Beni de izler misiniz?Kızlar 4,aylardan sesleniyorum size.
Bu aylarda hayat oldukça keyifli.
Ağrısız sızısız geçiyor.
Yeni ameliyat olanlar sıkın dişinizi.
Keyfini süreceğiniz günler yakın :)
Üçgen bikinimi denedim bugün, ve ben hiç bu bikinimi giyememiştim önceden, bugün bulunca denemek istedim ve mutluluğumu anlatamam ,
TABİİİİ FOTOLARI EKLEDİM,,, (35.ci gün)
Dün Dr randevum vardı 1.ci ay kontrolü diyelim. Dr dikişlerime baktı önce, alttan açarak baktı ,10numara dikişler harika dedi, varmı sıkıntın dedi, bomba gibiyim dedimiyice açabilirmiyim dedim bişey sorucam ,neyse açtım sütyeni simetriden bahsettim yoo dedi okadar göze batan bişey yokki dedi ,evet ama ne biliyim biraz belli meme ucundan dedim biri aşağıda gibi dedim .Canını sıkma ilerde istersen ufak bi operasyonla meme ucundan az parça alıp yukarı kaldırabilirim dedi ,valla sütyenle hiç belli olmuyo zaten dedim .Ama canımı sıkarsa ilerde gelirim dedim.
Göğüslerime hayran kaldı drda asistanı bayanda ,taş olmuşsun taş dedi
Ama sen çok zayıfsın ve sol memede kas hiç yoktu biliyosun zor taktık silikonu dedi, hatta birine 300takıp diğerine biraz küçüğü takmış o bile aimetriyi daha beter yapmış diye ikisinede 300 koymuş ,iyikide aynı cc takmış yoksa şimdi çok mutsuz olurdum :))
Neyse uzattım genel olarak herşey yolunda, Dr bidaha gelmene gerek yok dedi sıkıntı yaşarsan gel tabi dedi, bende bidahaki gelişimde burun için gelirim artık dedim gülüştük
Vedalaştık ve ayrıldım .Bu serüvende tatlı tatlı kapandı ,çok şükür bin şükür problemsiz atlattım süreci, darısı tüm isteyenlerin başına ...
Kızlar merhaba, bende yarın gögüs büyütme için muayene olacağım. Heyecanlıyım. Ve burun ameliyatında olduğu gibi buradan tüm olan biteni yine sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önce burada paylaşımlar yapmış olmama rağmen şu izlemeye alma konusu veya izleme olayını nasıl yapılır anlamadım. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Hepinize geçmiş olsun.
Artık memedeki ve gözdeki bandajlardan kurtullldum an itibariyle.8.günüm.artık sütyen takma kendi hallerindr salımsınlar aşağı atsınlar kendini drdi.haftaya tabandan tutup birbilerinr yaklaştıracak şekilde bastırarak masaj yap dedi.zorlayabildiğin kadar zorla dedi.üç hafta sonra görüşelim deedi
Kızlar yeni resim yükledim
canım hayırlı olsun. bende araştırıyorum ağustosta ameliyat olmayı düşünüyorum. aceba sen nerde ve ne kadara oldun? yardımcı olabilir misin ?Artık memedeki ve gözdeki bandajlardan kurtullldum an itibariyle.8.günüm.artık sütyen takma kendi hallerindr salımsınlar aşağı atsınlar kendini drdi.haftaya tabandan tutup birbilerinr yaklaştıracak şekilde bastırarak masaj yap dedi.zorlayabildiğin kadar zorla dedi.üç hafta sonra görüşelim deedi
Yok onu birkaç gün sonra başlıcam.ama kafama asıl takılan çoğunlukla ameliyat sütyrni kullanılıyor sonra sporcuya geçiliyor.bana sütyensiz gez dedi.neden oldu li bu şimdi .çok da yukarda değiller.masajı da gösterdi haftaya başla dedi.tatile gidiyorum de hepsini bir anda söyledi işte :)Geçmiş olsun çoksen erken kurtulmuşsun bantlardan benim de meme ucu bantlarım alındı ama kesi bantlarını bir hafta sonra çıkaracakmışım. İz kremine başladın mı?
İzmirde doktorum fatih uygurcanım hayırlı olsun. bende araştırıyorum ağustosta ameliyat olmayı düşünüyorum. aceba sen nerde ve ne kadara oldun? yardımcı olabilir misin ?
teşekkür ederim:)İzmirde doktorum fatih uygur
Yok onu birkaç gün sonra başlıcam.ama kafama asıl takılan çoğunlukla ameliyat sütyrni kullanılıyor sonra sporcuya geçiliyor.bana sütyensiz gez dedi.neden oldu li bu şimdi .çok da yukarda değiller.masajı da gösterdi haftaya başla dedi.tatile gidiyorum de hepsini bir anda söyledi işte :)
Cok merak ettimşu masajı .. çok mu bastırıyosunuz insanın içi gider bişey olcak diye Allah korusun... masaja iki haftam var daha :)Bana da sütyeni artık takma istersen meme ucu için ped kullan ya da atlet giyebilirsin dedi. Demek ki sıkıntılı bir durumumuz yok ondan takmamıza gerek duymadı diye düşünüyorum. Ya da bu sıcaklarda daha fazla sıkmak istemedi bizi Fatih beyMasaja başladım ben de, her ne kadar bastırırken içim gitse de
Cok merak ettimşu masajı .. çok mu bastırıyosunuz insanın içi gider bişey olcak diye Allah korusun... masaja iki haftam var daha :)
Merhaba ben hiç duymadım meme ameliyatında birinin öldüğünü, öyle çok kanlı bi ameliyatta değil yani bu... Allah korusun...Arkadaşlar meme ameliyatından sonra beyne pıhtı atma gibi bir durum olabilir mi? Bende ameliyata kesin karar verdim ablam böyle bi risk olduğunı ve iki kişinin arkadaş çevresinden öldüğünü dedi. Ben böyle bi risk duymadım. Duyan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?