Valla benim kas zarı altı yöntemi ile oldu,zamanla büyüdü. :))Balım bu büyüme olayı nasıl oluyor anlamış degilim.. yani başta küçülen sonradan nasil büyüyecek.Yapılan planla bir alakası var midir? Ki. Kasalti yada üstü( sonradan büyümeleri duyunca bir heyecan geliyor icime anlatamam)
İzlerin üzerini kapatsana güneş ışığı sızar.Sağol canım tmm süreyim ayrıca üzerini de kapatayım
Masaja başlayınca şişliğin hemen geçtiğini söylüyorlar. 6 saattir sağ memede batma , yanma 1 cm kipirdayamiyorum. Oturdum kaldim. Sinir krizi geçireceğim en sessizinden .Sizde de olmuş muydu bu batma ve yanmadan?Içimde bir iğne var da ucunu oradan oraya batırıyor gibi. Yeri de net belli değil, aynı anda her yerde. Kafayı yemek üzereyim11.ci günü atlattım 12.ci güne geçiş yaptık hadi bismillah. İz fotosu ekledim ...
Bugün ilk banyomu yaptım ve bantları çıkarıp izlerle karşılaştım nihayet ve ben şokkkk.
Hiç böyle beklemiyordum :) yeni bantlarımı taktım ,bugün artık daha iyiydim 10.cu günü atlattım ya denilen gibi günler geçtikçe dahada iyi oluyorum sol yumuşadı sağ biraz sert ve şiş. Eşit değiller şuan acaba şişlik gidince oda aşağı inermiki.
Şşş cnm sakin ol ,kaçıncı gündesin bilmiyorum ama o dediğin aynı batma acısı bendede vardı ilk 2günden sonra bi başladı anam ne acıydı fellik fellik burda heryerde dile getirdim 6.cı güne kadar devam etti en şiddetlisinden sonra yavaş yavaş kesildi derken dün hiç ama hiç batman yoktu tamamen rahattım ,hele bugün maşallah öyle güzel geçtiki banyoda yapıp izlerimi görünce dahada morallendim. Sütyensiz kaldım yarım saat kadar ve keşke takmasam dedim ama yok olmuyo takmam lazım 6.co haftaya kadar. Sütyrni takınca yine sıkıldım çünkü cidden sıkı. Ama ödemler gittikçemi ne 2gündür sütyrn ilk günlerdeki gibi can yakmıyo istediğim kadar açıpp kapatabilşyorum acımıyo hiç. O batma geçicek emin ol cnm, bende aynıydım valla hatta ağladığımı biliyorum geçmiycek hiç sanıyordum ama değilmiş.Masaja başlayınca şişliğin hemen geçtiğini söylüyorlar. 6 saattir sağ memede batma , yanma 1 cm kipirdayamiyorum. Oturdum kaldim. Sinir krizi geçireceğim en sessizinden .Sizde de olmuş muydu bu batma ve yanmadan?Içimde bir iğne var da ucunu oradan oraya batırıyor gibi. Yeri de net belli değil, aynı anda her yerde. Kafayı yemek üzereyim
5. günüm benim. Gerçi birazdan hiç uyumadan 6. güne başlamış olacağım.Şşş cnm sakin ol ,kaçıncı gündesin bilmiyorum ama o dediğin aynı batma acısı bendede vardı ilk 2günden sonra bi başladı anam ne acıydı fellik fellik burda heryerde dile getirdim 6.cı güne kadar devam etti en şiddetlisinden sonra yavaş yavaş kesildi derken dün hiç ama hiç batman yoktu tamamen rahattım ,hele bugün maşallah öyle güzel geçtiki banyoda yapıp izlerimi görünce dahada morallendim. Sütyensiz kaldım yarım saat kadar ve keşke takmasam dedim ama yok olmuyo takmam lazım 6.co haftaya kadar. Sütyrni takınca yine sıkıldım çünkü cidden sıkı. Ama ödemler gittikçemi ne 2gündür sütyrn ilk günlerdeki gibi can yakmıyo istediğim kadar açıpp kapatabilşyorum acımıyo hiç. O batma geçicek emin ol cnm, bende aynıydım valla hatta ağladığımı biliyorum geçmiycek hiç sanıyordum ama değilmiş.
Canim batma normal bu süreçte. Yanma için bepanthol losyon kullan. Önce yanicak, o gecicek meme ucu hassasiyeti olacak. Bir bakmışsın hepsi geçmiş. Keyfi bir amel olduk ve biraz sabir gerektiyor ( bu arada kime amel olmuştun)5. günüm benim. Gerçi birazdan hiç uyumadan 6. güne başlamış olacağım.
Yazdıklarınızı okuyunca normal deyip teselli oluyorum. Umarım en kısa zamanda geçer sıkıntılarımız
Zaten keyfi olduğum için çok sizlanamiyorum da acımı resmen içim e akita akita dibine kadar yaşıyorum.. Doktorum Görkem Çalışkan. Izmır'de oldum .Canim batma normal bu süreçte. Yanma için bepanthol losyon kullan. Önce yanicak, o gecicek meme ucu hassasiyeti olacak. Bir bakmışsın hepsi geçmiş. Keyfi bir amel olduk ve biraz sabir gerektiyor ( bu arada kime amel olmuştun)
Merhaba canım... mart ayından Fatih bey'e ameliyat oldum, çokta memnunum.. görüş derim, pişman olmazsın..
sagol kuzumyaa çok sevindim :) önemli bi ameliyat ve doktor seçimide çok önemli diye düşünüyorum. ilgili, her soruya cevap verebilecek bi doktor olması gerekli. Kaç cc takıldı şuan bi sıkıntın var mı canım ? bide ameliyat ücreti 9000 tl diye duydum sen kaça oldun ? ay bide ne kadar sürede iyileştin istediğin büyüklük oldu mu :) çok soru sordum ama bu konuda hem kesin kararlıyım hem de bir sürü soru işaretim var
merhaba, karar verdiniz mi? nerede olacaksınız? nick değişikliği yaptım ben, daha önce konuşmuştuk dodomero olarak. fotomu da kaldırdım. Antalya'da Çağlayan Karaman'a ameliyat oldum yeni. sizinle benim ameliyatla ilgili konuşuyorduk, foto yükleme konusunda vs.kızlar 11 haziranda meme büyütme ameliyatı olacağım. Doktor meme dokuma göre cc yi ayarlayacak bende sormadım tahminen kaç cc olur diye. Boyum 155 bu boylarda olan arkadaşların cc leri neler varmı aranızda kilom 53
Geçmiş olsun canım doktorun kimdi.fiyat nedir?Kızlar ben ameliyat oldum bugün 2. Günüm koltuk altlarım sis gibi kaldıramıyorum nefes alırken biraz zor oluyo bunlar siz de de oldumu
Kacinci günde kendinizi iyi hissettiniz
ya mükemmel olmuş canım bayıldım :)) benim dokum yok denecek kadar az 400 cc olmaz diye düşünüyorum ama en yakın zamanda randevu alıcam fatih hocadan beni çok cesaretlendirdin nasıl teşekkür etsem azsagol kuzuminsallah en yakin zamanda sende yaşarsın bu mutlulugu.
Gerçekten dr seçimi çok önemli. Fatih hoca fazla güven veren ve işinde titiz biri. Olurunu olmazini sonuna kadar sebepleri ile anlatıyor. Hallederiz gibi cevaplari yok. 400 cc takildi ve cok memnunum. Göğüs kafesim daha fazlasını almadı. Meme dokumda cok azdı birde zayıfım. 9000'e oldum martta öyleydi. Simdi döviz kurları degisti. Zam gelmiş midir? Bilmiyorum. Hic bir sıkıntım yok. canim.şimdiki halini yuklersn fikir verebiliriz. Dokuya göre değişiyor çünkü sonuçlar. Izlemeye aliyorum sonuca bak bir istersen
5 - 6 gün yeterli bir süre . Ben 4. gün gittim . Ameliyat Sütyeni ile . Kimse farketmedi..Kızlar bu sütyen olayı beni çok düşündürüyor gelecek hafta ameliyat olacağım gibi ama İzmir'de bu sıcakta o sütyeni nasıl kullanırım bir de ben çalışıyorum operasyon sonrası 5veya 6. Gün işe döneceğim nasıl olacak ???
Çıldırmıyorsun canım . O ödem . Bende de oldu . 2 ay bitti arada hala hissediyorum ama ilk gün gibi değil .Merhaba, benim sağ göğsümün alt kısmında garip bir his oldu. Komik geleek ama sanki içi su dolu gibi şıkır şıkır bir his. ne ki bu şimdi? Size oldu mu hiç? Sol taraf gayet normal ama sağ taraf koştuğumda y ada zıpladığımıda resmen şıkırdıyor.
Çıldırıyor muyum? :))
Memede dalgalanma sorununu yağ enjektesi ile çözüyorlar sanırım . Çok net bir bilgim yok .Sadece yaşayan bir arkadaş fotosunu atmıştı . Çizgi şeklinde dalgalanmalar oluyordu .Adı rippling bu dalgalanmanın ya da ben öyle hatırlıyorum .Merhaba hanımlarr.11 Aralikta kas ustu yontemiyle 325 cc takilmisti bana.Neredeyse 7 ay oldu.Agrim sizim hicbir sorunum yok.Ama son birkac aydir bir problem yasiyorum.Dekolte kisminda elimi gezdirince dalgalanma tarzi bir sey hissediyorum.Pruzsuz degilde boyle cizgi cizgi bir seyler var gibi.Yine zayifladigim icin protez mi ortaya cikiyor diye dusundum ama bilemedim.1.72 boy 50 kiloyum. Flashli fotograflarda dalgalanma gozukuyor.Musait olabilirsem fotograf atacagim.Lutfen boyle sorun yasayan birileri paylasabilir mi benimle
Boyum 1.60 kilom 53kızlar 11 haziranda meme büyütme ameliyatı olacağım. Doktor meme dokuma göre cc yi ayarlayacak bende sormadım tahminen kaç cc olur diye. Boyum 155 bu boylarda olan arkadaşların cc leri neler varmı aranızda kilom 53
Ben Oysho'dan çok memnunum . Penti den de bralet aldım . Onlarda çok rahatBu ameliyat sonrası bütün sütyen dolabını yenilemek ne kadar zor; temel modelleri iyi bir markadan almak istiyorum ama seçmek çok zor. Bunu sütyen bölümüne bilerek yazmıyorum; ameliyat sonrası rahatsız etmeyen doğru düzgün bir şey bulmak zor olduğu için burdan fikir almak istedim :)
Oysho'nun sütyenleri hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? Balensiz bir modelini çok beğendim, diğer markalarda denediğim her modelden daha rahat ve güzel durdu. Dayanıklı mı bu markanın sütyenleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?