Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Gunaydin lolipop sekli gogus ucu ve dik cizgi kesiliyor.gogus altinda kesik yok benim. Kalkma yatma haricinde bir sıkıntım yok sırt agrısı cok oluyor beni cc cok uzdu kucuk olacak sanirim insan yaptirmisken gozede gelsin istiyor ama konusmak icin cok erken belki daha guzel olacak bilemiyorum.ben daha fena olurum diyordum ama cok sıkintim yok allaha sukur

Canim aman iyi ol masallah sıkıntın olmasin

Izmir deki arkadaşlar geçmiş olsun dün akşam büyük deprem atlatmissiniz allah korusun

Arkadaşlar 300 ilr 325cc arasında çok fark var mı sizce ??
25 cc ipmlantın bütününe yayınca çok farkı yok. Şöyle yapmıştım ben; pirinç ölçün 300 cc ve 325 cc. Bir poşete koyup yayın. Ya da kullanılmamış bir ince çorap daha iyi. Onu yayın elinizle implant gibi. Aradaki farkı öyle görebilirsiniz

Denicem teşekkürler :)

Ben denicem suan

Herkeze merhaba moralim çok bozuk biliyosunuz ben emzirmeyi birakali yaklaşık 2 ay oldu 6 7 dr la görüştüm kimi 1 ay sonra yapılır dedi kimi 3 ay kimi 6 ay kafam o kadar karıştı ki vazgeçmem an meselesi göğüslerim boş sıkarsam süt gelir mi evet ama hani dolu değil kızlar napicam ben ya kime guvenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…