Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sütünüzün tamamen kesilmesi gerekiyor. Süt kanalları açık okursa ciddi enfeksiyon yaşayabilirsiniz . Bu yüzden en az 3 ay,en garanti 6 ay beklemeniz gerek.

Ben de seni izliyorum canim maşallah guzel olmuslar senin dokun varmis
Canim bu arada profil adin senin gercek adin mi eger oyleyse degistirsen daha iyi olur gibime geliyor
Yok canim gerçek adim degil rahmetli birine olan özlemimden öyle yazmıştım adımı düşündüğün için teşekkür ederim

Yeni cikan demissiniz. Bunun eksileri artilari seneler icinde belli olur. Su an mevcut kullanilan silikonlar bile senelerdir yok soyleydi yok boyleydi derken daha yeni guvenilir oldugu soyleniyor. Pek itibar edip kafanizi karistirmamanizi oneririm
Canım blite slikonlar normal şu an kullandığımız slikon markalarının ürettiği yeni teknolojisi tek farkı daha hafif olması ve dolayısıyla daha çabuk iyileşmesi sarkma seviyesinin düşüklüğü vs yani yeni bir marka yada yeni bi slikon çeşidi değil geliştirilmiş hali iPhone6 ile iPhone X gibi düşünebilirsiniz yurtdışında daha uzun süredir kullanılıyor yabancı formlarda araştırabilirsiniz bende ilerde değilştirirsem düşünüyorum

Merhaba kızlar dün ilk kontrolüm gittim herşey çok güzel dedi doktorum sol kokumu artık rahat hareket ettirip agrı sızı olmadan ufak tefek işlerimi yapıyorum ama sağ tarafımda dikiş yerinde hareketle ağrı ve yanma var doktoruma sordum dikişlere baktı hiçbir sıkıntı yok temiz dedi sağ kolunu kullanıyorsan ameliyat öncesi kaslarla ilgilidir gecer dedi fikriniz varmı bu gidişle solak olucam

Kacinci gununuzdesiniz ? Bu ameliyat aslinda iki farkli ameliyat gibi iki silikon iki farkli yerde dikis iki farkli iyilesme sureci... sislikler bile ayni anda inmiyor . Dikislerinizi temiz tutun ve agir kaldirmaya dikkat edin .. bi taraf daha hassas olabiliyo

Kızlar ben de yarın ameliyat oluyorum. Büyük istedğim için doktorum 400 takacağını söyledi, kaldırır meme dokun var yeterince dedi. Bana şans dileyin yarın ayılınca detayları yazıcam
Harika insallah dilediginiz gibi gecer simdiden gecmis olsun 400 cc guzel secim eski halinizide bol bol cekin :) hatira olsun heheh

Kızlar ben de yarın ameliyat oluyorum. Büyük istedğim için doktorum 400 takacağını söyledi, kaldırır meme dokun var yeterince dedi. Bana şans dileyin yarın ayılınca detayları yazıcam
Şimdiden geçmiş olsun

Peki b lite kullanan doktorlar var mı bildiğiniz? Ben bulamadım. Gerçi sadece internetten baktım, gidip yüz yüze görüşmedim doktorlarla

Çarşamba oldum canım 4 gün oldu sanırım öyle sol taraf maşallah hiç ameliyat olmamışım gibi normale döndü.tabi ödem şişlik var ama acı yok bu da gecer inşallah takip edeyim biraz daha bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…