Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bu kadar kısa sürede ayaklanmışsın inş bende de öyle olur. Gerçi ben şanssızımdır kesin enfeksiyon dalan kaparım

Bu kadar kısa sürede ayaklanmışsın inş bende de öyle olur. Gerçi ben şanssızımdır kesin enfeksiyon dalan kaparım
Senin ameliyat günün belli.mi.bir de takip için yüz fotoları değil değişimden öncesi ve sonrası olanlar takip ediliyor.o yüzden seni takip edemem şuan olumsuz hiçbişey düşünmedim belki ondan çok sıkıntılı geçmedi bu günler.şimdi d2 direnlerden ve kapaktaki bandajlardan kurtulmaya geldim inşallah çom daha iyi olucam

Veeer sonunda direnlerde gitti tüyyy gibi hafifledim göz dikişleri cuma alınacakmış.hazır çıkmışken alsancakta iki turlayıp öyle girem bariii

Hayır ameliyat günü belli değil izin dönemime denk getirmeye çalışıyorum. Ameliyat öncesi fotolarım var ama daha ameliyat olmadığım için sonrası henüz yok.

Veeer sonunda direnlerde gitti tüyyy gibi hafifledim göz dikişleri cuma alınacakmış.hazır çıkmışken alsancakta iki turlayıp öyle girem bariii
Kurtuldun şükür bende bantlardan kurtuldum ama doktor canımı sıktı ya büyük koymuşum diyip duruyor ben hayır küçüldü bile diyom hayır büyük diyo geçti artık dedim gece yatarken sudyeni yukarı çıkar baskı yapsın dedi insin büyük tepeleri sis durur hep dedi ay denedim evde aman durulmuyo baskı yaptı ya izlerim belli bile değil yada kalem izi var ondan goremedim inşallah bakalım 3ay kullanacakmisim bu sudyenleri

la deşi doktor :)) geçmiş olsun hacı ben hatta daha büyük istiyodum bu iyi deseydin :)) amann sıcak zatrn nasıl rahat etceksen öyle yap canım.bişekilde kasların kendini bıraktıkça yukarılar da aşağı inecektir zaten.bir müddet sonra masaj da öneriri iyixe yerleşir yerine bişey olmaz

Kızlar tecrübeli olanlara soruyorum meme ucunda ve altında hissiniz ne zaman geri geldi?
Bir de diren yerlerinde küçücük çizgi şeklinde iz kaldı mı sizde de yoksa geçiyor mu o sonradan?

Kızlar o kadar yoğunum ki 2 ay kontrolüme bile 3. Ayda gidebildim
3 ay fotosu ekliyorum. Ve bir kaç bilgide eklicem kendim için daha yeni öğrendim. 300 cc bildiğim protezlerim farklılarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…