- 10 Temmuz 2018
- 221
- 100
- 23
Benim de 275 cc olmuştu küçülecek diye çok korkmuştum.İlk 2 hafta da inanılmaz hacim de kaybetmişti ama 1 ayı doldurdum ve üstteki o ödemler gittikçe meme aşağı inip doğal bi şekil alıyor onu farkettim ve küçülmüyorlar dolgunlaşıyorlar.İlk 3 haftayı atlatınca zaten inanılmaz hızlı iyileşiyor.Mesela şuanda yan yattığımda yana gidiyorlar yüzüstü yattığımda hissetmiyorum ki 2 gün öncesine kadar hissediyordum.Sırtüstğ yattığımda yana dağılıyor hani top top durmuyor.İlk 2 hafta sırtüstü yattığımda kımıldamıyordu bile.İstediğim gibi sıkabiliyorum hani normal memeye ne yapıyorsam onu yapabiliyorm.Ki seninki 1 tık daha büyük ve kilolarımızda aynıydı diye hatırlıyorum.Yani çok yeterli olacaktır bence endişelenmeKızlar zor kısımları atlattım şimdi taktım kafaya çok küçülcek napıcam ben ya küçücük kalırsa dyrinanılmaz bir küçülme oluyor mu ödemlerden inince ? Tecrübesi olanlara yazabilir mi ne kadar kalıcaklar
Aa neden çıkarttınızKizlar ben zaten ckarttrdim protezleri size ornek olsun diye koydum fotolari simdilik
Bende dr.ferruh bingüle 25 şubatta ameliyat olacağım.Bakalım kuzu 18 inde artık son bi dr la görüşüp karar vericem galiba donup dolaşıp ferruh bingulde olcam gibi hissediyorum
Cevabın için çok teşekkürler bi nebze rahatlattı :) şimdi tekrar baktım inanılmaz doğal ve dolgun gözüküyolar inşallaj benimde öyle durur ama sizin önceki dokunuzdan kaynaklı 275 olmasına rağmen baya büyükler.benim dokum çok azdı kilo ve boyumuz aynı bian önce sizinkiler gibi olsun sabırsızlanıyorum:))Benim de 275 cc olmuştu küçülecek diye çok korkmuştum.İlk 2 hafta da inanılmaz hacim de kaybetmişti ama 1 ayı doldurdum ve üstteki o ödemler gittikçe meme aşağı inip doğal bi şekil alıyor onu farkettim ve küçülmüyorlar dolgunlaşıyorlar.İlk 3 haftayı atlatınca zaten inanılmaz hızlı iyileşiyor.Mesela şuanda yan yattığımda yana gidiyorlar yüzüstü yattığımda hissetmiyorum ki 2 gün öncesine kadar hissediyordum.Sırtüstğ yattığımda yana dağılıyor hani top top durmuyor.İlk 2 hafta sırtüstü yattığımda kımıldamıyordu bile.İstediğim gibi sıkabiliyorum hani normal memeye ne yapıyorsam onu yapabiliyorm.Ki seninki 1 tık daha büyük ve kilolarımızda aynıydı diye hatırlıyorum.Yani çok yeterli olacaktır bence endişelenme
Bence değer bir kere bile pişman olmadım şimdilikBazen bir avuç meme için değermiydi diyorum ama değer galibaaa
Sizinkiler gibi olsa daha ne isterim şuan karşılaştırdım baya küçükler size göre şiş hali bile :)) ama yumuşamış halinde bi tık küçüğüne bile razıyım umarım size çekerlerŞişlik oranınıza göre değişir ben acayip şişmiştim 3-4 cup küçüldü inanamadım :))
20 gun oncegeçmiş olsun ne zaman ameliyat oldunuz
Dr um bana şöyle bir açıklama yapmıştı kas altı olunca sarkma bir tık engelleniyor hatta kas zamanla silikonu ezebiliyor demiştiKızlar masaj yaparken silikonu tutuyorum ve çok ağır geldi bana bu sütyensiz filan gezersem kesin sarkıtıcak diye düşünüyorum . Derimde müsait buna inşallah sarkmaz gerçekten baya ağır bir deri için . Acaba kas zarı altı değilde kas altı olsaydı bu durum değişirmiydi
Ya gercekten mi hic dikkat etmedim. Gencligin insana avantajlari demek.Sanırım güzel görünmesinin yaş ile de ilgisi var. Saydığınız 3 üye de 23-25 yaşlarında
Boyle deme kuzum ya. Emin ol ki esimle olan birlikteligimde artik daha cesur ve ozguvenliyim. Farkedecegini biliyordum ama ben bu kadar mutlu olacagimi, artik utanip sıkılmadan gozlerinin icine bakabilecegimi bilseydim emin ol cok daha oncelerden yaptirirdim. Ama olsun gec olsun guc olmasinBazen bir avuç meme için değermiydi diyorum ama değer galibaaa
Maşallah 1 ay olmasina ragmen baya asama katetmissiniz. Benimki de 1 ay oldu ama daha sert ve ustlerde cok az yumusama var ve yan yattigimda da ayaktaymis gibi top gibi olduklari yerde duruyorlar. Kardes yer cekimi var kadin yan yatti bari bizde yan yatalim demiyorlarBenim de 275 cc olmuştu küçülecek diye çok korkmuştum.İlk 2 hafta da inanılmaz hacim de kaybetmişti ama 1 ayı doldurdum ve üstteki o ödemler gittikçe meme aşağı inip doğal bi şekil alıyor onu farkettim ve küçülmüyorlar dolgunlaşıyorlar.İlk 3 haftayı atlatınca zaten inanılmaz hızlı iyileşiyor.Mesela şuanda yan yattığımda yana gidiyorlar yüzüstü yattığımda hissetmiyorum ki 2 gün öncesine kadar hissediyordum.Sırtüstğ yattığımda yana dağılıyor hani top top durmuyor.İlk 2 hafta sırtüstü yattığımda kımıldamıyordu bile.İstediğim gibi sıkabiliyorum hani normal memeye ne yapıyorsam onu yapabiliyorm.Ki seninki 1 tık daha büyük ve kilolarımızda aynıydı diye hatırlıyorum.Yani çok yeterli olacaktır bence endişelenme
Ay masallah canim. Cok guzeller ama dr yanlislikla sana 375 falan takmis olmasin baya iyi ve buyuk duruyorlar 275 cc ye goreBenim de 275 cc olmuştu küçülecek diye çok korkmuştum.İlk 2 hafta da inanılmaz hacim de kaybetmişti ama 1 ayı doldurdum ve üstteki o ödemler gittikçe meme aşağı inip doğal bi şekil alıyor onu farkettim ve küçülmüyorlar dolgunlaşıyorlar.İlk 3 haftayı atlatınca zaten inanılmaz hızlı iyileşiyor.Mesela şuanda yan yattığımda yana gidiyorlar yüzüstü yattığımda hissetmiyorum ki 2 gün öncesine kadar hissediyordum.Sırtüstğ yattığımda yana dağılıyor hani top top durmuyor.İlk 2 hafta sırtüstü yattığımda kımıldamıyordu bile.İstediğim gibi sıkabiliyorum hani normal memeye ne yapıyorsam onu yapabiliyorm.Ki seninki 1 tık daha büyük ve kilolarımızda aynıydı diye hatırlıyorum.Yani çok yeterli olacaktır bence endişelenme
Banada öyle geliyo kaslar silikonu sabit tutunca sarkmayı önler ama zar altı belli değil ne olduğu haha daha 2002 de çıkmış bir yöntemDr um bana şöyle bir açıklama yapmıştı kas altı olunca sarkma bir tık engelleniyor hatta kas zamanla silikonu ezebiliyor demişti
Sizinki daha güzel ben çok beğendim göğüs yapınız güzelmiş dekoltede baya hoş durucak bol bol resim bekliyoruz artıkSizinkiler gibi olsa daha ne isterim şuan karşılaştırdım baya küçükler size göre şiş hali bile :)) ama yumuşamış halinde bi tık küçüğüne bile razıyım umarım size çekerler
Yaa çok teşekkür ederimm:)) bende beklemedeyim bol bol paylaşıcamSizinki daha güzel ben çok beğendim göğüs yapınız güzelmiş dekoltede baya hoş durucak bol bol resim bekliyoruz artık
Sizin yine 375 benim gibi 300 olanlar napsınÇok fazla dokusu olmayanlar da insallah tatmin edici büyüklük ve doğallık yakalarız benimki 375 cc kas üstü daha cok dokusu olan birinde olsaydı bomba olurdu hayal kurarken bunu düşünmemistim
merhaba bugün doktorumla konuştum bana da 275 ya da 300 cc düşünüyormuş pazartesi sabah ameliyata giriyorum boyum 174 kilom 56 sizce çok küçük durur mu sizin boy kilo kaç ben çok büyük istemiyorum sütyensiz gezebileyim yeterBenim de 275 cc olmuştu küçülecek diye çok korkmuştum.İlk 2 hafta da inanılmaz hacim de kaybetmişti ama 1 ayı doldurdum ve üstteki o ödemler gittikçe meme aşağı inip doğal bi şekil alıyor onu farkettim ve küçülmüyorlar dolgunlaşıyorlar.İlk 3 haftayı atlatınca zaten inanılmaz hızlı iyileşiyor.Mesela şuanda yan yattığımda yana gidiyorlar yüzüstü yattığımda hissetmiyorum ki 2 gün öncesine kadar hissediyordum.Sırtüstğ yattığımda yana dağılıyor hani top top durmuyor.İlk 2 hafta sırtüstü yattığımda kımıldamıyordu bile.İstediğim gibi sıkabiliyorum hani normal memeye ne yapıyorsam onu yapabiliyorm.Ki seninki 1 tık daha büyük ve kilolarımızda aynıydı diye hatırlıyorum.Yani çok yeterli olacaktır bence endişelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?