Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bu baski gerginlik 1 hafta 10 gun gidiyor. Ama tamamen toparlanmaniz o hissiyatlarin yavas yavas azalarak gecmesi 1 ayi buluyor. Suan en sis ve en agri hissedeceginiz dönemdesiniz normal.

Bu baski gerginlik 1 hafta 10 gun gidiyor. Ama tamamen toparlanmaniz o hissiyatlarin yavas yavas azalarak gecmesi 1 ayi buluyor. Suan en sis ve en agri hissedeceginiz dönemdesiniz normal.
çok sağolun cevabınız için olmadı asistanla görüşücem.çok değişik bi hismii gerçekten

Baskı ve ağrılar 15 gün sonra azalır 1 ay içinde alışırsınız ben minoset ve arvelesi dönüşümlü kullanmıştım 4 saatte bir almıştım iyi gelmişti.daha çok yeni operasyon sakin olun hareketlerinize dikkat edin geçicek tabii düzelecek inşaallah.sargınız çıkınca daha rahatlarsınız.

Cok az bir fark var harika olmustur zarif bir gogus :))) kurtuldunuZ

Canim ben sabH aksM apranax ictim o ictiklerin kesmez agriyi benim bugun 18. Gunum hala yanma hissi var tenimde ne zaman gececek bilmem

Ben bu kanser türünü daha önce de duymuştum. Hatta sırf bu gibi riskler yüzünden yıllardır cesaretimi toplayıp ameliyat olamadım. Maalesef bunun gibi daha bir çok yan etkisi/zararı/riski var meme protezlerinin

Bu noktada kisinin kendini olcuo tartmasi lazim arz talep mesleesi biraz da bence. Kimisi guzellik icin her skinti cekilir der kimisi konforum daha önemli der. zevkler ve renkler her daim farklidir. Sigara da zararli ama icen iciyor. Sonucta silikon bir madde vucuda en uyumlu sekilde uretilmis oksa da iceride kimyasal bilesenler var. Mutlaka seneler icerisinde vucuda olumsuz bir etkisi olacaktir. Ömürlük dense bile daha ömürlük kullanani var mi bilemiyorum 10 -15 sene sonra belki 20 sene sonra degistirilmesi gerekebiliyor. Memesizlikte kolay degil ne yazik ki. Bir kiyafet giymek istiyorsunuz yakismiyor. Vucudun kiyafeti kaldirmiyor. Yani kisi kendisi dusunup muhasebesini yapacak onun icin ön planda olan sey ne. Dilerim hic kimse pisman olacagi seyler yasamaz.

Şöyle bugunden beri okudum kapsul kontraktoru tedavi edilmezse kanser gelısıyomus ama o zaman puturlu tercıh etmeleri
Ne sacma neden duz yuzey tercıh edılmıyp bi yerdede puturlude kapsul olusumu az oldugu için tercih edilıyomus kafam duman oldu memesizdiö resmen kıyafetlerim yakısmazdı simdi cıkartmayımı dusunmelıyım çok dağıldım

Cikartmak zorunda degilsiniz sonucta bugune kadar bu bilgiyi bilmiyordunuz protezlerinizle bir sorun yasamadiniz sanirim hala sizinle olduklarina gore. Simdi ogrendiniz ama bu sorun yasayacaginiz anlamina gelmiyor. Kontrollerinizi duzenli yaptirin. Hekiminizle irtibati kesmeyin. Bu karari hekiminizle ortak alin. Haklisiniz kapsul konusunda zaten kontrolsuz olusan bir doku dusununce. Allah korusun.

Evet ben yıllar sonra kapsul olusabılceegını bılıyodum ama bu kadar buyuk sonucları oldugunu yada bende bulunan tıpın boyle bır tehlıkede oldugunu bılmıyordum bu hafta bi kontrole gıdecegım. Azonce doktor sitesınde bı doktora sordum cıkartmayın yıllık meme muaynesi ve kapsul olusursa belırtıleri oluyo cıkarılıp tedavı edılmıs oluyo bahsettıgınız lenfoma o degıl dedi tabı bılemıyorum kendı doktorumla yarın konusacagım

Kizlar silikonun kansere sebep oldugunu gösteren bir calisma da yok gostermeyen bir calisma da yok. Evet bu yapay birsey riskleri olabilir dogrudur. Alnimizda ne yazili ise biz onu goreceksek hersey bir bahane. Gecenlerde hayatini burun ameliyatinda kaybeden gencecik kizimiz. Ameliyat ona sebep oldu. Onun vadesi doldu ise hersey bir sebep. Dr hata yapmis bu da bir sebep. Onun yasayacak gorecek gunu olsa idi dr ne yaparsa yapsin hayatini kaybeder miydi. Dr un boyle bir gucu var mi. Yolda yuruyorsun catidan kafana birsey dusuyor oluyorsun. Bize dusen duzenli kontrollerimizi yaptiracaz gerisi yuce makamın. Rabbim cumlesiyle birlikte bizleri de korusun gozetsin inşallah

Kızlar selam. İkinci hafta kontrolümden döndüm şimdi bantları çıkardılar. Doktor her tarafa masaj yaparak sarı kantaron yağı sürmemi istedi, yaranın hızlı iyileşmesinde de yardımcı olurmuş. Ben de öyle yapıyorum. Fotoğrafları yükledim albüme. Hiçbir sıkıntım yokmuş çok şükür. 10 kilo falan vermek istediğimi söylediğimde doktor çok önermedi açıkcası, büyük bir rakam, kendi göğüs dokunda sarkma olabilir o zaman dedi. Bir de bu masajı ne şekilde yapmalıyım sıkarak mı yoksa ovarak falan mı bir fikrim yok

O konuda haklısın canım ama işte insan korkuyo sebebi o olmasın diye ama memesizde yaşanmıyo rabbim korusun eklediğim linkte güya sonuca varılmıs pütürlü yüzey yapıyo diye haliyle bendeki de siltex olunca tedirgin oldum

Benim dr um iki taraftan birleştiriyordu birde üstten hafif hafif aşağıya doğru ittiriyordu

Benim doktorum 2 ay baslayCaksin dedi daha 19.gunumdeyim burada okuyorum 1 hafta sonra baslayanlar var bilemedim. Dun biraz sol gogusumde sertlik vardi bende yVas yavas masaj yaptim abartmadan ne gece uyuyabildim gerginlikten gun boyuda devam etti ediyorda suanda ne yapsam bilemedim.

Benimki de aksam cıkıcakmıs ameliyattan, yarın sabah söyleyecekmis ne sekilde yapıcagımı ama kesin yapmamı istiyor onu söyledi

https://www.fda.gov/MedicalDevices/...tsandProsthetics/BreastImplants/ucm239995.htm

FDA nin aciklamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…