Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Valla kizlar ben ameliyati oldum mu oldum. Gerisini Rabbim bilir. Daha da kafanizi yorup midenizi bulandirmayin hic. Hersey olacagina varir. Bos verin bunlari onunuze bakin yapacak birşey yok.

Gunun ozlu sozu
Yukari tukursem biyik asagi tukursem sakal

Bir de fda ya sormuslar kadınlar sılıkonları cıkarsın mı? Cıkaracak bir durum yok henuz demıs tamamen sacmalanmıs celıskılı seyler yani

Kafalar karisik :) ama fda silikon cikariyo muhabbeti hic tatmin edici degil
Kesinlikle .. başladı kozmetik savastan bahsetmeye ya telefonda bunu konussan ne olur adam yeni buyutme amelıyatından cıktım oyle olsa bıze yasak gelır falan dedi de dedi uzatsam tartıscam hıc gerek yoktu bende ok. Kapadım..

Mart ayinda toplanti yapiyomus fda bakalim sonuc ne olacak

Kızlar benimki kas üstü 45 gün bitti sanki hiç dogallasmayacak gibi cebe inme durumu kas üstünde nasıl çok fazla doğallık beklememeli miyim kas üstü olanlar yardimci olabilir mi

Kızlar benimki kas üstü 45 gün bitti sanki hiç dogallasmayacak gibi cebe inme durumu kas üstünde nasıl çok fazla doğallık beklememeli miyim kas üstü olanlar yardimci olabilir mi
Canım bence silikon boyutu senin vücudunu zorladığı için öyle gibi duruyor yani bana öyle geldi. Kas üstü yaptıran başka arkadaşlarınki normal meme dokusu gibi duruyor forumda ama ne kadar sürede o sekli aldı bilmiyorum

Bi arkadaş meme üstünden bandaj tarzı bişey kullanmış ama onun kas altı bi zarar veririm diye korkuyorum yoksa bende kullanmak istedim doktorum masaja gerek yok dedi tamam çok doğallık olmayacaksa bile 1 bucuk ay da az zaman değil hiç inmedi yani ödemler gitti sadece belki onlar bile tam gitmedi

Herkeze merhaba kızlar doktoruma karar verdim ferruh bingül de karar kıldık eşimle nisanın ilk haftası ameliyat masasına yatıyorum hayirlisiyla tarihi belirlemek ve son ölçüleri alıp büyüklüğe karar vermek için 1 ay sonra görüşmeye çağırdı hoca son kez karar verilip bu iş bitecek artik araştırmamaya karar verdim kendimi dr a teslim edip cekilicem size ameliyat günümü bildiririm

Umarım düzelir yakın zamanda

Hekiminizin onermedigi seyleri yapmayin cc olarak vucudunza biraz buyuk gelmistir belki. Odemler inse de cok kuculme olmuyor zaten sagda soldaki sislikler iniyo sekil belirginlesiyo

Ben de Ferruh hocaya ameliyat oldum 1 ay önce şimdiden hayırlı olsun

Kızlar masaj yaparken silikonu tutuyorum ve çok ağır geldi bana bu sütyensiz filan gezersem kesin sarkıtıcak diye düşünüyorum . Derimde müsait buna inşallah sarkmaz gerçekten baya ağır bir deri için . Acaba kas zarı altı değilde kas altı olsaydı bu durum değişirmiydi

Kas altiydi bendeki oyle bisey hissetmedim hic. Sanki oraya yapistirilmis gibi sabit duruyodu alttanda usttende ellesem silikonu hissedemiyodum kenarlarini falan. Silikonun ustunde biseyler oldugu belliydi zaten kaslari icinde hareket ettgni fln hissedebliyosun. Bence sutyensiz gezme silikonun zaten kendi agirligi var yer cekimi de var eninde sonunda silikonsuz bile sarkiyo gogusler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…