Arkadaşlar meme ameliyatından sonra beyne pıhtı atma gibi bir durum olabilir mi? Bende ameliyata kesin karar verdim ablam böyle bi risk olduğunı ve iki kişinin arkadaş çevresinden öldüğünü dedi. Ben böyle bi risk duymadım. Duyan var mı ?
Bende 7 yıla yakın araştırıyorum hem bu formda hem de başka sitelerde duymadım yani hiç. Teşekkür ederimMerhaba ben hiç duymadım meme ameliyatında birinin öldüğünü, öyle çok kanlı bi ameliyatta değil yani bu... Allah korusun...
Her ameliyatta tromboz riski vardır ama arkadaş cevresinden iki kişinin bu nedenle ölmesi garip çünkü %3 gibi bir rakamdır bunun olma ihtimali. Ben kendime tromboza yatkınlık testi çalıştım ve ikisi pozitif çıktı buna rağmen ameliyati olmaya kararlıyım bir aksilik olmazsa. Ablaniz sizi biraz korkutmaya çalışmış olmasin? :)
Merhaba bende olmak istiyorum. Daha bugun Vedat menderes ile gorustum birkac ultrason istedi 1 ay sonraya fiyatida ogrendikten sonra kredi cekip yaptiricam. Psikolojim cok bozulmaya basladi cunku bu konuda burnumada bakti et var kemigin yamulmus vs dedi burnumuda yapicak sanirim fyati soyleyince burada konu acar paylasirim. Ailem bu silikon konusuna cok karsi ama beni anlamiyolar ben kndi cabamla artik bu skıntımdan kurtulucam ins. Ozel veya arastirma hastanesinde silikon yaptiran varmi fiyatlari nasil biliyormusunuz ben sevket yilmaz arastirma hastanesinde olucam ins
Merhaba bende şevket yılmazda hürrem şebnem gürler le görüştüm silikon için ama eşimi ikna edemediğim için bi türlü henüz olamadım bu arada bana kas ustu ve fiyat olarakda 5bucuk 6arasi dedi sizde öğrenince yazarmisinizMerhaba bende olmak istiyorum. Daha bugun Vedat menderes ile gorustum birkac ultrason istedi 1 ay sonraya fiyatida ogrendikten sonra kredi cekip yaptiricam. Psikolojim cok bozulmaya basladi cunku bu konuda burnumada bakti et var kemigin yamulmus vs dedi burnumuda yapicak sanirim fyati soyleyince burada konu acar paylasirim. Ailem bu silikon konusuna cok karsi ama beni anlamiyolar ben kndi cabamla artik bu skıntımdan kurtulucam ins. Ozel veya arastirma hastanesinde silikon yaptiran varmi fiyatlari nasil biliyormusunuz ben sevket yilmaz arastirma hastanesinde olucam ins
Merhaba ben istanbulda oldum persembe gunu 8 bin tl ye iyi fiyat verilmis sizeMerhaba bende şevket yılmazda hürrem şebnem gürler le görüştüm silikon için ama eşimi ikna edemediğim için bi türlü henüz olamadım bu arada bana kas ustu ve fiyat olarakda 5bucuk 6arasi dedi sizde öğrenince yazarmisiniz
Galiba vazgeçirmek için korkutmaya çalıştı:) o testi nasıl yaptınız aceba ?
Bu her ameliyatta olabilecek,düşük riskli bir durum. Bu riski olan kişiler bile ameliyat oldu,çok şükür sorunsuz atlattılar . Ama tabi Ecel gelmiş kapıya,baş ağrısı bahane diye bir laf vardır :))Arkadaşlar meme ameliyatından sonra beyne pıhtı atma gibi bir durum olabilir mi? Bende ameliyata kesin karar verdim ablam böyle bi risk olduğunı ve iki kişinin arkadaş çevresinden öldüğünü dedi. Ben böyle bi risk duymadım. Duyan var mı ?
cevapladığınız için çok teşekkür ederim :)Bu her ameliyatta olabilecek,düşük riskli bir durum. Bu riski olan kişiler bile ameliyat oldu,çok şükür sorunsuz atlattılar . Ama tabi Ecel gelmiş kapıya,baş ağrısı bahane diye bir laf vardır :))
Ameliyattan önce yapılan testlerde bu riskin olup olmadığına bakılıyor zaten. Genelde Lipo,karın germe gibi büyük ameliyatlarda daha riskli dir.
Ablanız sizi korkutmaya çalışmış bencede :))
Çok iyiymiş :))
Canım geçmiş olsun. Gözüne daha doğal gözüküyor mu? İçine sindiyse daha ne olsun:)2 buçuk ayımdan selamlar2. Aydan sonra baya bir değişim yaşayarak rahatladım ve çok mutluyum artık çok büyük gelmiyor gözüme bikiniliyken biraz büyük duruyor ama oda çok güzel görünüyor onun için artık saklamaya çalışmıyorum
Eşitsizlik konusuna gelince çıplakken belli olduğu için onu da çok takmıyorum sadece ben görüyorum eşim de yok eşitsizlik diyor oda işime geliyor
Göğüsler kendini saldıkça arada bir iz olmaya başladı herhalde deri gerildiği için onunla geçip normale dönmesini ümit ediyorum onun dışında gayet mutluyum ve iyili yaptırmışım diyorum
kızlar iyili varsınız Zor günlerimde hep destek verdiniz
Sağol evet baya doğal duruyor hp olmasına rağmen bazen damla gibi geliyor gözüme :)Canım geçmiş olsun. Gözüne daha doğal gözüküyor mu? İçine sindiyse daha ne olsun:)
Beni de izlemeye alır mısın
Sağol evet baya doğal duruyor hp olmasına rağmen bazen damla gibi geliyor gözüme :)
Nasıl görebilirim fotoğraflarınıKızlar yeni resim yükledim
Teşekkür ederimmutlu oldum. gule gule kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?