Vayyy vayy 450 cc mi? Cok iyi... foto yüklediğinde görmek isterim.. benimde 400 cc şimdi keske 450 alsaydi da takilsaydi diyorum..Kızlar ameliyat oldum. İyi geçti çok şükür 450 higt profil takıldı
Bende 160 boyum kilo 63 daha bilmiyorum kac cc koyulacsk haftaya sali randevum görucez benim kendi goguslerimde buyuk aslinda ama 3 cocuktan sonra safkti ve bosaldi sence bana kac uygun olur ? Benide izlermisin buarada oncesi resimlerim var amelyat sonrasi sonraSini koyucam gerci ben sadece meme deil karin germe lipo ve yag enjeksiyonu da olucam kombine insallah 1 hafta yeterli olur yolculuk icin amelyattan 1 hafta sonra yolculuk yapicam offf cok korkuyorummmmİzledim cnm , öncesi sonrası kolajım mevcut , gogsum küçük orta kemigim çökük çok çirkin memisler evrim geçirdi bana göre :))) inanin çok zahmetli bir ameliyat bu ameliyatı düşünen yada gün alan kesinlikle dogaldan yana olmasın , çünkü zamanla gözler alışıyor ve acaba bir tık büyüğümü olsaydı diyorsunuz emin olun , oyuzden nacizane tavsiyem göğsümün aldığı kadar büyük istiyorum derseniz zaten Dr göğüs dokusunun dışına çıkamaz vücut kabul etmez , Rabbim herkesin gönlüne göre versin diyorum
Etik değil ne demek anlamadim...yalan söylemeye ihtiyacimmi var...olculerim tam olarak bu sekilde...evet güzel bir fizigim var. Tek kusurum zamanla 90 beden olan goguslerimin boşalip yumuşaması idi onuda yaptirdim...fakat en büyük hayalim küçük göğüstu oda olmadi
Arkadaş 90-60-90 fiziğin gögüs 90 kısmını yanlış anlamış sanırım o yüzden sütyen bedeninin 90 olduğunu söylüyor sanırım :))) Oysa bilseki o 90 dediği ölçü gögüs altı genişliğin ölçüsü hemen düşürürArkadaşım senin yalan söylemeye ihtiyacın olup olmadığını bilemem sonucta seni tanımıyorum , heryerde güzelliğinden yüzünden gözünden bahsetmişsin egonu klavye başında farklı yöntemlerle tatmin ediyorsun sanırım , fiziğinin guzelligini ben bilemem ayrıca o güzel fiziğin beni ilgilendirmez o yazımdan nasıl böyle bir yoruma ihtiyaç duydun anlamadım, artı o kiloya ve boya o ölçüler olmaz cnm , biryer de 90 beden takiyordum şuan 90 C oldum demişsin 90 beden sütyen tskabilmen için baya kilolu yapılı olman lazım 48 kilo senin değiminle çok zayıf bir bayan 75 hadi bilemedin 80 beden kullanır meme çevresi buyudukcede cup ölçüsü büyür 75 C-D gibi arzumun da dediği gibi karın germe + burun + dikleştirme protez ameliyatları olmuşsun ancak bir resim yok milleti izlemeye almadan önce bir resim yukleki o muhteşem fiziğini görelim
Arkadaş 90-60-90 fiziğin gögüs 90 kısmını yanlış anlamış sanırım o yüzden sütyen bedeninin 90 olduğunu söylüyor sanırım :))) Oysa bilseki o 90 dediği ölçü gögüs altı genişliğin ölçüsü hemen düşürür
Ne güzel inşallah biz de senin gibi o günlere biran önce ulaşalım.beni de izler misin görmek isterim albümünüÜçgen bikinimi denedim bugün, ve ben hiç bu bikinimi giyememiştim önceden, bugün bulunca denemek istedim ve mutluluğumu anlatamam ,
TABİİİİ FOTOLARI EKLEDİM,,, (35.ci gün)
Dün Dr randevum vardı 1.ci ay kontrolü diyelim. Dr dikişlerime baktı önce, alttan açarak baktı ,10numara dikişler harika dedi, varmı sıkıntın dedi, bomba gibiyim dedimiyice açabilirmiyim dedim bişey sorucam ,neyse açtım sütyeni simetriden bahsettim yoo dedi okadar göze batan bişey yokki dedi ,evet ama ne biliyim biraz belli meme ucundan dedim biri aşağıda gibi dedim .Canını sıkma ilerde istersen ufak bi operasyonla meme ucundan az parça alıp yukarı kaldırabilirim dedi ,valla sütyenle hiç belli olmuyo zaten dedim .Ama canımı sıkarsa ilerde gelirim dedim.
Göğüslerime hayran kaldı drda asistanı bayanda ,taş olmuşsun taş dedi
Ama sen çok zayıfsın ve sol memede kas hiç yoktu biliyosun zor taktık silikonu dedi, hatta birine 300takıp diğerine biraz küçüğü takmış o bile aimetriyi daha beter yapmış diye ikisinede 300 koymuş ,iyikide aynı cc takmış yoksa şimdi çok mutsuz olurdum :))
Neyse uzattım genel olarak herşey yolunda, Dr bidaha gelmene gerek yok dedi sıkıntı yaşarsan gel tabi dedi, bende bidahaki gelişimde burun için gelirim artık dedim gülüştük
Vedalaştık ve ayrıldım .Bu serüvende tatlı tatlı kapandı ,çok şükür bin şükür problemsiz atlattım süreci, darısı tüm isteyenlerin başına ...
İzledim cnm )Ne güzel inşallah biz de senin gibi o günlere biran önce ulaşalım.beni de izler misin görmek isterim albümünü
Kışın evet neysede yazın yeminle bende bıkıyordum dolgulu sütyenden, benki hayatta evde sütyen takmayan biriyim. Dışarı çıkarken tak dolguluyu giy bulabilirsen bi elbise ,çık dışarı zaten sevmiyorum sıkıya gelemiyorum sütyen yüzünden dışarı çıkmak bile istemiyordum, eve gelir gelmez ilk işim sütyenimi çıkarmak olurdu kaşıntılarda cabası,, ama en çokta bu dertten kurtulmak hoşuma gitti benimde ..Ya dün denize gittik şöyle sırtüstü uzandım bi baktım benim göğüsler yok kapaklar üstte bomboş :)) hele yazın o dolgulu sütyenlerden bıktımmm ve dün iyiki günümü aldım ve ameliyat oluyorum dedim.
Pardon cnm yine önce mj yazıp sonra izlerim derken unutmuşum izlemeyiFotolarjnı göremedim canım ya kapalı galiba bana
Kimseye biryerimi göstermek ispatlamak zorunda degilim. .ve sen neden bukadar gerildin benim fizigimin detaylarindan ...sanki dünyada nadir bulunan ölçülere sahipmisim gibi..burasi estetik bölümü ve burdaki bayanların birçoğu benimle aynı ölçülere sahip bakımlı bayanlar ..izleme izlememe konusuna gelince işim gücüm çok kimseyi izlemiyorum zaten anlamıyorum o neyse ...resimde yüklemek istemiyorum mecbur degilim ...Arkadaşım senin yalan söylemeye ihtiyacın olup olmadığını bilemem sonucta seni tanımıyorum , heryerde güzelliğinden yüzünden gözünden bahsetmişsin egonu klavye başında farklı yöntemlerle tatmin ediyorsun sanırım , fiziğinin guzelligini ben bilemem ayrıca o güzel fiziğin beni ilgilendirmez o yazımdan nasıl böyle bir yoruma ihtiyaç duydun anlamadım, artı o kiloya ve boya o ölçüler olmaz cnm , biryer de 90 beden takiyordum şuan 90 C oldum demişsin 90 beden sütyen tskabilmen için baya kilolu yapılı olman lazım 48 kilo senin değiminle çok zayıf bir bayan 75 hadi bilemedin 80 beden kullanır meme çevresi buyudukcede cup ölçüsü büyür 75 C-D gibi arzumun da dediği gibi karın germe + burun + dikleştirme protez ameliyatları olmuşsun ancak bir resim yok milleti izlemeye almadan önce bir resim yukleki o muhteşem fiziğini görelim
Canım bende biraz önce ilk defa resmimi cektim ancak cesaret edip kendime bakabildim ...tamam dik dolgun ama yine yeri eski göğüsle aynı ..sanirim doktor daha fazla yukari kaldıramıyor dimi.yani ameliyat sonrası yine kendi göğüs şeklin neredeyse orasi oluyor. Ben biraz daha yukarda olsun istemistim ..ve büyük büyük diye ağlıyordum ya baktimda cidden büyük degilmisKışın evet neysede yazın yeminle bende bıkıyordum dolgulu sütyenden, benki hayatta evde sütyen takmayan biriyim. Dışarı çıkarken tak dolguluyu giy bulabilirsen bi elbise ,çık dışarı zaten sevmiyorum sıkıya gelemiyorum sütyen yüzünden dışarı çıkmak bile istemiyordum, eve gelir gelmez ilk işim sütyenimi çıkarmak olurdu kaşıntılarda cabası,, ama en çokta bu dertten kurtulmak hoşuma gitti benimde ..
Ben burun ameliyatida2oldum...odaha kolayÜçgen bikinimi denedim bugün, ve ben hiç bu bikinimi giyememiştim önceden, bugün bulunca denemek istedim ve mutluluğumu anlatamam ,
TABİİİİ FOTOLARI EKLEDİM,,, (35.ci gün)
Dün Dr randevum vardı 1.ci ay kontrolü diyelim. Dr dikişlerime baktı önce, alttan açarak baktı ,10numara dikişler harika dedi, varmı sıkıntın dedi, bomba gibiyim dedimiyice açabilirmiyim dedim bişey sorucam ,neyse açtım sütyeni simetriden bahsettim yoo dedi okadar göze batan bişey yokki dedi ,evet ama ne biliyim biraz belli meme ucundan dedim biri aşağıda gibi dedim .Canını sıkma ilerde istersen ufak bi operasyonla meme ucundan az parça alıp yukarı kaldırabilirim dedi ,valla sütyenle hiç belli olmuyo zaten dedim .Ama canımı sıkarsa ilerde gelirim dedim.
Göğüslerime hayran kaldı drda asistanı bayanda ,taş olmuşsun taş dedi
Ama sen çok zayıfsın ve sol memede kas hiç yoktu biliyosun zor taktık silikonu dedi, hatta birine 300takıp diğerine biraz küçüğü takmış o bile aimetriyi daha beter yapmış diye ikisinede 300 koymuş ,iyikide aynı cc takmış yoksa şimdi çok mutsuz olurdum :))
Neyse uzattım genel olarak herşey yolunda, Dr bidaha gelmene gerek yok dedi sıkıntı yaşarsan gel tabi dedi, bende bidahaki gelişimde burun için gelirim artık dedim gülüştük
Vedalaştık ve ayrıldım .Bu serüvende tatlı tatlı kapandı ,çok şükür bin şükür problemsiz atlattım süreci, darısı tüm isteyenlerin başına ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?