Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaslar selam bende cok sık takip edemiyorum artik,5.ayima girdim genel olarak alistim ama bendede bir sekil bozuklugu durumu var,rippling i internetten arastirdigim kadariyla baya kotu bir olay,o kadar ileri boyutta degil ama silikon ezilmis gibi hissediyorum,kontrol zamanima kadar bekliycem,izler konusunda krem surmekten gina geldi,lazerle kurtulan varsa lutfen oncesi sonrasi fotosu koyup bilgilendirsin,bu arada son durum fotosu konuldu,selamlar hepinize :)

Bu arada doktorumla gorustum kendi sorunumun cevabini aldim :) Burda soylemek istedigim aylar sonra bile hemen ulasabileceginiz sizinle ilgilenmekten gocunmayan,sizi merakta birakmayan,isinde bilgili,iyi ama mutevaziliktede yuz gulduren bir doktor bulmanizin ne kadar onemli oldugu,doktor arayisinda olan arkadaslar bunada dikkat etmeli bence:)

Sporcu sütyeni denedim dün,, ,Foto ekledim.. 15.günüme girdim daha erkenmiş sanırım.

Lcw sitesinde gördüm rahat görünüyordu, gittim mağazasında denemek istedim. Ama yok daha hazır değilim sanırım hiç rahat hissedemedim. Ameliyat sütyenine devam ;(

Ben bu ameliyat sütyeniyle bayramda nasıl rahat edicem bilmiyorum napıcam ya

Bence de daha erken deneyip moralini bozma. En azından bir buçuk ay geçsin

Canım kızlardan birinin başına gelmişti.Dikişler tam iyileşmeden sütyen alışverişinde mikrop kapmıştı.Dikişleri iltihap olmuştu sıkıntı yaşamıştı.Naçizane tavsiyem biraz daha sabret sonra acısını güzelce çıkarırsın.Çooook uzun zamanlarımız olucak inşallah çeşit çeşit sütyenler için

Bence de daha erken deneyip moralini bozma. En azından bir buçuk ay geçsin
Yok moralim bozulmadı cnmcnm :)) dahada yeni şeyler denerken ilkkez bukadar mutlu oldum, ama tabi rahat hissedemedim o ayrı olsun yinede güzeldi denemek. Zamanını bekliycem evet :)
Allah korusun cnm aman ..
Ama dikiş yerlerimde hala bant carvar banyodan sonra takıyorum, Dr nezaman bantsız durmam gerektiğini söylememişti bant verdi tak bunu banyo sonraları demişti ilk hafta kontrolümde , ,oyüzden mikrop endişem yoktu ondan denedim. Ama yok 1 2ay dahada denemem zaten :)) teşekkür ederim.

Benim bantlarım çıkalı bir hafta oldu.40. Gün kontrole gittiğimde bantları çıkarıp masaj ve kreme başladık.

Kızlar bugün hallettim işlemleri 26 haziran ameliyat günüm dual plan 375 400 arası dedi valla daha az dicek diye korktum neyse sorularimin cevaplarını aldım şükür şimdi gün saymakta

Benim bantlarım çıkalı bir hafta oldu.40. Gün kontrole gittiğimde bantları çıkarıp masaj ve kreme başladık.
az önce duş aldım izlerim daha iyi duruma gelmiş çok çabuk oldu bukadar iyi beklemiyordum, ilkkez krem sürdüm kurusun son bandım kaldı onu takocam bidaha takamam bitti bant.
15.günüm bugün ama Dr masaja erken başlattı bana, 1hafta kontrolümde dedi ağrı azalınca başla diye bende 10.cugünde başladım sanırım.
Sütyenimide sonunda yıkadım ohh akşama kurur inşallah, 1saattir sütyensiz sadece atletleyim :))çok daha rahat hissediyorum böyle yaa püfür püfür
Kızlar bugün hallettim işlemleri 26 haziran ameliyat günüm dual plan 375 400 arası dedi valla daha az dicek diye korktum neyse sorularimin cevaplarını aldım şükür şimdi gün saymakta
Hadi hayırlısı cnm gün saymak en streslisi valla, ama günler çabuk geçiyo inşallah sağlıcakla aramıza katılırsın sende :))

Dual plan zor mu acaba malum 2 cocugum var kas altı kadar ağrılı değil kas üstü kadar hafif değil dedi doktor

Bu arada ben kasaltı oldum ama ağrılar inan bana haftasına geçiyo, benimde 2tane okullu çocuğum var gerçi bebek değiller çok yardımcıda oldular üzmediler beni ama yinede haftasına her işimi kendim görüyordum herşeyleriyle ilgilenmiştim .Çokta korkma ağrı duyucam diye dişini sık yeter. Birhaftada insan kendine geliyo

Kızlar Gripim ve pazartedp ye kadar gevmezse yandim
Acil olarak kbb doktoruna git,sana ameliyatına engel olmayacak ilaç yazsın kullan canım. Sakın kafana göre bitki çayı yada ilaç kullanma. Kan tahlilleri iyi çıkmazsa ameliyat günü son anda geri gönderirler.

Acil olarak kbb doktoruna git,sana ameliyatına engel olmayacak ilaç yazsın kullan canım. Sakın kafana göre bitki çayı yada ilaç kullanma. Kan tahlilleri iyi çıkmazsa ameliyat günü son anda geri gönderirler.
Off grip ilacı kullanıyorum. Zaten bu durumda istirayatten başka ne verir ki birde soğuk algınlığı ilacı verir

Dual plan zor mu acaba malum 2 cocugum var kas altı kadar ağrılı değil kas üstü kadar hafif değil dedi doktor
Merhaba bende 21 Mayıs ta ameliyat oldum ve dual plane tekniğiyle 350cc hp yapıldı. İlk 1 hafta zorlanıyorsun oda şöyle hafif ağrılar ve kollarını kaldıramama hepsi bu yani ben 4. gün duşumu kendim aldım. 8.gün işbaşı yaptım şuan çok iyiyim şükür. Korkma ağrılar en fazla 1 hafta sürüyor oda dayanılmayacak bi ağrı değil zaten ki ağrı kesicilerle bi şekilde geçiyor. İyi düşün iyi olsun

Off grip ilacı kullanıyorum. Zaten bu durumda istirayatten başka ne verir ki birde soğuk algınlığı ilacı verir
Soğukalgınlıgı ilacı,Ağrı kesici,antibiyotik kullanabiliyorsun. Bende bir ameliyatımdan önce hasta olmuştum. Hemen doktora gittim,ameliyatımı söyledim ona göre ilaç yazdı. Kendi estetik doktorumu da bilgilendirdim,ilaçları söyledim kullan dedi. Ameliyat günüme kadar ilaçları kullandım. Ameliyat günü anestezi doktoruma kullandığım ilaçları söyledim,sorun olmadı tabiki.
Kendi kafana göre nasıl grip ilacı kullanırsın? Bu çok yanlış bir hareket.

Grip ilacı dediğim soğuk algınlığı be canım. Nurofen kullanıyorum sadece o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…