- 6 Mayıs 2018
- 130
- 43
- 48
- 34
Merhaba bende 21 Mayıs ta ameliyat oldum ve dual plane tekniğiyle 350cc hp yapıldı. İlk 1 hafta zorlanıyorsun oda şöyle hafif ağrılar ve kollarını kaldıramama hepsi bu yani ben 4. gün duşumu kendim aldım. 8.gün işbaşı yaptım şuan çok iyiyim şükür. Korkma ağrılar en fazla 1 hafta sürüyor oda dayanılmayacak bi ağrı değil zaten ki ağrı kesicilerle bi şekilde geçiyor. İyi düşün iyi olsun
Duş alırken kollarını kaldirabildinmi acı oldumu mesela 8 aylık bı bebeğim var onu nezaman alabilirim kucagama çok ağrılı mi 400 CC dedi doktor nasıl olur bilmem derin çok ince dedi doktor dual plan doğal olur dedi grip olma yeter dedi ama bu strese bu beden dayanamadı şimdi de basurum azdı ay napacam bilmiyorum yaaaMerhaba bende 21 Mayıs ta ameliyat oldum ve dual plane tekniğiyle 350cc hp yapıldı. İlk 1 hafta zorlanıyorsun oda şöyle hafif ağrılar ve kollarını kaldıramama hepsi bu yani ben 4. gün duşumu kendim aldım. 8.gün işbaşı yaptım şuan çok iyiyim şükür. Korkma ağrılar en fazla 1 hafta sürüyor oda dayanılmayacak bi ağrı değil zaten ki ağrı kesicilerle bi şekilde geçiyor. İyi düşün iyi olsun
Saol canım baktım da kas altı üstü kas altı alt kısmı yazıyor inşallah ele gelmez altiValla dual planeyi çok duymuştum ama nasıl bi yöntem olduğunu hiç bilmezdim sen diyince nette araştırdım biraz ama kafam almadı valla ,bak kkdada bi konu açılmış oku istersen.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dual-plane-ile-ameliyat-olan-bayanlar.439304/
Ben anlatamıyorum durumun ciddiyetini sanırım. Bari ameliyattan önce doktora ve anestezi doktoruna ilacı kullanıldığınız muhakkak söyleyin.Grip ilacı dediğim soğuk algınlığı be canım. Nurofen kullanıyorum sadece o kadar
Tabiki söyleyeceğimBen anlatamıyorum durumun ciddiyetini sanırım. Bari ameliyattan önce doktora ve anestezi doktoruna ilacı kullanıldığınız muhakkak söyleyin.
Merhaba hep merak ettiğim şeydi seneler sonra Nasıl hissediliyor silikon ele gelmeye başlıyormu diye ama siz çok memnun görünüyorsunuz.Peki on yıl olmuş silikonlar daha kaç sene kullanılır sizceBen 10 yil once yaptirdim silikonumu . ama keske daha once yaptirsaydim dedim hep . suan cok rahatim hep rahattim zaten . bence kadin kendini iyi hissetmeli . hic korkmayin anacim yaptirin .
az önce duş aldım izlerim daha iyi duruma gelmiş çok çabuk oldu bukadar iyi beklemiyordum, ilkkez krem sürdüm kurusun son bandım kaldı onu takocam bidaha takamam bitti bant.
15.günüm bugün ama Dr masaja erken başlattı bana, 1hafta kontrolümde dedi ağrı azalınca başla diye bende 10.cugünde başladım sanırım.
Sütyenimide sonunda yıkadım ohh akşama kurur inşallah, 1saattir sütyensiz sadece atletleyim :))çok daha rahat hissediyorum böyle yaa püfür püfür
Hadi hayırlısı cnm gün saymak en streslisi valla, ama günler çabuk geçiyo inşallah sağlıcakla aramıza katılırsın sende :))
Canım gittim buradaki kbb olabilirsin sıkıntı yok engel olacak durum yok dedi. İnşallah oradaki KBB de ok derSoğukalgınlıgı ilacı,Ağrı kesici,antibiyotik kullanabiliyorsun. Bende bir ameliyatımdan önce hasta olmuştum. Hemen doktora gittim,ameliyatımı söyledim ona göre ilaç yazdı. Kendi estetik doktorumu da bilgilendirdim,ilaçları söyledim kullan dedi. Ameliyat günüme kadar ilaçları kullandım. Ameliyat günü anestezi doktoruma kullandığım ilaçları söyledim,sorun olmadı tabiki.
Kendi kafana göre nasıl grip ilacı kullanırsın? Bu çok yanlış bir hareket.
Bant İz foto albümümde var cnm, nasıl bant olduğunu görürsün bakarsan ,dra sorduğumda ne için bu bant diye ,,bana sadece bu bant öyle bi bantki dedi ne içerden dışarı nede içerden dışarı mikrop geçirmiyo dedi .2kullanımlık yeter sana sonra takmayabilirsin dedi. Bende son bandımı dün duştan sonra taktım işte başkada yok zaten sonraki duştan sonra takmam. İzler gayet iyi durumda şimdiden maşallah, kreme başlarım artık.Bant nasıl ve ne işe yarayan bir bant ? dikiş izi için ise ben kullanmak için geç mi kaldım? 20 mayısta ameliyat olmuştum.
2 ay 4 günlük kesi izimin fotosunu ekledim kızlar , buarada drun verdiği iz kremini almadım , çünkü burda çoğu kişiye faydası olmamış bende boşa para vermek istemedim aktardan kantaron yağı aldım ve çok düzensiz kullandım çalıştığım için aklıma geldikçe 2-3 günde bir sürdüm ilk 1 ay çok koyu ve kalın olan izim kantaron yağı ilemi alakalı bilmiyorum ama baya düzeldi rengi açıldı incecik kesi izim ortaya çıktı , meme katlanti yerine denk geldiği için rahatsız olmuyordum ama izin siliklesmeye başlaması ayriyeten mutlu etti beni cümleten hayırlı kandiller sağlıklı surecler diliyorum
Ben 4 gün önce bir arkadaşimin tavsiyesiyle gozum kapali Murat Tüzüner'e gogus buyutme ameliyati yaptirdim ücreti hiç önemli degildi direk isim olarak gittim ancak onu da belirteyim hastaneye 1500 tl protezler disaridan aliniyor 2700. Katip Çelebi Unv. Egitim ve arastirma hastanesinde.. Ilk gunden itibaren o kadar ilgili ve o kadar samimi bir doktor ki gercekten inanamazsiniz kesinlikle hayalinizdeki gogsu yapiyor kafanizdaki tum soru isaretleri kesinlikle ortadan kalkiyor. Ilk gorusmenizde zaten o guveni hissedip aninda karar veriyorsunuz.. Ameliyattan sonraki surecte de her zaman yardimci oluyor sira beklemeden sekreterinden kontrol icin gelip poliklinik gunlerinde her zaman ulasabiliyorsunuz. 300 cc takildi ( vucuduma en uygun olan ) ve su anda 4. Gunum agri kesici ilac bile almadan durabiliyorum. SONUC ISE MUHTESEM.. Gercekten hayatimdaki belki de en cok minnet borclu oldugum insanlardan biridir.. Cok degerli bir doktor gercekten, Izmir icin cok buyuk bir sans..
Çok geçmiş olsun, şuan izmirde olmayı ne kadar çok istedim:) çok uygun bir fiyata ameliyat olmuşsunuz ve üstelik çokta memnunsunuz ne kadar güzel. Ankarada bulamadım ben böyle bir doktor:/
Wowwwww 450 süper.Tebrik ediyorum.Geçmiş olsun.Kasaltı mı oldu canım.Kızlar ameliyat oldum. İyi geçti çok şükür 450 higt profil takıldı
Evet kadalti anca doldurmuş gögsumu. Daha açıp göremedim Yarın direnler çıkarken bakacağım artıkWowwwww 450 süper.Tebrik ediyorum.Geçmiş olsun.Kasaltı mı oldu canım.
Çok geçmiş olsun, şuan izmirde olmayı ne kadar çok istedim:) çok uygun bir fiyata ameliyat olmuşsunuz ve üstelik çokta memnunsunuz ne kadar güzel. Ankarada bulamadım ben böyle bir doktor:/
Cnm bende Ankara'da yaşıyorum ve araştırma Hastanesi'nde uzman Dr tarafından 2 ameliyata birden girdim 2 sonuçtanda memnunum protez + hastane masrafı ödedim sonucumu gören ve verdigim fiyati ogrenen herkes sok oluyor ben gibi pimpirikli bir hastayı drum özel klinik gibi ilgilendi çok memnun kaldım özelden yazıyorum izlemeyede alıyorum ameliyat sonuçlarıma bakabilirsin
Hadi bakalım ilk üç gün ağır geçer sonrasında rahatlarsın.Foto eklediğinde görmek isterimEvet kadalti anca doldurmuş gögsumu. Daha açıp göremedim Yarın direnler çıkarken bakacağım artık
Geçmiş olsun güzel fotolarını bekliyoruz.Kızlar ameliyat oldum. İyi geçti çok şükür 450 higt profil takıldı
VaaaauuuuuKızlar ameliyat oldum. İyi geçti çok şükür 450 higt profil takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?