Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Valla benim kas zarı altı yöntemi ile oldu,zamanla büyüdü. :))
Kas altı olanlarda ilk başta göğüslerin yanları,ortası çok şişiyor ve zamanla bu şişlik inince göğüsler daha çıkık duruyor. Ama bazılarında ödemler indikçe sadece protezin büyüklüğü kalıyor ve küçülmüş gibi oluyor.
Kas üstü sonuçlarda çok değişim olmuyor genelde. Kas altında kaslar rahatladıkça görüntü normalleşiyor ve protezin büyüklüğü daha ortaya çıkıp güzelleşiyor :)
Yani herkesde süreç farklı ilerliyor gözlemlediğim kadarı ile.
Allah herkesin gönlüne göre değişiklikler versin ne diyim
Senin göğüslerin çok değişmeyecek gibi bence. Çünkü muntazam ve gayet düzgün duruyor

Sağol canım tmm süreyim ayrıca üzerini de kapatayım
İzlerin üzerini kapatsana güneş ışığı sızar.
Çok yüksek koruma kremi sürmen gerek ve sık sık tekrarlaman gerek. Ama izlerim koyulaştı diye dert yanma sakın! Çünkü ilk üç-altı ay özellikle çok dikkat etmek korumak gerek. Sigara içmek bile izleri koyulaştırır .

11.ci günü atlattım 12.ci güne geçiş yaptık hadi bismillah. İz fotosu ekledim ...

Bugün ilk banyomu yaptım ve bantları çıkarıp izlerle karşılaştım nihayet ve ben şokkkk.
Hiç böyle beklemiyordum :) yeni bantlarımı taktım ,bugün artık daha iyiydim 10.cu günü atlattım ya denilen gibi günler geçtikçe dahada iyi oluyorum sol yumuşadı sağ biraz sert ve şiş. Eşit değiller şuan acaba şişlik gidince oda aşağı inermiki.

Masaja başlayınca şişliğin hemen geçtiğini söylüyorlar. 6 saattir sağ memede batma , yanma 1 cm kipirdayamiyorum. Oturdum kaldim. Sinir krizi geçireceğim en sessizinden .Sizde de olmuş muydu bu batma ve yanmadan?Içimde bir iğne var da ucunu oradan oraya batırıyor gibi. Yeri de net belli değil, aynı anda her yerde. Kafayı yemek üzereyim

Şşş cnm sakin ol ,kaçıncı gündesin bilmiyorum ama o dediğin aynı batma acısı bendede vardı ilk 2günden sonra bi başladı anam ne acıydı fellik fellik burda heryerde dile getirdim 6.cı güne kadar devam etti en şiddetlisinden sonra yavaş yavaş kesildi derken dün hiç ama hiç batman yoktu tamamen rahattım ,hele bugün maşallah öyle güzel geçtiki banyoda yapıp izlerimi görünce dahada morallendim. Sütyensiz kaldım yarım saat kadar ve keşke takmasam dedim ama yok olmuyo takmam lazım 6.co haftaya kadar. Sütyrni takınca yine sıkıldım çünkü cidden sıkı. Ama ödemler gittikçemi ne 2gündür sütyrn ilk günlerdeki gibi can yakmıyo istediğim kadar açıpp kapatabilşyorum acımıyo hiç. O batma geçicek emin ol cnm, bende aynıydım valla hatta ağladığımı biliyorum geçmiycek hiç sanıyordum ama değilmiş.

Benimki sol memedeydi batma ,sağ memem ilkgünden beridir hep acısızdı, şimdiyse sanki hiç silikon yokmuş gibi mıncıklıyorum rahatım ama sol tarafa daha mıncıramıyorum çünkü sert. Dr ağrın geçince masaja başla demişti arada deniyorum ama sola pek mümkün olmuyo işte

5. günüm benim. Gerçi birazdan hiç uyumadan 6. güne başlamış olacağım.
Yazdıklarınızı okuyunca normal deyip teselli oluyorum. Umarım en kısa zamanda geçer sıkıntılarımız

5. günüm benim. Gerçi birazdan hiç uyumadan 6. güne başlamış olacağım.
Yazdıklarınızı okuyunca normal deyip teselli oluyorum. Umarım en kısa zamanda geçer sıkıntılarımız
Canim batma normal bu süreçte. Yanma için bepanthol losyon kullan. Önce yanicak, o gecicek meme ucu hassasiyeti olacak. Bir bakmışsın hepsi geçmiş. Keyfi bir amel olduk ve biraz sabir gerektiyor ( bu arada kime amel olmuştun)

Zaten keyfi olduğum için çok sizlanamiyorum da acımı resmen içim e akita akita dibine kadar yaşıyorum.. Doktorum Görkem Çalışkan. Izmır'de oldum .

Merhaba canım... mart ayından Fatih bey'e ameliyat oldum, çokta memnunum.. görüş derim, pişman olmazsın..

yaa çok sevindim :) önemli bi ameliyat ve doktor seçimide çok önemli diye düşünüyorum. ilgili, her soruya cevap verebilecek bi doktor olması gerekli. Kaç cc takıldı şuan bi sıkıntın var mı canım ? bide ameliyat ücreti 9000 tl diye duydum sen kaça oldun ? ay bide ne kadar sürede iyileştin istediğin büyüklük oldu mu :) çok soru sordum ama bu konuda hem kesin kararlıyım hem de bir sürü soru işaretim var

sagol kuzuminsallah en yakin zamanda sende yaşarsın bu mutlulugu.
Gerçekten dr seçimi çok önemli. Fatih hoca fazla güven veren ve işinde titiz biri. Olurunu olmazini sonuna kadar sebepleri ile anlatıyor. Hallederiz gibi cevaplari yok. 400 cc takildi ve cok memnunum. Göğüs kafesim daha fazlasını almadı. Meme dokumda cok azdı birde zayıfım. 9000'e oldum martta öyleydi. Simdi döviz kurları degisti. Zam gelmiş midir? Bilmiyorum. Hic bir sıkıntım yok. canim. şimdiki halini yuklersn fikir verebiliriz. Dokuya göre değişiyor çünkü sonuçlar. Izlemeye aliyorum sonuca bak bir istersen

merhaba, karar verdiniz mi? nerede olacaksınız? nick değişikliği yaptım ben, daha önce konuşmuştuk dodomero olarak. fotomu da kaldırdım. Antalya'da Çağlayan Karaman'a ameliyat oldum yeni. sizinle benim ameliyatla ilgili konuşuyorduk, foto yükleme konusunda vs.

ya mükemmel olmuş canım bayıldım :)) benim dokum yok denecek kadar az 400 cc olmaz diye düşünüyorum ama en yakın zamanda randevu alıcam fatih hocadan beni çok cesaretlendirdin nasıl teşekkür etsem az

5 - 6 gün yeterli bir süre . Ben 4. gün gittim . Ameliyat Sütyeni ile . Kimse farketmedi..

Çıldırmıyorsun canım . O ödem . Bende de oldu . 2 ay bitti arada hala hissediyorum ama ilk gün gibi değil .

Memede dalgalanma sorununu yağ enjektesi ile çözüyorlar sanırım . Çok net bir bilgim yok .Sadece yaşayan bir arkadaş fotosunu atmıştı . Çizgi şeklinde dalgalanmalar oluyordu .Adı rippling bu dalgalanmanın ya da ben öyle hatırlıyorum .

Boyum 1.60 kilom 53
335cc taktırdım . "Ay bunlar çok büyük oldu " diye sızlandım durdum .Şimdi de keşke dr u dinleyip 380 cc taktırsaydım diyorum :)

Ben Oysho'dan çok memnunum . Penti den de bralet aldım . Onlarda çok rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…