yok sen nisan de güneslenmek icin 2 ay sureç istiyo doktorlar... guneşte yatamiyosun ben 1 ay sonra gittim gerim gerim oldum güneslenemedim bilgin olsun...Evet canim hayırlısı en Geç haziran der diye düşünüyorum 6 ay zaman biçerse nasip bekleriz ama süt çekilmiş baharda olur derse allaaahh tutmayın beni
Ay inşallah kuzu insallah nisani uygun bulur erken demez cok istiyorum bende yaza iyileşmek tatilimi yapabilmekyok sen nisan de güneslenmek icin 2 ay sureç istiyo doktorlar... guneşte yatamiyosun ben 1 ay sonra gittim gerim gerim oldum güneslenemedim bilgin olsun...
Ay inşallah kuzu insallah nisani uygun bulur erken demez cok istiyorum bende yaza iyileşmek tatilimi yapabilmek
Yaaa maillestik hocayla aslında dedi geldiğinde bakalim göğüsler yumuşaksa yani eger süt akışı da yoksa problem olmaz muayne edeyim öyle konuşalım dedi hani direkman 6 ay dolsun demedi3 ay sonraya yapar canim nisan 15 de istiyorum de sen belki doktor subat dicek belki de mart dicek ayyy cok heyecanlı tatili düşün keyfi düşün yeni halinle canım ya
camim sakin ol hayallerini düsun ve suHerkeze merhaba moralim çok bozuk biliyosunuz ben emzirmeyi birakali yaklaşık 2 ay oldu 6 7 dr la görüştüm kimi 1 ay sonra yapılır dedi kimi 3 ay kimi 6 ay kafam o kadar karıştı ki vazgeçmem an meselesi göğüslerim boş sıkarsam süt gelir mi evet ama hani dolu değil kızlar napicam ben ya kime guvenicem
merakla bekliycem canim guzel haberlerini, nisana kadar normallesir gögüslerin bence vazgecme sakin guzel olcak hersey öyle düsünYaaa maillestik hocayla aslında dedi geldiğinde bakalim göğüsler yumuşaksa yani eger süt akışı da yoksa problem olmaz muayne edeyim öyle konuşalım dedi hani direkman 6 ay dolsun demedimemenin durumuna göre zaman biçeriz dedi o yüzden şuan hic bisey bilmiom kuzu ümitlenmekte istemiyorum ben öğrenir öğrenmez 25 şubatta buraya yazicam bekleyin beniii
Vazgeçmek istemiyorum kuzu esim cok destekçim saolsun ne zaman derse o olsun takma diyor bakalim haber vericem muhakkak insallah yakın bi tarih olur desteğin için çok teşekkür ederimcamim sakin ol hayallerini düsun ve su
merakla bekliycem canim guzel haberlerini, nisana kadar normallesir gögüslerin bence vazgecme sakin guzel olcak hersey öyle düsün
Fotoğrafım varBu arada çok fazla mesaj atan arkadaş var ameliyat öncesi göğüs görüntüsü olmayan arkadaşları izlemiyorum malum kaç kere erkek yakaladık burda güvenemiyoruzlafille
Canim bana da doktor 6 ay bekle demisti ben 10 ay sonra ameliyat oldum 6 ay ideal canim 6aydan önce olmanı tavsiye etmemYa benim kafama takılan emzirmeyi bitirdim sağ memeden süt çekildi ama sol mememde halen var biraz sıksam geliyo minnacık ama kimi dr 1 ay sonra yaparız dedi kimi 3 ay kimi 6 kafam karıştı 25 inde randevum bakalim ne diyecek
Bekliycez o zaman kuzu napalimCanim bana da doktor 6 ay bekle demisti ben 10 ay sonra ameliyat oldum 6 ay ideal canim 6aydan önce olmanı tavsiye etmem
Evet cok normal yatakttan kalkmak en zor kismi :)) bu hisler normal hepimizde oldu zamanla azalicak 2. Aydan sonra tamamen agri sizi biticekArkadaslar ameliyat olali 14 gun oldu gunduz islerimi hallediyorum ama inceden sizliyo hafif kramplar giriyo. Benim en buyuk sorunum sabah yataktan kalkarken oluyorum ben hala bi kasilma tuhaf aci agri kramp karisimi bir his . Normal mi acaba gerci yarin dr kontrolum var ona da soracam ama sizde de oluyor mu diye merak ettim
Ay inşallah canim ya. Askerde gibi gun sayiyorum valla. Gel 2 ay gelEvet cok normal yatakttan kalkmak en zor kismi :)) bu hisler normal hepimizde oldu zamanla azalicak 2. Aydan sonra tamamen agri sizi biticek
Fotoğrafınız ameliyat öncesi göğüs fotoğrafınız değil kiFotoğrafım var
merhaba ben kendisine olmadım ama görüşmeye gitmiştim ve birçok hastasıyla görüştüm kendi doktoruma olmasam ona olurdum sanırım başarılı bir doktor tabi ameliyat olan arkadaşlar daha iyi bilir ama tecrübesi çok meme ameliyatlarında bildiğim kadarıyla bence bir görüşün bi kaç doktorla daha görüşür karar verirsiniz umarım gönlünüzce olur:)merhaba arkadaşlar bende silikon taktırmak istiyorum. ve kararım burdaki yorumları okuyunca kesinleşiyor. olumsuz yorumları okuyunca vazgeçiyorum. bülent tekerekoğluna ameliyat olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?