Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

3 sene once meme usg yaptırmıstım sorun yoktu cumartesi tekrar usg yaptırcam kızımı emziriyorum 2 sene doluyor bu zamana kadar sorun olmadı ama sonrası için okuduklarım korkuttu

Valla getirtmesinler beni oraya. Zaten bu silikonlar FDA onayli degil mi. Anam bu amerikali kurumlarin hepsinin başı ayri, k..ı ayri oynuyor. Peki bi de soyle dusunelim bircok kisi bilmem ne ameliyatlari oluyor. Herkes oluyor bircok ameliyat. 15 dk lik cok basit bir operasyonda dr onca ameliyat yapmis daha once. Ama bir hasta da komplikasyon gelisiyor bir sekilde hasta hayatini kaybediyor. Simdi dr napsin hastalar napsin. Dr bir daha yemin edip ayni ameliyattan hic yapmasin mi. Hastalar napsin bir kiside boyle birsey oldu diye hicbir sekilde o ameliyati olmasin mi

Tavuk mu yumurtadan, yumurta mi tavuktan hesabi. Siz bu FDA ya guvenmeyin cok. Aksam yedigi karpuz, sabaha yaptigi buz.

Sabaha varsa ölmek, neye yarar üzülmek. Valla simdilik aynaya baktigimda kendimi asiri mutlu hissediyorum. Gerisini dusunmek dahi istemiyorum. Yaradana siginirim, ondan af dilerim, kalbimi bilen o, yasadiklarimi bilen o, koruyacak o, kaderimi yazan o. Affedendir affetmeyi sever. Bu bir gunahsa affeder insallah.

Sarimsagi sogani hesap etmedim bir corba ictim sadece. Insallah hepimiz icin hayirli olur

Canım benm ınglızcem var ama tahammul edemedim turkceye cevır kısmı var evet resmen sayı vermıs detay vermıs ... halıyle insan yaradana sıgınsada korkuyo ne demek tehlıke altında olmak bır evladım var insan herseyi dusunuyo yaşamak cok guzel tabı kı rabbim bilir ama işte memesizde psıkolojımız kotuydu ozguven yoktu napalım şimdi biz yahu yıl olmus 2019 boyle bır sey acıklamıslar nasıl celıskı

Kizlar az once 2017 de milliyette yayinlanmis bir makale okudum. Cok korkulacak birsey yokmus. Alcl denen lenfoma cesidi protezi etkilemiyormus. Protezi cevreleyen kapsulun icindeki sivida olusan bir rahatsizlikmis. Protezleri cikarinca % 100 tedavi ediliyormus tedavi bittikten sonra tekrar silikon yerlestirilebiliyormus. 14 seneye kadar da belli olabiliyormus. Memede olusan bir sislik sertlik ele gelen kitle belirtileri arasindaymis. Iyi dusunun iyi olsun

Evwt onu bende okudum madem oyle ne diye korkutuyolar yok ölü sayısı bilmem ne anlamadım bende

Evwt onu bende okudum madem oyle ne diye korkutuyolar yok ölü sayısı bilmem ne anlamadım bende
Proteze skintisi olup olmamasi mesele degil burda vucuda skinti vermesi problem olur kanser sonucta. Zaten bagisiklik sistemi ile alakali bir kanser turu. Protez cikarilinca hepsi tedavi edilemeyebiliyormus ama yurt disinda hayatini kaybeden kurtarilamayan kadinlar da var istatistikler var. 5 yada 8.seneden sonra daha cok rastlaniyor diye biliyordum. Bir cok hekimle bu konu uzerine konustum. Sadece purtuklu yuzeylerde gorulmus sanirim bugune kadar.

Peki konustuysanız neden pürtüklü yuzey tercih ediyorlarmıs? Sordunuzmu

Peki konustuysanız neden pürtüklü yuzey tercih ediyorlarmıs? Sordunuzmu
Kapsul kontrakturu olusmamasi icin purtuklu tercih ediyorlarmis. Salin silikonlar da kontrakturu riski daha yuksek oldugunu soyluyorlar Ama alcl riski cok dusuk bir risk. Hatta turkiye de henuz rastlanmadigini soyledi bir hekim

Kapsul kontrakturu olusmamasi icin purtuklu tercih ediyorlarmis. Salin silikonlar da kontrakturu riski daha yuksek oldugunu soyluyorlar Ama alcl riski cok dusuk bir risk. Hatta turkiye de henuz rastlanmadigini soyledi bir hekim
Yani acikcasi son zamanlarda daha sık duyulur oldu alcl ismi oncesinde cok fazla bulgu yoktu hele son gunlerde bir cok yerde bu haberleri okur olduk ilerleyen gunlerde bence purtukluye de bi cozum bulacaklardir yada kullanmayacaklardir belkide

Bu pürüzsüz ve pürüzlü ya da pürtüklü protez nedir? Protezin pürüzsüz ya da pürüzlü olması neyi değiştiriyor?

Yani diyorsunuz ki kapsül oluşma riskini azaltmak için pürüzlü implant tercih ediyorlar ama pürüzlü implantlar kullanılınca da bir kanser türü olan alcl gelişiyor. Bu kanserin oluşma sebebi de implant çevresinde oluşan kapsülde sıvı birikimi. Yani aslında bir biri ile çelişen bilgiler bunlar. Anlayamadım

Evet yani bence alcl dusuk bir risk oldugu icin tercih ediyorlar kapsul kontrakturu ufacik bir seyde bile olabiliyor bu sefer butun emekler cope gidiyor belki de bunu dusunuyorlardir o kadarini bende bilemiyorum maalesef ve dedigim gibi daha once boyle bir olay varmiydi bilmiyorum ama son zamanlarda bu haberleri bir cok yerde gorur olduk eskiden daha cok salin implantlar kullaniliyordu galiba hani su protezi iceri soktuktan sonra ici siviyla doldurulanlar.

Bu pürüzsüz ve pürüzlü ya da pürtüklü protez nedir? Protezin pürüzsüz ya da pürüzlü olması neyi değiştiriyor?
Purtukluler icerde oynamiyor cebe yapisiyor diger purtuksuzler kaygan oluyor icerde oynama riski oluyor kayma riski oluyor birde kapsul kontrakturu olusturma riski daha cok oluyormus purtukluye oranla

Aynen oyle canım bende aynı sekılde dusundum madem kapsul olusmaması için puruzlu kullanıyosunuz e olusmayacaksa nasıl bu raddeye gelecek .. muamma bence herkes doktoruna sormalı ben sordum tatmın edicı cevap alamadım soralım burada konusalım bence..

Dogru soyluyosunuz herkes hekimine sorup burda paylassa iyi olur. Sizin hekiminiz ne dedi

Kizlar simdi okudum FDA tum implant cesitlerinin bu kanseri yapma riski var diye bir aciklama yapmis sadece purtuklu degilmis sanirim

Kizlar simdi okudum FDA tum implant cesitlerinin bu kanseri yapma riski var diye bir aciklama yapmis sadece purtuklu degilmis sanirim
Evet aynen bende okudum.. benım doktorum da fda yeni marka sılıkon cıkarıyo tamamen ortaya attıgı idda dedi çok sacma konustu.... ustelemedim tabi ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…