Bana dren takılmadı :)Yeaaa sağ diren yeri acıyo ayağa kalkıp yürürken zorlanuyorum siz nasıl kalkıp bi de iş yaptınız anlamadım ki :) eşim maç keyfi yapamıo sürekli kaldır beni yatır beni su getir meyve getir yemek getir :)) direnler çıkaydı bi belki acımazdı geçsün şu günler de artıkkkk
Valla mecbur kullandım içerde intahap yapmasın diye kendimi zorlanmış hissetmiyorum ki ben ameliyat olduğumu unuttum bile yaniYaaa sendemi ishal oldun?? Ben 5 gün kullanamadım artık ishal ateş yapınca... üc gğn kullanıp bıraktım. Ama hala ishalim. Yapmaaa iş yapmaaa iyleştirmeyi geciktiriyo... sadece yat. Bende eşime rest çektim bi ay hiç iş yapmıycam destek ol diye.
Dren çıksın raht hareket edersin ama ona pansuman ve bant yapıştırıyon o bantlar beni çok kasindirmisti şükür onlardan da kurtuldum sadece dikişte var bant suanlik 2 gün sonra onlara da elvedaYeaaa sağ diren yeri acıyo ayağa kalkıp yürürken zorlanuyorum siz nasıl kalkıp bi de iş yaptınız anlamadım ki :) eşim maç keyfi yapamıo sürekli kaldır beni yatır beni su getir meyve getir yemek getir :)) direnler çıkaydı bi belki acımazdı geçsün şu günler de artıkkkk
Ayyy benimde cok kaşınıyo artık sütyenin sadece üst kısmı kapalı alt kısmı açık. Baskı olunca deliriyorumDren çıksın raht hareket edersin ama ona pansuman ve bant yapıştırıyon o bantlar beni çok kasindirmisti şükür onlardan da kurtuldum sadece dikişte var bant suanlik 2 gün sonra onlara da elveda
Benim şuan dikis bantlarim bı kasiniyoki kasisam bişey olcak korkuyom memeler de bazen kasiniyo anlamadım yaniAyyy benimde cok kaşınıyo artık sütyenin sadece üst kısmı kapalı alt kısmı açık. Baskı olunca deliriyorum
İyleşiyo kapanıyo canım zaten doktor demişti iki haftaya tamamen kapanır diye... yarın üst kısmı bantlı korse sütyen gelicek bakalım heycanlıyım bir an önce şu ödem gitsinBenim şuan dikis bantlarim bı kasiniyoki kasisam bişey olcak korkuyom memeler de bazen kasiniyo anlamadım yani
Acaba kanamaya göre mi takıyolar direni? Bazı kişilerde içerde kanama cok oldugunda takılıyomuş... sende nereye takıldı kas üstğ mü kas altı mı?Nasıl yaaa hiç diren takılmadı mı ilginçççç
Benim dr nerdeyse 4 gün kalmış olacakneyse hayatımdaki en azından şu 5-10 günü kaybedebilirim zihnimde :)))
Ameliyatın kaçıncı günü cikarticaksin dikişteki bantları birde sen mi cikarticaksin yoksa dr mu çıkarıcak.Dren çıksın raht hareket edersin ama ona pansuman ve bant yapıştırıyon o bantlar beni çok kasindirmisti şükür onlardan da kurtuldum sadece dikişte var bant suanlik 2 gün sonra onlara da elveda
Bazi doktorlar takmiyor canim. Bana da takilmadi.Nasıl yaaa hiç diren takılmadı mı ilginçççç
Benim dr nerdeyse 4 gün kalmış olacakneyse hayatımdaki en azından şu 5-10 günü kaybedebilirim zihnimde :)))
Bantlari doktor kontrolde çıkarıyor. Benim ilk ve ikinci hafta hafta kontrolumde bantlari yeniledi. 3.hafta da çıkartmıştı.Ameliyatın kaçıncı günü cikarticaksin dikişteki bantları birde sen mi cikarticaksin yoksa dr mu çıkarıcak.
Ben ameliyatın 3.gunu kontrole gittim 1 ay sonra gel dedi o yüzden merak ettim.Bantlari doktor kontrolde çıkarıyor. Benim ilk ve ikinci hafta hafta kontrolumde bantlari yeniledi. 3.hafta da çıkartmıştı.
21.günde beninkileri çıkarttı. Ortalama bir ay demek ki. Duştan sonra kurutun mutlaka bantlarıBen ameliyatın 3.gunu kontrole gittim 1 ay sonra gel dedi o yüzden merak ettim.
Tamam canim teşekkür ederim.21.günde beninkileri çıkarttı. Ortalama bir ay demek ki. Duştan sonra kurutun mutlaka bantları
2 hafta dolunca yani salı günü doktora kontrole gidecem 3.gun cagarmisti dren yerime bakmak için 2 hafta sonra gel dikişteki bantları alicam estetik dikiş zaten dedi kendisi cikarticak bide kontrol eder zaten ciksinda bakalım nasıl dikis içim almiyo benim dikis falan görünce ama napacam bilmemAmeliyatın kaçıncı günü cikarticaksin dikişteki bantları birde sen mi cikarticaksin yoksa dr mu çıkarıcak.
Heralde kız nekadar çabuk ayaklanırsan piskolojikman okadar çabuk iyilesiyosunBugün ben de iyiyim şükürler olsun.kahvaltı hazırlarken eşime yardım ettim.yarım duş aldım ojelerimi bile sürdüm :)) şuan kendimi çok daha iyi hissediyorum :)) kadın milleti işte düşlün hasta kokmuş haller bize göre değil arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?