Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Peki b lite kullanan doktorlar var mı bildiğiniz? Ben bulamadım. Gerçi sadece internetten baktım, gidip yüz yüze görüşmedim doktorlarla
Birçok doktor kullanıyor fakat fiyatları daha yüksekmiş görüşmeye gittiğiniz doktorlara sorabilirsiniz

Bu arada çok fazla mesaj atan arkadaş var ameliyat öncesi göğüs görüntüsü olmayan arkadaşları izlemiyorum malum kaç kere erkek yakaladık burda güvenemiyoruz lafille

Siz ne zaman oldunuz iyileşme süreciniz nasıldı kas zarı altı olan çok yok bilgi verebilir misiniz :)
16 agustos.da kasc zari altı oldum 10 gun rapor yaptim ilaclarimi duzenli aldim bol sıvı tukettim ve cok uyumak yerine surekli evde yürüyüp hareket ettim, her isimi kendim yaptim çünki yalnizdim, işe basladim araba kullaniyorum emniyet kemeri biraz rahatsız etti 1 ay sırt üstü yattim odemlerin gitmesi 2 ayi buluyo masaj yaptim halada yapiyorum 5 ay bitti canım baska merak ettigin olursa yardimcı olmaya calisırim

Bende kas zarı altı oldum gerçekten 0a yakın ağrım oldu ilk günden n hafif bi baskı oldu 4gün sonra işe gittim ağır kaldırmadım pek fazla bi sıkıntım olmadı umarım sizinde sorunsuz olur :)

korkulcak hicbirsey yokmus keske 25 yasinda olsaymisim diyorum
Ya benim kafama takılan emzirmeyi bitirdim sağ memeden süt çekildi ama sol mememde halen var biraz sıksam geliyo minnacık ama kimi dr 1 ay sonra yaparız dedi kimi 3 ay kimi 6 kafam karıştı 25 inde randevum bakalim ne diyecek

b
bence doktorunun soyleyecegi yolu izle emzirme bittiyse bir surec gecmesini beklerler, gögüslerin son halini alir yakinda insallah sende kavusursun yeni cicislerine

b

bence doktorunun soyleyecegi yolu izle emzirme bittiyse bir surec gecmesini beklerler, gögüslerin son halini alir yakinda insallah sende kavusursun yeni cicislerine
Evet canim hayırlısı en Geç haziran der diye düşünüyorum 6 ay zaman biçerse nasip bekleriz ama süt çekilmiş baharda olur derse allaaahh tutmayın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…