Sesli güldüm cnm yaa çok yaşa emiValla nadide sultan a benziycem galiba
Sesli güldüm cnm yaa çok yaşa emi
Benden direnler 5. Gün çıktı. Direnden endişe etme içindeki sıvı iyice boşalana kadar bırakıyorlar diren olması iyi birşey.Siz deee öyle oldu mu Hiç
Ay benim doktorda kullanıyo diren ama o diren deliği nasıl kapanacak ya inşallah kanama olmaz bende de çok kalmaz korkuyorum cikartmasindanBenden direnler 5. Gün çıktı. Direnden endişe etme içindeki sıvı iyice boşalana kadar bırakıyorlar diren olması iyi birşey.
Valla benide korkuttular ama çıkarırken ee bumuydu dedimAy benim doktorda kullanıyo diren ama o diren deliği nasıl kapanacak ya inşallah kanama olmaz bende de çok kalmaz korkuyorum cikartmasindan
Ay iyi bari ben doğumdaki sonda dan bile acı hissettiydim ağrı esigim minimum onları görmek bile ruhumu bozar ayy herşeyin var bı zahmeti 1 hafta sonra günlük ev işleri yapilirmi acabaValla benide korkuttular ama çıkarırken ee bumuydu dedimacı falan zerre olmadı bende. Deliğe gelince Minnacık bir delik. 1 haftada kaynadı kayboldu.
Kollarda güçsüzlük oluyor. Süpürge falan itemezsin ama ufak tefek şeyler yapabilirsin. Benim kollarım 20 gün sonra eski haline döndü.Ay iyi bari ben doğumdaki sonda dan bile acı hissettiydim ağrı esigim minimum onları görmek bile ruhumu bozar ayy herşeyin var bı zahmeti 1 hafta sonra günlük ev işleri yapilirmi acaba
Canım benim yaa çok teşekkür ediyorum iyiyim şükür sadece arada batmalarım oluyor hepsi bu. Birde ameliyat sütyeninden sıkıldım normal sütyene geçmek istiyorum artık. Baya yumuşadılar. Ya birde bişey sorucam denize girmek istiyorum ama daha erken mi ? Bugün dr ma sormam lazım galiba. Sen nasılsın canım?Ne durumdasın. CAnım
Drenler çıkınca çok daha rahatlayacaksın merak etmeOff kızlar bu korse çok sıkıyor. Direnler çıkınca belki daha farklı olur ama siz eve geçince arada çıkardınız mi
Ben hiç çıkarmadım sadece yıkayıp 1 saat kurutmadan çıkmasını bekliyene kadar korsesizdim. Daha 1 haftadır normal sütyen takıyorum. Doktor 1 ay kalacak dedi bana çünkü.Off kızlar bu korse çok sıkıyor. Direnler çıkınca belki daha farklı olur ama siz eve geçince arada çıkardınız mi
Diren çıktı daha rahatım ama sıkı yor korseBen hiç çıkarmadım sadece yıkayıp 1 saat kurutmadan çıkmasını bekliyene kadar korsesizdim. Daha 1 haftadır normal sütyen takıyorum. Doktor 1 ay kalacak dedi bana çünkü.
Bende de durum aynıKızlar benim ameliyat olalı 1 ayı geçti, şeklen baya güzelleştiler ama daha yumuşama süreci devam ediyor sanırım. Yalnız hissizlik hala devam ediyor, böyle mi kalacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?