Neresi link atabilir misinBenim fotoğrafım yok :) albümü olan arkadaşlar yardımcı olacaktır. Bir de birkaç yabancı site var her ebatın çeşitli vücutlarda nasıl durduğunu görebileceğin-ben baya faydalanmıştım ameliyat öncesi
İzlemeye alırım bakmak isteyen olursa 3.5 ay oldu tam başka bir doktora görünmek istiyorum hem yukarda hemde göğüs arasına dogru yan tarafa bakarsanız oranın diğeri gibi yuvarlak olmadığını asimetrik olduğunu goreceksiniz
Kızlar ameliyat iz yerlerini kapatarak göğüslerimi güneşlendirebilirmiyim bir sakıncası olur mu sizce ?
Sağol canım tmm süreyim ayrıca üzerini de kapatayımCnm ben dr a sormuştum izlere de yüksek korumalı güneş kremi sür demişti.Karın germe oldum da ben öncesinde onun için sormuştum bikininin içinde de kalsa iz güneş kremi sür koru demişti.İzleri hafifletmişken yazık olmasın.
Geçmiş olsun öncelikle. Benim de 5. günüm.Kol kaldiramama , baskı hissi 4. günde bitti bende. Ancak sağ tarafta ara ara şiddetli agrım oluyor içerde iğne kalmış gibi. Bir de olmadan önce resimlere bakıyordum hep büyük goguslere bakmıştım. Benim sonuç beni çok sevindirmedi sanki. Siz de durum nedir? Kaç cc koyuldu?Kızlar ben ameliyat oldum bugün 2. Günüm koltuk altlarım sis gibi kaldıramıyorum nefes alırken biraz zor oluyo bunlar siz de de oldumu
Kacinci günde kendinizi iyi hissettiniz
Geçmiş olsun öncelikle. Benim de 5. günüm.Kol kaldiramama , baskı hissi 4. günde bitti bende. Ancak sağ tarafta ara ara şiddetli agrım oluyor içerde iğne kalmış gibi. Bir de olmadan önce resimlere bakıyordum hep büyük goguslere bakmıştım. Benim sonuç beni çok sevindirmedi sanki. Siz de durum nedir? Kaç cc koyuldu?
Geçmiş olsun öncesi ve sonrası resminiz varmı bende 3 temmuzda olucam ameliyat ccde kararsız kaldım.Sana da geçmiş olsun canım benim az dokum vardi 360 cc koyulmuş ama beni de pek tatmin etmedi yada şuan bisey anlayamadım.
Sana kaç cc konuldu küçük mü geliyor gözüne ? Bana 350 cc takıldı hala çok büyük geliyor gözümeGeçmiş olsun öncelikle. Benim de 5. günüm.Kol kaldiramama , baskı hissi 4. günde bitti bende. Ancak sağ tarafta ara ara şiddetli agrım oluyor içerde iğne kalmış gibi. Bir de olmadan önce resimlere bakıyordum hep büyük goguslere bakmıştım. Benim sonuç beni çok sevindirmedi sanki. Siz de durum nedir? Kaç cc koyuldu?
325 cc takıldı bana. Hiç yoktu göğsüm. Ondan mıdır bilmem küçük oldu gibilerSana kaç cc konuldu küçük mü geliyor gözüne ? Bana 350 cc takıldı hala çok büyük geliyor gözüme
Şu an gözüme büyük geliyor demeyi galiba çok isterdim.325 cc takıldı bana. Hiç yoktu göğsüm. Ondan mıdır bilmem küçük oldu gibiler
Balım bu büyüme olayı nasıl oluyor anlamış degilim.. yani başta küçülen sonradan nasil büyüyecek.Toparlayıcı bir sütyen aldırmış size. Cup ölçünüz zamanla değişebilir. En güzeli normal sütyene geçtiğinizde gögüs altı ve gögüs ucu ölçümünüze göre sütyen bedeninizi bulmanızBazen göğüsler zamanla büyüyebiliyor ,yada ödemler indikçe küçülebiliyor. Çok farklı süreçler gördük forumda çünkü.
Bugün 8.ci günümdü ,gayet daha iyiyim. Evelsi gün sabah uyandığımda yan yatıyormuşum şaşırdım hiç acım yoktu :)
Bugünde güniçinde sırtım ağrıdıkça yan döndüm ohh bee dedim özlemişim. Batma oluyo tabi ama sıkıntı edicek kadar değil .
Neyse bişey sorucam bana Dr antibiyotik le parol vermişti sadece ,ve dediki sana daha etkili ağrı kesici vermek istemedim çünkü kanama yapabilir belki diye. Neyseki zaten çekilmiycek bi ağrım olmadı parolu almasamda sanki aynı ağrım olucak fazlası değil.
Bide fito diye krem vermiş ,perşembe pansuman çıktı ya çok rahatladım ama dikiş üstünde ince bantlar var onlar kaldı ,bana dedi haftasonu duş alabilirsin bu bantlar çıkar ozaman, bana bi bant verdi sarımsı ince bi bant, yapıştır bunu, bu öyle bi bantki ne içerden dışarı nede dışardan içeri mikrop girmiycek .
Sorum şu::: ben bantları takmadan önce bu fito kremi sürücekmiyim acaba, aürersem sanki bant tutmaz gibi geliyo yaa . .Ve bu bant bidahaki duşa kadar kalıcak, sonra çıkınca başka bant yok takmıycakmıyım bidaha.[/QUOTE tatlim cok hızlı toparlanmaya baslaf
Canim görebilir miyim?Kızlarrr fotoğraf yükledim. Yorum bekliyorum
Tabi ki de izliyorum seniCanim görebilir miyim?
Ben 1,5 sene emzirdikten sonra üzerinden 1 sene geçmişti birgün ucunu sıktım ve süt geldiğini farkwttim. Önemsemedim geçer dedim. Şuan oğlum 6 yaşında. Uzun süredir slikon taktırmak istiyordum ocakta doktora gittim anlaştım. Benden ultrason istedi ultrason çekerken doktor meme ucunu sıktı ve 6 sene sonra gene süt geldi sonuç kitle çıktı ne olduğunu anlamak için bütün testler yapıldı 4 ay sürdü en son biyopsi yapıldı temiz çıktı ve 4 mayısta ameliyat olabildim. Sen daha 4 ay önce bırakmışsın süt gelebilir çok normalde zaten test istiycekler sendende onlarda netleşir. Acele etme geç olsun ama temiz olsun.Kızlar yardım edin 8 aylık bebeğim var 4 aylıkken sutum kesildi 4 aydır mamayla büyüttüm neyse silikon istiyodum geçen ay gttim 6 haziran için tahlil günü verdi 26 haziran ameliyat günü dedi neyse hiç süt gelmiyor dimi dedi yok bitti dedim bugün kafamı kurcaladi bı siktim mememi süt geldi iki gogustende ama sütüm kesilmişti nasıl oldu anlamadım şimdi yardım edin süt sıkınca geliyor kendiliğinden değil nasıl biter bu süt ve süt gelirken ameliyat olamam mi ya çok moralim bozuldu yardım please
Banada 325 cc takıldı. Gayet büyükler. Bedene göre değişiyor.325 cc takıldı bana. Hiç yoktu göğsüm. Ondan mıdır bilmem küçük oldu gibiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?