Canım iyi yönünden bak buna kalkışabilcek kadar iyisin 10. Günde ne kadar güzel :) ayrıca ben okumuştum zorlamadan oluyormuş öyle ciddi bişey olsa dikişlerde sızıntı başlardıAy cok gec oldu olmazsa biraz takip edeyim de duruma göre bakayim
Canim aman iyi ol masallah sıkıntın olmasinGunaydin lolipop sekli gogus ucu ve dik cizgi kesiliyor.gogus altinda kesik yok benim. Kalkma yatma haricinde bir sıkıntım yok sırt agrısı cok oluyor beni cc cok uzdu kucuk olacak sanirim insan yaptirmisken gozede gelsin istiyor ama konusmak icin cok erken belki daha guzel olacak bilemiyorum.ben daha fena olurum diyordum ama cok sıkintim yok allaha sukur
Sağolunn gerçekten güzel sallandıkIzmir deki arkadaşlar geçmiş olsun dün akşam büyük deprem atlatmissiniz allah korusun
Allah beterinden korusunSağolunn gerçekten güzel sallandık
normal canim odem onlarYa bir de sey soracam ben kas alti oldum ya hala sertlik malum. Onda sıkıntı yok ama memelerin en ustune soyle dokunuyorum hafif surter gibi yapiyorum poset sesi gibi hisir hisir ses geliyo sizde de var mi oldu mu gecer mi
ben ederim korkulacak birsey yok cok korkak olmama ragmen cok kolay bir ameliyat dr saolsunİnşallah kolay geçer ama çok çok ağrılı olsa insanlar protezlerini daha büyüğüyle değiştirirler mi? Bir daha cesaret edebilirler mi? Böyle düşünün. Gerçekten çok zor değil.
dr ahmet ışıkdemir benim doktorum Ankarada çok super birisi canimBenim de kas zarı altı olucak dr bunun için uygun olduğumu söyledi.ölçüm ve dokudaki cmlere göre değişiyor sanırım kas zarı altı için uygunsunuz dedi.izmirde ama benim yerimankarada maalesef bilmiyorum
dr Ahmet ışıkdemir canım benim doktorum çok süper birisiKas zarı altı ameliyat olan kimler var?
Kas zarı altı ameliyat yapan doktorlar kimler? İstanbulda 2 tane var benim bildiğim ama ben Ankarada arıyorum. Var mı bilgisi olan?
Siz ne zaman oldunuz iyileşme süreciniz nasıldı kas zarı altı olan çok yok bilgi verebilir misiniz :)dr ahmet ışıkdemir benim doktorum Ankarada çok super birisi canim
Yaaa gerçekten miiiben ederim korkulacak birsey yok cok korkak olmama ragmen cok kolay bir ameliyat dr saolsun
25 cc ipmlantın bütününe yayınca çok farkı yok. Şöyle yapmıştım ben; pirinç ölçün 300 cc ve 325 cc. Bir poşete koyup yayın. Ya da kullanılmamış bir ince çorap daha iyi. Onu yayın elinizle implant gibi. Aradaki farkı öyle görebilirsinizArkadaşlar 300 ilr 325cc arasında çok fark var mı sizce ??
Denicem teşekkürler :)25 cc ipmlantın bütününe yayınca çok farkı yok. Şöyle yapmıştım ben; pirinç ölçün 300 cc ve 325 cc. Bir poşete koyup yayın. Ya da kullanılmamış bir ince çorap daha iyi. Onu yayın elinizle implant gibi. Aradaki farkı öyle görebilirsiniz
Ben denicem suan25 cc ipmlantın bütününe yayınca çok farkı yok. Şöyle yapmıştım ben; pirinç ölçün 300 cc ve 325 cc. Bir poşete koyup yayın. Ya da kullanılmamış bir ince çorap daha iyi. Onu yayın elinizle implant gibi. Aradaki farkı öyle görebilirsiniz
Denicem teşekkürler :)
Izledim canim seni sende beni izlersen fotolarını gorebilirimKizlar beni izlemeyen arkadaslar izleyebilir mi benim fotom var bugun yarin bir tane daha yukleyecegim firsat bulursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?