak üzere ameliyat olalı.

Bu ameliyat sonrası bütün sütyen dolabını yenilemek ne kadar zor; temel modelleri iyi bir markadan almak istiyorum ama seçmek çok zor. Bunu sütyen bölümüne bilerek yazmıyorum; ameliyat sonrası rahatsız etmeyen doğru düzgün bir şey bulmak zor olduğu için burdan fikir almak istedim :)
Oysho'nun sütyenleri hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? Balensiz bir modelini çok beğendim, diğer markalarda denediğim her modelden daha rahat ve güzel durdu. Dayanıklı mı bu markanın sütyenleri?

Çok teseteşe ederim canım. En azından benimde 300 den aşağı olmayacak demekki birde izler misin rica etsem

Çok teseteşe ederim canım. En azından benimde 300 den aşağı olmayacak demekki birde izler misin rica etsem

Benim fotoğrafım yok :) albümü olan arkadaşlar yardımcı olacaktır. Bir de birkaç yabancı site var her ebatın çeşitli vücutlarda nasıl durduğunu görebileceğin-ben baya faydalanmıştım ameliyat öncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…