Sürecinizi ne kadar güzel anlatmışsınız teşekkürler :) sabredin en zoru atlatmışsınız silikonlar cebe iyice yerleştimi eminim daha çok iyiki diyeceksiniz.bende 1 haftada işe dönücem böyle şeyler duyunca rahatlıyorum.Kizlar bugun benim 17-18 gunum. Her isimi kendim yapiyorum. Kisiye gore degisiyor ama ameliyattan sonra iyilesme suresi 3 ila maksimum 7 gun. Calisiyorsaniz ve agir bir isiniz yoksa agir kaldirmiyorsaniz 7 gun sonra isinize rahat donersiniz.
Ben simdi silikonlara alistim zaman zaman gayri ihtiyari agir kaldiriyorum farkedince hemen birakiyorum. Ustlerde hafif yumusama basladi. Ust kisimlardan gelen su ya da poset gibi ses artik gelmiyor
Lakin hala yukarda duruyorlar kendime aynadan bakinca biraz sonra ucacam heralde hissi var o kadar yukardalar yani.
Ilk bir hafta ben neden ameliyat oldum ne gerek vardi dusuncesi yavas yavas kendini mutluluga birakiyor emin olun.
Bir de ne kadar genc yasta ameliyat olursaniz iyilesmenizde sanirim o kadar hizli oluyor. Ilerleyen yaslarda iyilesmeniz de sanırım biraz zaman aliyor mesela benim iyilesmem 1 haftayi buldu.