Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba, bende yarın gögüs büyütme için muayene olacağım. Heyecanlıyım. Ve burun ameliyatında olduğu gibi buradan tüm olan biteni yine sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önce burada paylaşımlar yapmış olmama rağmen şu izlemeye alma konusu veya izleme olayını nasıl yapılır anlamadım. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Hepinize geçmiş olsun.

Şöyle ki izlemek istediğin kişinin profil resmine tıklıosun o ön0nde büyüyor ve seçenekler çıkıyor izle orda.ama burda herkes meme fotosu koyduğundan senin de bit albümün ve fotoların olması gerek

Artık memedeki ve gözdeki bandajlardan kurtullldum an itibariyle.8.günüm.artık sütyen takma kendi hallerindr salımsınlar aşağı atsınlar kendini drdi.haftaya tabandan tutup birbilerinr yaklaştıracak şekilde bastırarak masaj yap dedi.zorlayabildiğin kadar zorla dedi.üç hafta sonra görüşelim deedi

Canım izleme için şuan ki haliyle albüm açabilirsin.
Fotografı olmayanlar takip edilmiyor.
Malum tuhaf niyetli olanlar da üye olabilir güvenlik amaçlı.

Geçmiş olsun çok sen erken kurtulmuşsun bantlardan benim de meme ucu bantlarım alındı ama kesi bantlarını bir hafta sonra çıkaracakmışım. İz kremine başladın mı?

canım hayırlı olsun. bende araştırıyorum ağustosta ameliyat olmayı düşünüyorum. aceba sen nerde ve ne kadara oldun? yardımcı olabilir misin ?

Geçmiş olsun çok sen erken kurtulmuşsun bantlardan benim de meme ucu bantlarım alındı ama kesi bantlarını bir hafta sonra çıkaracakmışım. İz kremine başladın mı?
Yok onu birkaç gün sonra başlıcam.ama kafama asıl takılan çoğunlukla ameliyat sütyrni kullanılıyor sonra sporcuya geçiliyor.bana sütyensiz gez dedi.neden oldu li bu şimdi .çok da yukarda değiller.masajı da gösterdi haftaya başla dedi.tatile gidiyorum de hepsini bir anda söyledi işte :)

Bana da sütyeni artık takma istersen meme ucu için ped kullan ya da atlet giyebilirsin dedi. Demek ki sıkıntılı bir durumumuz yok ondan takmamıza gerek duymadı diye düşünüyorum. Ya da bu sıcaklarda daha fazla sıkmak istemedi bizi Fatih bey Masaja başladım ben de, her ne kadar bastırırken içim gitse de

Cok merak ettimşu masajı .. çok mu bastırıyosunuz insanın içi gider bişey olcak diye Allah korusun... masaja iki haftam var daha :)

Cok merak ettimşu masajı .. çok mu bastırıyosunuz insanın içi gider bişey olcak diye Allah korusun... masaja iki haftam var daha :)

Yan göğüs tabanlarından ellerinle iyice kavrayarak 20 defa ortaya doğru yaklaştırıp bırakıyorsun. Acısı filan yok ama ister istemez protezin hareketi insanın içini bir garip yapıyor. Bir de benim meme ucu kesim de var ve şu aralar acayip hissiyatlı oldukları için biraz çekinerek yapabiliyorum.

Ya benim masajı gmsterdi işte hocam dedim sağ göğdüm çok acıo yapmayalım ben anladım dedim :) işte o ağrıya dayanabildiğin yere kadar bşrleştir drdi.bişey olmas korkma dedi.korkmuyom acıooo dedim o ara 10 kere sıktı tabe :)) ben haftaya başlıciiimm

Arkadaşlar meme ameliyatından sonra beyne pıhtı atma gibi bir durum olabilir mi? Bende ameliyata kesin karar verdim ablam böyle bi risk olduğunı ve iki kişinin arkadaş çevresinden öldüğünü dedi. Ben böyle bi risk duymadım. Duyan var mı ?

Merhaba ben hiç duymadım meme ameliyatında birinin öldüğünü, öyle çok kanlı bi ameliyatta değil yani bu... Allah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…