Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Boyum 1.60 kilom 53
335cc taktırdım . "Ay bunlar çok büyük oldu " diye sızlandım durdum .Şimdi de keşke dr u dinleyip 380 cc taktırsaydım diyorum :)
Deniz bende benimkilere hep buyuk diye vizlandim Az onceki fotoda bak gayet normal geliyor artik gozume. Ya alistim ya kuculduler

Sağol canım tmm daha da dikkat Edicem :)

Kizlar sag gogsumde ikiucgundur batma oluyor. Masaj yaparken farkettim ki dis kenarina yakin bolgelerde dokununca dalga dalga his geliyor elime. Kapsul kontraktoru olusmus olabilir mi ? Var mi benzer durumla karsilasmis olan

Çarşamba günü gidecem tahlil yapılacaktı inşallah karar değişmez bnm büyük ihtimal süt hormonum yükseldi çünkü sürekli yükselip düşüyor inşallah bı aksilik çıkmaz ya 4 aydır gelmeyen süt nasıl oldu geldi hala anlam veremedim

Ben 4 gün önce bir arkadaşimin tavsiyesiyle gozum kapali Murat Tüzüner'e gogus buyutme ameliyati yaptirdim ücreti hiç önemli degildi direk isim olarak gittim ancak onu da belirteyim hastaneye 1500 tl protezler disaridan aliniyor 2700. Katip Çelebi Unv. Egitim ve arastirma hastanesinde.. Ilk gunden itibaren o kadar ilgili ve o kadar samimi bir doktor ki gercekten inanamazsiniz kesinlikle hayalinizdeki gogsu yapiyor kafanizdaki tum soru isaretleri kesinlikle ortadan kalkiyor. Ilk gorusmenizde zaten o guveni hissedip aninda karar veriyorsunuz.. Ameliyattan sonraki surecte de her zaman yardimci oluyor sira beklemeden sekreterinden kontrol icin gelip poliklinik gunlerinde her zaman ulasabiliyorsunuz. 300 cc takildi ( vucuduma en uygun olan ) ve su anda 4. Gunum agri kesici ilac bile almadan durabiliyorum. SONUC ISE MUHTESEM.. Gercekten hayatimdaki belki de en cok minnet borclu oldugum insanlardan biridir.. Cok degerli bir doktor gercekten, Izmir icin cok buyuk bir sans..

Geçmiş olsun resim yüklersen bakmak isteriz
Sonuçtan memnun olmana çok sevindim çok uygun fiyata istediğin sonucu almışsın ne güzel süreci paylaşırsan yaptıracak arkadaşlara fikir olur

Gecmisler olsun, gözünaydin canim. Alismen sana katılıyorum. Öncesi ve sonrası fotolarını yüklerse devlet hastanesinde yaptiracaklar icin iyi olur. Bende izmirdeyim; bu konuda uzman sayılı dr var. Onlarda özellerde. Bu ameli çok isteyip, senelerce bekleyenlerimiz cok, Maddi imkanlardan dolayi. Fiyat yari yariya burdaki arkadaşlara ışık olursun.

Ameliyat olan arkadaslar ameliyattan sonra ev işinizi çocuk varsa onla ilgilnmeye nzman başladıniz acaba
Canım protezin yerleştiği bölgeye ve ağrı eşiğine göre durum değişiyor.Benim kasaltı olduğu için ilk üç gün kabustu.Sonraları her sabah azalan ağırlarla uyanıyorsun.İlk üç gün hakikaten çok zor ama gözün korkmasın çünkü sonrasına değiyor ve iyileşme çok hızlı oluyor.Ev konusunda derin bir temizlik yapmıştım ameliyat öncesi o yüzden beni baya idare etti.Bir hafta yemek yapamadım.Çocuklar konusunda da benimkiler 12 ve 8 yaşında.5.gün okula götürmem gerekiyordu biraz ağrılı oldu araba kullanmak özellikle vites değiştirken.Dersleriyle ilgilenemedim.26 Nisan da oldum ve şuan hiçbir ağrım yok.

Benimkiler küçük ya biri 5 biri 8 aylık biraz göğüs dokum var dual plan istiyodum ben ama yarın artık bakacak doktor sütüm geri çekilsin biran önce insallah

Ameliyat olan arkadaslar ameliyattan sonra ev işinizi çocuk varsa onla ilgilnmeye nzman başladıniz acaba
Benim kasaltı oldu. O yüzden kollarımda güçsüzlük var. 15 gün sonra süpürge açabildim ama oda ucunu çıkartıp süpürdüm itemiyorum 1 ay oldu şuanda hiçbir sıkıntım yok ama eskisi gibi yaldır yaldır iş yapamıyorum hala güçsüz kollarım. Zaten dr da uyardı zorlama zamanla düzelicek diye. Ama ilk 1 hafta hiçbirşey yapamadım.

kızlar meme büyütme ameliyatından sonra ne kadar süre iş göremez raporu alabiliyorsunuz. Ben araştırmada olacağım. çalışıyorum normlade işin aslı biraz evde dinlenmek istiyorum. Canımda tatlıdır. Ağrı mutlaka çekicem. Aranızda çalışanlar varsa ne kadar rapor aldı yazabilir mi

geçmiş olsun bende pazartesi olacağım araştırma hastahanesinde

Boyum 1.60 kilom 53
335cc taktırdım . "Ay bunlar çok büyük oldu " diye sızlandım durdum .Şimdi de keşke dr u dinleyip 380 cc taktırsaydım diyorum :)
deniz pazartesi ameliyata giriyorum. fiziki olarak yakınız 155 boy 53 kilo. Bnede mi 350 yaptırsam acaba

Benimkiler küçük ya biri 5 biri 8 aylık biraz göğüs dokum var dual plan istiyodum ben ama yarın artık bakacak doktor sütüm geri çekilsin biran önce insallah
Allah bağışlasın.Kuzucuklar küçükmüş yardımsız mümkün değil.Gelip yanında en az bir hafta kalabilecek biri varsa çok iyi olur.İlk bir hafta bırak çocuk kucağa almayı,elimi kolumu oynatırken 3 kere düşünüyodum.İnşallah herşey istediğin gibi olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…