cevabınız için çok teşekkür ederim . evet bende takip ediyorum instagramda çoğu doktoru ama onun yaptıkları bir farklı geliyor gözüme. Siz kime oldunuz öğrene bilirmiyim?merhaba ben kendisine olmadım ama görüşmeye gitmiştim ve birçok hastasıyla görüştüm kendi doktoruma olmasam ona olurdum sanırım başarılı bir doktor tabi ameliyat olan arkadaşlar daha iyi bilir ama tecrübesi çok meme ameliyatlarında bildiğim kadarıyla bence bir görüşün bi kaç doktorla daha görüşür karar verirsiniz umarım gönlünüzce olur:)
Emzirme bitti mi sizinMerhaba, 15 ay önce doğum yaptım.Zaten öncesinde de oldukça küçük olan göğüslerim emzirme sonrası deforme de olunca implant yaptırmak şart oldu.Bir an önce yaptırmak istiyorum.
Kuzenimin yaptırdığı ve memnun kaldığı bir doktoru var onda karar kıldım sayılır.
Bir kaç soru sorsam tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Ameliyatınız ne kadar sürdü?
ölçü ve şekline önceden kafamızda karar vermeli miyiz?Yoksa doktora mı bırakmak lazım?
Kesi iziniz kaldı mı?
His kaybı ne kadar sürüyor?
Bir de çalılıyorum ayrıca işten gelince ilgilenmem gereken bir bebeğim var?İyileşme ne kadar zaman alır?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.
evet ben 10 ay emzirebildim sadeceEmzirme bitti mi sizin
O zaman sütün çekilmiştir sorun olmadan yaptırırsın benim meçhul yeni bitti birakali dr obur ay karar verecek ne kadar bekleyeceğizevet ben 10 ay emzirebildim sadece
evet öyle bir sorunum yok, umarım senin de kısa sürede çözülür.O zaman sütün çekilmiştir sorun olmadan yaptırırsın benim meçhul yeni bitti birakali dr obur ay karar verecek ne kadar bekleyeceğiz
Inşallah bakalim 25 şubatta meydana çıkacak neymis ne degilmisevet öyle bir sorunum yok, umarım senin de kısa sürede çözülür.
hayırlısı, bebeğin ne kadarlık senin?Inşallah bakalim 25 şubatta meydana çıkacak neymis ne degilmis
26 aylık canim büyüdü benim oglum koca herif oldu 25 ay emdihayırlısı, bebeğin ne kadarlık senin?
maşallah ne güzel, doktor ve fiyat araştırman olduysa kısa da olsa paylaşabilir misin tecrübelerini?26 aylık canim büyüdü benim oglum koca herif oldu 25 ay emdi
Canim öncelikle ben memeden kesilir kesilmez 10 gün sonra bi dr la görüştüm zaten süt namına bisey yoktu keyfi emiyordu oğlum dr bakti bu arada tanınmış bi dr ferruh bingül ölçtü filan dedi ne zaman kestin memeden 10 15 gün oldu dedim normalde 6 ay sonra yapılıyor ama senin göğüsler zaten süt üretmeyi durdurmuş yumuşamış 3 ay sonra istediğin zaman yaparız dedi yaklaşık 1 ay once oldu bu görüşme ama nedense ben pek hocaya ısınamadım 13 bin tl de fiyat çıkardı sonra 3 4 dr la daha görüştüm kimi 1 ay sonra yapılır dedi kimi net 6 ay kimi 3 ay sonra 25 inde gideceğim dr la görüştüm hüseyin bey maillestik muayne etmem lazım dedi ama anlatımına bakılırsa 3 ay sonra yapılabilir operasyon dedi ama yani muayne etmem lazım dedi 11. 700 tl fiyat söyledi hastane diğer dr lar da hemen hemen aynı fiyatlar 11 ile 13 bin arası sadec e bi tanesi 17 bin dedi yani gidip görüşmen her acıdan faydalı benim süreç belli değil senin yerinde olmak isterdim hemen yaptırırdımmaşallah ne güzel, doktor ve fiyat araştırman olduysa kısa da olsa paylaşabilir misin tecrübelerini?
bende hemen yaptırmak ve çok derinlemesine araştırma yapmak istemiyorum, çok araştırdıkça kafa karışıyor ve negatif yönleride düşünmeye başlıyorsun ama gerçekten şuan ki durumum psikolojimi inanılmaz etkiliyor cesaretimi toplamışken hemen yaptırmak düşüncesindeyim.Canim öncelikle ben memeden kesilir kesilmez 10 gün sonra bi dr la görüştüm zaten süt namına bisey yoktu keyfi emiyordu oğlum dr bakti bu arada tanınmış bi dr ferruh bingül ölçtü filan dedi ne zaman kestin memeden 10 15 gün oldu dedim normalde 6 ay sonra yapılıyor ama senin göğüsler zaten süt üretmeyi durdurmuş yumuşamış 3 ay sonra istediğin zaman yaparız dedi yaklaşık 1 ay once oldu bu görüşme ama nedense ben pek hocaya ısınamadım 13 bin tl de fiyat çıkardı sonra 3 4 dr la daha görüştüm kimi 1 ay sonra yapılır dedi kimi net 6 ay kimi 3 ay sonra 25 inde gideceğim dr la görüştüm hüseyin bey maillestik muayne etmem lazım dedi ama anlatımına bakılırsa 3 ay sonra yapılabilir operasyon dedi ama yani muayne etmem lazım dedi 11. 700 tl fiyat söyledi hastane diğer dr lar da hemen hemen aynı fiyatlar 11 ile 13 bin arası sadec e bi tanesi 17 bin dedi yani gidip görüşmen her acıdan faydalı benim süreç belli değil senin yerinde olmak isterdim hemen yaptırırdım
Benimde sezaryan izim belirgin dr um demişti bazı ciltler dikiş meteryallerine hassas olur iz kalır diye ama krem veriyolar bi tane onu düzenli kullanınca kayboluo iz bende genel anestezi almadım hic korkma keşke bende hemen olsam korkacak bise yokmuş yardımcın destekçin varsa hele hic korkmabende hemen yaptırmak ve çok derinlemesine araştırma yapmak istemiyorum, çok araştırdıkça kafa karışıyor ve negatif yönleride düşünmeye başlıyorsun ama gerçekten şuan ki durumum psikolojimi inanılmaz etkiliyor cesaretimi toplamışken hemen yaptırmak düşüncesindeyim.
Sezeryan oldum ve dikiş izim maalesef çok belirgin kaldı doktorum bazı ciltler böyle dedi bu sebeple yara izi konusunu çok korkutuyor beni sanırım benim derim iz kalmaya müsait bir de sezeryan sonrası dikiş yerinde ve karnımda uzun süre hissizlik oldu o konuyu da merak ediyorum o yüzden o uyuşukluk hissi memede de aynı şekilde uzun süre kalıyor mu acaba diye?En takıldığım konu ise genel anestezi işte, ameliyat korkusu diyelim.
Geçmiş olsun canım en zoru seni de gecti inşallahAmeliyattan çıktım :) Kızlar albüm nasıl ekleyeceğim? Herkes görmesin istiyorum sadece izleyenler görebilsin.
Geçti kuzum 425 cc takmış doktorum. Albüm yüklemeyi öğrenirsem atıcam fotolark da çözemedim henüzGeçmiş olsun canım en zoru seni de gecti inşallah
Geçmiş olsun. Ne kadar oldu çıkalı? Ağrın var mı?Ameliyattan çıktım :) Kızlar albüm nasıl ekleyeceğim? Herkes görmesin istiyorum sadece izleyenler görebilsin.
Teşekkür ederim :) Tam 2 saat önce ameliyatım bitti. Ağrı sadece drenlerin giriş yerlerinde varGeçmiş olsun. Ne kadar oldu çıkalı? Ağrın var mı?
Hey masallah desene tam bir bomba oldun. Gozun aydin canim cok geçmiş olsun. yalniz foto yuklemeden ayarlara gir de onun ayarlarini degistir sadece senin izlediklerin seni gorebilsinGeçti kuzum 425 cc takmış doktorum. Albüm yüklemeyi öğrenirsem atıcam fotolark da çözemedim henüz
Öyle yaptım kuzum izleyenler görebiliyor. Fotoları da yükledim 2 taneHey masallah desene tam bir bomba oldun. Gozun aydin canim cok geçmiş olsun. yalniz foto yuklemeden ayarlara gir de onun ayarlarini degistir sadece senin izlediklerin seni gorebilsin
merhaba, ameliyatınızı kim yaptı öğrenebilir mim?Ameliyattan çıktım :) Kızlar albüm nasıl ekleyeceğim? Herkes görmesin istiyorum sadece izleyenler görebilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?