Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Her ameliyatta tromboz riski vardır ama arkadaş cevresinden iki kişinin bu nedenle ölmesi garip çünkü %3 gibi bir rakamdır bunun olma ihtimali. Ben kendime tromboza yatkınlık testi çalıştım ve ikisi pozitif çıktı buna rağmen ameliyati olmaya kararlıyım bir aksilik olmazsa. Ablaniz sizi biraz korkutmaya çalışmış olmasin? :)

Merhaba ben hiç duymadım meme ameliyatında birinin öldüğünü, öyle çok kanlı bi ameliyatta değil yani bu... Allah korusun...
Bende 7 yıla yakın araştırıyorum hem bu formda hem de başka sitelerde duymadım yani hiç. Teşekkür ederim

Merhaba bende şevket yılmazda hürrem şebnem gürler le görüştüm silikon için ama eşimi ikna edemediğim için bi türlü henüz olamadım bu arada bana kas ustu ve fiyat olarakda 5bucuk 6arasi dedi sizde öğrenince yazarmisiniz

M
Merhaba ben istanbulda oldum persembe gunu 8 bin tl ye iyi fiyat verilmis size

Bu her ameliyatta olabilecek,düşük riskli bir durum. Bu riski olan kişiler bile ameliyat oldu,çok şükür sorunsuz atlattılar . Ama tabi Ecel gelmiş kapıya,baş ağrısı bahane diye bir laf vardır :))
Ameliyattan önce yapılan testlerde bu riskin olup olmadığına bakılıyor zaten. Genelde Lipo,karın germe gibi büyük ameliyatlarda daha riskli dir.
Ablanız sizi korkutmaya çalışmış bencede :))

cevapladığınız için çok teşekkür ederim :)

2 buçuk ayımdan selamlar 2. Aydan sonra baya bir değişim yaşayarak rahatladım ve çok mutluyum artık çok büyük gelmiyor gözüme bikiniliyken biraz büyük duruyor ama oda çok güzel görünüyor onun için artık saklamaya çalışmıyorum
Eşitsizlik konusuna gelince çıplakken belli olduğu için onu da çok takmıyorum sadece ben görüyorum eşim de yok eşitsizlik diyor oda işime geliyor
Göğüsler kendini saldıkça arada bir iz olmaya başladı herhalde deri gerildiği için onunla geçip normale dönmesini ümit ediyorum onun dışında gayet mutluyum ve iyili yaptırmışım diyorum
kızlar iyili varsınız Zor günlerimde hep destek verdiniz

Canım geçmiş olsun. Gözüne daha doğal gözüküyor mu? İçine sindiyse daha ne olsun:)
Beni de izlemeye alır mısın

Hic duymadım yaaa. Allah korusun. Kapsulden baska bir risk duymadım. Ama her ameliyatta olduğu gibi bu da bir ameliyat, her türlü komplikasyon olabilir bence.... kimsede yasatmasin rabbim

Merhabalar araniza yeni katıldım.. Bende ameliyat olmak istiyorum ama 2 çocuğum var ağır kaldirmamak gerekiyormuş biraz korkuyorum surecle ilgili. Anlarada haldun kamburoglu yada ferruh bingole ameliyat olan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…