Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Negüzel yaptıranlar memnun.ben hala korkuyorum maddi olarakta zorlanıyorum istanbul anadolu yakasında devlet hastanesinde olup memnun olan varmı yardımcı olursanız sevinirim.
Tekirdağ Namık Kemal üniversitesi hastanesi yakın fiyatı uygun uzakta degil

Kızlar Sol göğsümde kanama devam ettiği için doktor trenleri çıkarmadı akşamüstü tekrar bakacak kanımı devam ederse yine hastanedeyim

Kızlar Sol göğsümde kanama devam ettiği için doktor trenleri çıkarmadı akşamüstü tekrar bakacak kanımı devam ederse yine hastanedeyim
Merhaba .. Annemde oldu . Diren olmadığı için daha farklı bir sorun oluştu . 6 Gün sonra tekrar ameliyat oldu .Proteze kadar değiştirildi. Baya talihsiz bir süreçti.
Ama senin direnin olduğu için hiç korkma. Eğer çıkmamalı diyorsa ısrar etme . Hiç bir şey olmaz...

Siz deee öyle oldu mu Hiç
Merhaba öncellikle gelmiş geçmiş olsun. Benim direnlerim 4 gün durdu ben 4 gün hastanede kaldım. Diren takılması daha iyi ilerde kapsül oluşumunu engelliyormuş. Korkulacak bişey yok sadece biraz rahatsız ediyor hepsi bu

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.
Diren takılmadığı için mi olmuş

Denize katılıyorum doktor 10 gün kalıcak dren dese bile itiraz etme.Gelicek güzel günleri düşün hepsi geçicek.Fotoğraf göremiyorum izlermisin beni canım

Deniz çok geçmiş olsun canım.Neden ikinci kez oldu.Protez değişti demişsin vücut kabulmu etmedi acaba.Şimdi nasıl annen

Siz deee öyle oldu mu Hiç
Bende 25inde olup 27sinde drenlerim çıkmıştı, aslında 2ci gün Dr sabah bakınca azalmış kanama akşamüstü gelir çıkarırım demişti ,ama hemşireye söylemiş akşamüstü kontrol et diye oda devam ediyo diyince, yarın gelince sabah çıkarırım demiş, o ikinci gün geçmek bilmemişti, çok kızgındım hatta dra, gelip çıkarmadı diye, :) ama drda söylüyo zaten drenler faydalı kan gelmeyene kadar kalmalı acele etme diye ,ve 3cü gün sabah çıkartmıştı çoook rahatlamıştım, iyiki bozuntuya veripte zorla çıkarttırmamışım, çünkü 3cu güne kadarda kanama azda olsa devam ediyordu :)

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.
Diren takılmadığı için mi olmuş
Benim doktorum diren takmiyor canim. Annemde asiri sigara yuzunden oldu sanirim. Hic azaltmadi çünkü. Genel olarak hic agrisi yoktu. Ikinci ameliyati olali 9 gun oldu. Dun denize girdi mesela. Yazlikta su an . Diren takili kaldi tek memede 2 gun. Protez degistirildi su an iyi cok şükür

Deniz çok geçmiş olsun canım.Neden ikinci kez oldu.Protez değişti demişsin vücut kabulmu etmedi acaba.Şimdi nasıl annen
Yok canim ya kabul etmedi degil de sigara hic azaltmadi. Gunde iki paket . Saolsun arada birada icer. Sallamaz antibiyotik falan. Kanama olunca dr protezi de yeniledi tekrar. Iki gun diren kaldi sag memede. Su an iyi ama tatile çıktı .

Yok canim ya kabul etmedi degil de sigara hic azaltmadi. Gunde iki paket . Saolsun arada birada icer. Sallamaz antibiyotik falan. Kanama olunca dr protezi de yeniledi tekrar. Iki gun diren kaldi sag memede. Su an iyi ama tatile çıktı .
Bende 1 paketi aşkın içiyodum ameliyat öncesi, hatta çokta korkuyodum buyüzden ,hatta burdada çok sormuştum içipte ameliyat olan varmı diye sen yazmıştın, narkozdan korkum vardı tek, ama hiç bırakamadım son geceye kadar içtim .Ertesi gün ameliyattan çıktıktan uyandıktan 4saat sonra ayağa kalkmıştım WC için ,sonra biraz kendime gelince aşağı inip içmiştim dayanamadım. Tiryakilik zor işteişte Ama ne narkoz sorun oldu nede sonrasında çok şükür ki aksilik yaşamadım.ilk günlerde yarım paket içiyodum ama sonra tekrar eski tasa döndüm bi paketi buluyo yine, izlerden korkuyodum geç iyileşir koyu kalır falan denmişti ama 10cu günde ilk izimi gördüm ama çok iyiydi sevindim şanslıyım dedim. Tabi bünyeyle alakalı bende sorun olmadı diye başkasında olmaz demek değil. Sigara ciddi zararlı helede başka hastalık varsa daha kötü. Benim hiç hastalığım yoktu başka belki ondan bukadar kötü etkilemedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…