Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar benim kollarım çok iyi maşallah zar altı oldu diye midir acaba??
Canım geçmiş olsun geçti gitti artık kendine dikkat edeceksin benim de kas zarı değil ama kas üstü diğer kas altından daha ağrısız yada az ağrılı diyeyim ama güvenme ters bir hareket yapma narkozdan dolayı öyle geliyor 1 hafta kollarım çok gücsüzlesmisti hayırlı olsun daha önce dokun var mıydı canım

Benim kilom 49 boy 1.69 bana 250 cc takıldı :) bence baya iyi takılmış. Geçmiş olsun

ben daha olmadım canım arastırıyorum . 300 cc cıvarı dusunuyordum ama artık o buyuklukte mutlu olmayacagımı anladım 400 cc ve uzerı yaptımyı dusunuyorum :)
Canım iyi araştır ben de 400 cc isterdim ama derim çok gerilmiş parlıyordu 375 cc de daha fazlası olmazmış boy 160 kilo 52 ideal oldu ama küçüldü sanki Darısı başına canım

Kızlar benim kollarım çok iyi maşallah zar altı oldu diye midir acaba??
Bende 49 kiloyum 160 boy kas alti 200 cc takildi 300 gibi duruyordu :) bandajlar ilk acildiginda begenmeyebilirsin simdiden hazirlikli ol odemli sis bicimsiz olabilirler korkma zamanla iniyolar. Kollarini oymayabilmen normal ben saclarimi toplamistim. Kol gucu gerektiren hareketleri yapamayabilirsin itme cekme kaldirma gibi

O zaman ferruh beye gidicem kuzu paraya kıyıp o da nisanda gel dediydi zaten göğüslerden süt çekilsin iyice diye[/QUOTE
çok güzel maşallah ağırlık ve baskıyı bi süre daha hissedersiniz sonra geçer.yalnız iyiyim diye kollarınızı bedeninizi zorlamayın.arzum var forum sahibi onu okumuştum sizin gibi kas zarı altıydı ve ağrısı yoktu.sanırım abajur yakmaya uzanınca bi gerilme olmuş ve sıvı toplamıştı göğsü.yatarken kalkarken yardım alın 1 hafta özen gösterin inşaallah güzel günlerde kullanın.

Geçmiş olsun canım bir an önce iyileş inşallan

Canım iyi araştır ben de 400 cc isterdim ama derim çok gerilmiş parlıyordu 375 cc de daha fazlası olmazmış boy 160 kilo 52 ideal oldu ama küçüldü sanki Darısı başına canım
benım boyum 158 kılom 56 cnm 300 olmayacagı kesın de buyuk olsun ıstıyorum bıraz daha. senın odemlerın ındıgı ıcın kuculme oluyordur cnm bence gayet guzeller

benım boyum 158 kılom 56 cnm 300 olmayacagı kesın de buyuk olsun ıstıyorum bıraz daha. senın odemlerın ındıgı ıcın kuculme oluyordur cnm bence gayet guzeller
Teşekkür ederim canım bak ben 3 ay öncesinde 62 kiloydum 10 kilo verdim 52 oldum olmayan memeler iyice kayboldu o yüzden bence olmadan önce biraz kilo vermeye de çalış minyon olduğumuz için zayıf olunca silikondan sonra memeler daha güzel belli oluyor bunu da not düşeyim

evet canım senınkıler gercekten zayıf oldugun ıcın daha guzel gorunuyor. daha cok ön plana cıkıyor :)

Kızlar bir şey sorucam. Ben şimdi diyet ve spora başlıyorum, hedefimde 10 kilo falan vermek, ama kilo verdikçe bu silikonları etkiler mi yani göğüs formum bozulur mu acaba

Kızlar bir şey sorucam. Ben şimdi diyet ve spora başlıyorum, hedefimde 10 kilo falan vermek, ama kilo verdikçe bu silikonları etkiler mi yani göğüs formum bozulur mu acaba
Ben de 10 kilo verip yaptırdım normalde kilo verince memeler küçülüyor benim küçülmüstü hatta kayboldular yağ sonuçta bence kendi dokundan küçülme olur boyut olarak silikonla hamile kalıp emzirenler var bişey olmaz diye düşünüyorum

Tamam tesekkürleer

Kızlar benim çok ağrılarım başladı yani koltukk altımdan yan tarafıma inen bi ağrı var.baskı zaten hat safhada anlıcğaınız dün ve bu sabahki halimden eser yok iğneler serumlarmış beni iyi yapan.arveles bide agumentin verdi dr ama arveles benim ağrılarımı kescek düzeyde değil napmalıyım ayağa kalkarken inanılmaz değişik hissediyorum.bu kadar baskı gerginlik kaç gün devam ediyo

Benim hekimim cataflam vermisti o yetiyordu gunde 3 adet. Zaten antibiyotikte destekliyordu igne tercih etmistim. Agri kesincinizi alin gecmezse hekiminizin asistaniyla falan irtibata gecin belki bir doz daha artirirlar agri kesicinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…