Bugün ben de iyiyim şükürler olsun.kahvaltı hazırlarken eşime yardım ettim.yarım duş aldım ojelerimi bile sürdüm :)) şuan kendimi çok daha iyi hissediyorum :)) kadın milleti işte düşlün hasta kokmuş haller bize göre değil arkadaş
Senin ameliyat günün belli.mi.bir de takip için yüz fotoları değil değişimden öncesi ve sonrası olanlar takip ediliyor.o yüzden seni takip edemem şuanBu kadar kısa sürede ayaklanmışsın inş bende de öyle olur. Gerçi ben şanssızımdır kesin enfeksiyon dalan kaparım
Gecmis olsuuuun :) Ahhh güzel Izmirim... bende evlenip Izmirden Istanbula geldim gecen sene, hala depresyondayimVeeer sonunda direnlerde gitti tüyyy gibi hafifledim göz dikişleri cuma alınacakmış.hazır çıkmışken alsancakta iki turlayıp öyle girem bariii
Hayır ameliyat günü belli değil izin dönemime denk getirmeye çalışıyorum. Ameliyat öncesi fotolarım var ama daha ameliyat olmadığım için sonrası henüz yok.Senin ameliyat günün belli.mi.bir de takip için yüz fotoları değil değişimden öncesi ve sonrası olanlar takip ediliyor.o yüzden seni takip edemem şuanolumsuz hiçbişey düşünmedim belki ondan çok sıkıntılı geçmedi bu günler.şimdi d2 direnlerden ve kapaktaki bandajlardan kurtulmaya geldim inşallah çom daha iyi olucam
Kurtuldun şükür bende bantlardan kurtuldum ama doktor canımı sıktı ya büyük koymuşum diyip duruyor ben hayır küçüldü bile diyom hayır büyük diyo geçti artık dedim gece yatarken sudyeni yukarı çıkar baskı yapsın dedi insin büyük tepeleri sis durur hep dedi ay denedim evde aman durulmuyo baskı yaptı ya izlerim belli bile değil yada kalem izi var ondan goremedim inşallah bakalım 3ay kullanacakmisim bu sudyenleriVeeer sonunda direnlerde gitti tüyyy gibi hafifledim göz dikişleri cuma alınacakmış.hazır çıkmışken alsancakta iki turlayıp öyle girem bariii
Takip edermisin beni görryim fotonuKızlar o kadar yoğunum ki 2 ay kontrolüme bile 3. Ayda gidebildim
3 ay fotosu ekliyorum. Ve bir kaç bilgide eklicem kendim için daha yeni öğrendim. 300 cc bildiğim protezlerim farklılarmış
Kızlar o kadar yoğunum ki 2 ay kontrolüme bile 3. Ayda gidebildim
3 ay fotosu ekliyorum. Ve bir kaç bilgide eklicem kendim için daha yeni öğrendim. 300 cc bildiğim protezlerim farklılarmış
Beni de izler misin canımKızlar o kadar yoğunum ki 2 ay kontrolüme bile 3. Ayda gidebildim
İzler misin beni kedicikKızlar 4,aylardan sesleniyorum size.
Bu aylarda hayat oldukça keyifli.
Ağrısız sızısız geçiyor.
Yeni ameliyat olanlar sıkın dişinizi.
Keyfini süreceğiniz günler yakın :)
Süper duruyo canimSıkıldım oturmaktan bi 6.gün fotosu ekleyiverdim albümüme
İzler misin beni de sende doğal duruyorlar mıKızlar 4,aylardan sesleniyorum size.
Bu aylarda hayat oldukça keyifli.
Ağrısız sızısız geçiyor.
Yeni ameliyat olanlar sıkın dişinizi.
Keyfini süreceğiniz günler yakın :)
İzler misin beni de sende doğal duruyorlar mı
Var bakabilirsinFotograflarınız var mıydı
Bizi de unutma :)Bu akşam alanyaya gidiyorum . Sana bodur 1,60 lık boyumla ayakta güzel bir poz çekeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?