Geçmiş olsun ceku simdidenKızlarr yarın ameliytım sabah 11 de çantamı hazırladım.önericeğiniz bişeyler var mııı :)
Kuzum istediğim samimiyet ilgi yok hic bi dr da açıklama anlatma yok öylesine sanki başlarından atıyolar gibi halbuki nasil hevesliyimAradigin ne canim anlamadim
Çünkü insanlar o kadar sorguluyor ki doktora işini öğretiyor. Silikonun markası şu oldun ben şu cc de istiyorum. Kas altı yada kas üstü yapın. Doktor hangisinin size daha iyi olduğunu biliyordur. Ben hiçbirşey sor adım. Kas üstü yapcam dedi nedenini açıkladı. Bi tek 225 cc dedi ben biraz ısrar ettim 250 deneyin diye bi ona karıştım. Diğer herşeyi doktora bıraktım. Çok didiklerseniz tabiki kafanıza yatan birini bulmanız zorKuzum istediğim samimiyet ilgi yok hic bi dr da açıklama anlatma yok öylesine sanki başlarından atıyolar gibi halbuki nasil hevesliyim
Aslında çok didikleyen biri değilim sadece olmuşken büyük olsun dedim cc sini bile söylemedi dr tmm tmm hallederiz dedi geçtiler çoğu cok da konuşan karışan bi tıp degilim sadece gusel olsun diyorum gittiğim Dr a ama kimse beni ciddiye almiyoÇünkü insanlar o kadar sorguluyor ki doktora işini öğretiyor. Silikonun markası şu oldun ben şu cc de istiyorum. Kas altı yada kas üstü yapın. Doktor hangisinin size daha iyi olduğunu biliyordur. Ben hiçbirşey sor adım. Kas üstü yapcam dedi nedenini açıkladı. Bi tek 225 cc dedi ben biraz ısrar ettim 250 deneyin diye bi ona karıştım. Diğer herşeyi doktora bıraktım. Çok didiklerseniz tabiki kafanıza yatan birini bulmanız zor
Canım sana şunu söyleyim bende çizim falan yapılmadı boyut konusulmadı sadece ameliyathanede son 5 dk kala artık sedyeye yatacakken doğallık değil dolgunluk istiyorum çekeceğim acıya değmeli diye konuştum öncesinde kas üstü ve yuvarlak olacağını ve meme altı olacağını biliyordum hatta başka bir marka konuşmuştu ama mentor koymuş sevindim aslında benimki kas üstü 375 cc boyut hiç konuşmadık uyanınca sordum kaldı ki daha fazla da olmazdı derim inanılmaz gerilmiş parıl parıl parlıyordu çok bilerek gitmek de çok iyi olmuyor sanki bol şans dilerimAslında çok didikleyen biri değilim sadece olmuşken büyük olsun dedim cc sini bile söylemedi dr tmm tmm hallederiz dedi geçtiler çoğu cok da konuşan karışan bi tıp degilim sadece gusel olsun diyorum gittiğim Dr a ama kimse beni ciddiye almiyo
Bakalım kuzu 18 inde artık son bi dr la görüşüp karar vericem galiba donup dolaşıp ferruh bingulde olcam gibi hissediyorumC
Canım sana şunu söyleyim bende çizim falan yapılmadı boyut konusulmadı sadece ameliyathanede son 5 dk kala artık sedyeye yatacakken doğallık değil dolgunluk istiyorum çekeceğim acıya değmeli diye konuştum öncesinde kas üstü ve yuvarlak olacağını ve meme altı olacağını biliyordum hatta başka bir marka konuşmuştu ama mentor koymuş sevindim aslında benimki kas üstü 375 cc boyut hiç konuşmadık uyanınca sordum kaldı ki daha fazla da olmazdı derim inanılmaz gerilmiş parıl parıl parlıyordu çok bilerek gitmek de çok iyi olmuyor sanki bol şans dilerim
Hangi hekimlerle gorustunuz ferruh beyden baska?Bakalım kuzu 18 inde artık son bi dr la görüşüp karar vericem galiba donup dolaşıp ferruh bingulde olcam gibi hissediyorum
Ben ferruh beye oldum ve cok memnunun baya agrisiz atlatiyorum suan bu sureci tavsiye edebilirim kendisini :)Bakalım kuzu 18 inde artık son bi dr la görüşüp karar vericem galiba donup dolaşıp ferruh bingulde olcam gibi hissediyorum
Izler misin beniKizlar yeni foto ekledim bakabilir misiniz bana bunlar cok kucuk gozukuyo. Bugun bandajlar alındı ve korse takildi
Vucudunuza orantili duruyo kucuk degil zaten odemler ibdiginde de cok asiri kuculme olmuyor endiselenmeyin kac ccKizlar yeni foto ekledim bakabilir misiniz bana bunlar cok kucuk gozukuyo. Bugun bandajlar alındı ve korse takildi
Ömer ekin hasan kutukoglu tolga eryılmazHangi hekimlerle gorustunuz ferruh beyden baska?
Öyle mi diyosun biraz diğerlerine göre ücreti yüksek ama napalim en çok yinede o ilgilendi gibi hic değilse ölçtü biçti diğerleri gibi haaa yaparız deyip çekilmediBen ferruh beye oldum ve cok memnunun baya agrisiz atlatiyorum suan bu sureci tavsiye edebilirim kendisini :)
360cc ben daha buyuk hayal ettigim icin sanirim kucuk geldiVucudunuza orantili duruyo kucuk degil zaten odemler ibdiginde de cok asiri kuculme olmuyor endiselenmeyin kac cc
Acikcasi muayene etmeden yapariz demelerine sasirdimÖyle mi diyosun biraz diğerlerine göre ücreti yüksek ama napalim en çok yinede o ilgilendi gibi hic değilse ölçtü biçti diğerleri gibi haaa yaparız deyip çekilmedi
Demi hatta ömer beye dedim ki alenen hocam malzemeyi gormeyecekmisiniz ac bakalim madem dedi Esim kızdı zorla memeni gösterdin diyeAcikcasi muayene etmeden yapariz demelerine sasirdim
Allah allah omer bey ilgili biri gibi gozukuyordu hattaDemi hatta ömer beye dedim ki alenen hocam malzemeyi gormeyecekmisiniz ac bakalim madem dedi Esim kızdı zorla memeni gösterdin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?