Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bana dren takılmadı :)

V
Valla mecbur kullandım içerde intahap yapmasın diye kendimi zorlanmış hissetmiyorum ki ben ameliyat olduğumu unuttum bile yani

Dren çıksın raht hareket edersin ama ona pansuman ve bant yapıştırıyon o bantlar beni çok kasindirmisti şükür onlardan da kurtuldum sadece dikişte var bant suanlik 2 gün sonra onlara da elveda

Dren çıksın raht hareket edersin ama ona pansuman ve bant yapıştırıyon o bantlar beni çok kasindirmisti şükür onlardan da kurtuldum sadece dikişte var bant suanlik 2 gün sonra onlara da elveda
Ayyy benimde cok kaşınıyo artık sütyenin sadece üst kısmı kapalı alt kısmı açık. Baskı olunca deliriyorum

Benim şuan dikis bantlarim bı kasiniyoki kasisam bişey olcak korkuyom memeler de bazen kasiniyo anlamadım yani
İyleşiyo kapanıyo canım zaten doktor demişti iki haftaya tamamen kapanır diye... yarın üst kısmı bantlı korse sütyen gelicek bakalım heycanlıyım bir an önce şu ödem gitsin

Nasıl yaaa hiç diren takılmadı mı ilginçççç
Benim dr nerdeyse 4 gün kalmış olacak neyse hayatımdaki en azından şu 5-10 günü kaybedebilirim zihnimde :)))

Nasıl yaaa hiç diren takılmadı mı ilginçççç
Benim dr nerdeyse 4 gün kalmış olacak neyse hayatımdaki en azından şu 5-10 günü kaybedebilirim zihnimde :)))
Acaba kanamaya göre mi takıyolar direni? Bazı kişilerde içerde kanama cok oldugunda takılıyomuş... sende nereye takıldı kas üstğ mü kas altı mı?

Benim kas altı oldu bidonların ölçüsü dolmadi sanırım ertesi günü taburcu olurken çıkardı sulu pembe gelmeye başlamıştı benden artık senin kanama varmı hala

Ameliyatın kaçıncı günü cikarticaksin dikişteki bantları birde sen mi cikarticaksin yoksa dr mu çıkarıcak.

Ameliyatın kaçıncı günü cikarticaksin dikişteki bantları birde sen mi cikarticaksin yoksa dr mu çıkarıcak.
2 hafta dolunca yani salı günü doktora kontrole gidecem 3.gun cagarmisti dren yerime bakmak için 2 hafta sonra gel dikişteki bantları alicam estetik dikiş zaten dedi kendisi cikarticak bide kontrol eder zaten ciksinda bakalım nasıl dikis içim almiyo benim dikis falan görünce ama napacam bilmem

Bugün ben de iyiyim şükürler olsun.kahvaltı hazırlarken eşime yardım ettim.yarım duş aldım ojelerimi bile sürdüm :)) şuan kendimi çok daha iyi hissediyorum :)) kadın milleti işte düşlün hasta kokmuş haller bize göre değil arkadaş

Heralde kız nekadar çabuk ayaklanırsan piskolojikman okadar çabuk iyilesiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…