Teşekkür ederim :)Şimdiden çok çok geçmiş olsun dilediğin gibi acısız ağrısız olsun
Hayırlı haberlerle dönün inşallah.Kızlar ben de yarın ameliyat oluyorum. Büyük istedğim için doktorum 400 takacağını söyledi, kaldırır meme dokun var yeterince dedi. Bana şans dileyin yarın ayılınca detayları yazıcam
Birçok doktor kullanıyor fakat fiyatları daha yüksekmiş görüşmeye gittiğiniz doktorlara sorabilirsinizPeki b lite kullanan doktorlar var mı bildiğiniz? Ben bulamadım. Gerçi sadece internetten baktım, gidip yüz yüze görüşmedim doktorlarla
Neeee erkek mi ya benim de fotom var erkekler de mi siziyo burayaBu arada çok fazla mesaj atan arkadaş var ameliyat öncesi göğüs görüntüsü olmayan arkadaşları izlemiyorum malum kaç kere erkek yakaladık burda güvenemiyoruzlafille
Şaka dmiHayir ne anliyorlarsa dikisli meme gormekten sapiklar
Evet canım kaç kere yakaladık herkesi izleme o yüzden :)Pes yaa
Yaaa yok resmi olanları izliyorumEvet canım kaç kere yakaladık herkesi izleme o yüzden :)
16 agustos.da kasc zari altı oldum 10 gun rapor yaptim ilaclarimi duzenli aldim bol sıvı tukettim ve cok uyumak yerine surekli evde yürüyüp hareket ettim, her isimi kendim yaptim çünki yalnizdim, işe basladim araba kullaniyorum emniyet kemeri biraz rahatsız etti 1 ay sırt üstü yattim odemlerin gitmesi 2 ayi buluyo masaj yaptim halada yapiyorum 5 ay bitti canım baska merak ettigin olursa yardimcı olmaya calisırimSiz ne zaman oldunuz iyileşme süreciniz nasıldı kas zarı altı olan çok yok bilgi verebilir misiniz :)
Resimde koymuştu bunların bi tanesi sen yine resimlere falan da dikkat etYaaa yok resmi olanları izliyorum
Neeeeeeee ay demeeee hemen gözden geçiriyorum listemiResimde koymuştu bunların bi tanesi sen yine resimlere falan da dikkat et
korkulcak hicbirsey yokmus keske 25 yasinda olsaymisim diyorumYaaa gerçekten miii
Ya benim kafama takılan emzirmeyi bitirdim sağ memeden süt çekildi ama sol mememde halen var biraz sıksam geliyo minnacık ama kimi dr 1 ay sonra yaparız dedi kimi 3 ay kimi 6 kafam karıştı 25 inde randevum bakalim ne diyecekkorkulcak hicbirsey yokmus keske 25 yasinda olsaymisim diyorum
bence doktorunun soyleyecegi yolu izle emzirme bittiyse bir surec gecmesini beklerler, gögüslerin son halini alir yakinda insallah sende kavusursun yeni cicislerineYa benim kafama takılan emzirmeyi bitirdim sağ memeden süt çekildi ama sol mememde halen var biraz sıksam geliyo minnacık ama kimi dr 1 ay sonra yaparız dedi kimi 3 ay kimi 6 kafam karıştı 25 inde randevum bakalim ne diyecek
Evet canim hayırlısı en Geç haziran der diye düşünüyorum 6 ay zaman biçerse nasip bekleriz ama süt çekilmiş baharda olur derse allaaahh tutmayın benib
bence doktorunun soyleyecegi yolu izle emzirme bittiyse bir surec gecmesini beklerler, gögüslerin son halini alir yakinda insallah sende kavusursun yeni cicislerine
bol sans canim hersey guzel olucak heyecanlanma korkma sakin ol şıp diye olup bitiyo cok kolay bir ameliyatHayırlı haberlerle dönün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?