bende 2 haftadan sonra yan yatmaya başladım..daha öncesinde sırt ağrısından ölüyodum denedim ama yatamıyodum yan.Bir de sirt ustu yatmaktan oldum.Ne zaman rahatca uyuyabilecegim ben ??
Tesekkur ederim.Ben sanki yan yatarsam protez yerinde durmayacak,hareket edecek gibi geliyor.biraz pimpirikliyim galiba.Ben 10. Gündeyim 3 gündür yan yatıyorum hatta geçen gece 2 yastık üst üste koyup yüz üstü yattım.
Tesekkue ederim.ben yatarsam sanki yerine tam oturmadigini dusundugum proteze zarar verirmisim gibi geliyor.bende 2 haftadan sonra yan yatmaya başladım..daha öncesinde sırt ağrısından ölüyodum denedim ama yatamıyodum yan.
Bana da ilk öyle geliyordu. Elimle destekleyip yana yatırıyorum rahat yatabiliyorum o şekilde. Ama benim 250 cc olduğundan belki ağırlığı az olduğu için rahat yatabiliyorumTesekkur ederim.Ben sanki yan yatarsam protez yerinde durmayacak,hareket edecek gibi geliyor.biraz pimpirikliyim galiba.
Benimde 2,5 ayı geçti. Aynen 2 çocuktan sonra köpek memesi gibi olmuşlardı şimdi taş gibiyimkesinlikle her isteyene tavsiye ediyorum. Harika bir duygu.
Alismen dr ile gorustun mu canım? Bir de meme ucu kesisiyle mi olmuştun?Benim 3 ay olacak hala hissizlik devam ediyor gelir diye ümit ediyorum
beni de izler misiniz merak ettim:)Selamlar, bir zamanlar her gün takip ettiğim bu platforma aylardır girmediğimi fark ettim :) ameliyat olalı 1. Sene oldu. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Takip ettiklerim yeni eklediğim fotolara bakabilir :)
beni de izler misiniz merak ettim:)Selamlar, bir zamanlar her gün takip ettiğim bu platforma aylardır girmediğimi fark ettim :) ameliyat olalı 1. Sene oldu. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Takip ettiklerim yeni eklediğim fotolara bakabilir :)
Merhaba,benim bugün 23.günüm.merak ettiğim şey çok mesela ben me zaman yan yatacağım,ne zaman tutmasam düşecekmişim hissini yaşamaktan kurtulacağım,dikiş izleri ne zaman geçecek,denize ne zaman girebilirim haftaya denize gideceğim ama dikişlerden dolayı korkuyorum,ne zaman normal sütyen kullananileceğim ve 350cc kasaltı oldum boyum 1.75 kilom 66 ama bana niye küçük gibi geliyor sonradan değişir miSelamlar, bir zamanlar her gün takip ettiğim bu platforma aylardır girmediğimi fark ettim :) ameliyat olalı 1. Sene oldu. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Takip ettiklerim yeni eklediğim fotolara bakabilir :)
Beni de izler misinizSelamlar, bir zamanlar her gün takip ettiğim bu platforma aylardır girmediğimi fark ettim :) ameliyat olalı 1. Sene oldu. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Takip ettiklerim yeni eklediğim fotolara bakabilir :)
Merhaba,benim bugün 23.günüm.merak ettiğim şey çok mesela ben me zaman yan yatacağım,ne zaman tutmasam düşecekmişim hissini yaşamaktan kurtulacağım,dikiş izleri ne zaman geçecek,denize ne zaman girebilirim haftaya denize gideceğim ama dikişlerden dolayı korkuyorum,ne zaman normal sütyen kullananileceğim ve 350cc kasaltı oldum boyum 1.75 kilom 66 ama bana niye küçük gibi geliyor sonradan değişir mi
Teşekkür ederim canımCanım selam, çok net hatırlamıyorum ama sanırım bi hafta sonra baya rahatlamıştım. 1 aya kadar yatmam çok sıkıntılı oldu benim de ama çok çabuk bi hızla toparlıyosun merak etme. Deniz konusuna gelince ben 2. hafta sonra falan denize gitmiştim ama dikişler mikrop kapar diye tamamen girmedim, bu konuyu dr una danışsan daha iyi olur sanırım.
Normal sütyen bir ay sonra dedi doktor ama 2. Hafta gittiğimde artık ameliyat sütyenini takmana gerek yok dedi. Bence boyut gayet iyi ama kişiden kişiye değişiyor sanırım bir başkasında büyük duran sende küçük durabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?