Boyunuz uzun ve zayıfsınız suan kendi dokunuz ne kadar o önemli her cc herkeste aynı durmuyormerhaba bugün doktorumla konuştum bana da 275 ya da 300 cc düşünüyormuş pazartesi sabah ameliyata giriyorum boyum 174 kilom 56 sizce çok küçük durur mu sizin boy kilo kaç ben çok büyük istemiyorum sütyensiz gezebileyim yeter
Canım senin boyun kilon kaç kendi dokun var mıydı ben çok yakıstırdım sana boyutunuSizin yine 375 benim gibi 300 olanlar napsın
Benim hic dokum yoktu 200 cc kondu ama hic 200 gibi durmuyordu 300e yakin duruyordu kozmonut arkadadimizia da 275 takilmisti galiba ama oda daha dolgun duruyordu bunun dokuyla da alakasi yok bence tamamen fizyolojik 300 cc takilan manik arkadasmzda daha zarif ve hos duruyo sanki 250 cc gibi.Boyunuz uzun ve zayıfsınız suan kendi dokunuz ne kadar o önemli her cc herkeste aynı durmuyor
Psikolojik biraz. Kabullenemedim.Aa neden çıkarttınız
Sizin ki zaten vucudunuza gore baya dolgun duruyor daha buyugu inanin hos durmazdi uzmeyin kendinizi daha fazlasi icin maximum cc yi zorlamistir hekiminiz :)Bazen emzirmekten dolayı göğüs dokusu var olup sarkmış oluyor onlar daha tatmin edici sonuç alıyor bence benim az bir dokum vardı istesem de istediğim büyüklükte bir göğüs olmayacaktı ancak bu kadar oldu
Teşekkür ederim önce olsun diye parçalanıyoruz sonra da gözümüz doymuyorSizin ki zaten vucudunuza gore baya dolgun duruyor daha buyugu inanin hos durmazdi uzmeyin kendinizi daha fazlasi icin maximum cc yi zorlamistir hekiminiz :)
Canım 300 den aşagı koydurma bence cektiği ne değsin yakınım koydurdu 275 ama hiç belli bile değil çok pişman üzgünmerhaba bugün doktorumla konuştum bana da 275 ya da 300 cc düşünüyormuş pazartesi sabah ameliyata giriyorum boyum 174 kilom 56 sizce çok küçük durur mu sizin boy kilo kaç ben çok büyük istemiyorum sütyensiz gezebileyim yeter
ben 47 kiloyum boyunda sizinkinden kısa,sanki size biraz küçük olur.gerçi bel omuz genişliğiniz dokunuz vs de etken.Üstünüz inceyse yeterlide olabilir.merhaba bugün doktorumla konuştum bana da 275 ya da 300 cc düşünüyormuş pazartesi sabah ameliyata giriyorum boyum 174 kilom 56 sizce çok küçük durur mu sizin boy kilo kaç ben çok büyük istemiyorum sütyensiz gezebileyim yeter
Olur merak etme sadece ilk 3 hafta çirkin ve şekilsiz oluyorlr ama sonrasında çok mutlu olacaksınız:)Cevabın için çok teşekkürler bi nebze rahatlattı :) şimdi tekrar baktım inanılmaz doğal ve dolgun gözüküyolar inşallaj benimde öyle durur ama sizin önceki dokunuzdan kaynaklı 275 olmasına rağmen baya büyükler.benim dokum çok azdı kilo ve boyumuz aynı bian önce sizinkiler gibi olsun sabırsızlanıyorum:))
Ben 1.67 kg 50 ile ameliyata girdim 325 takıldı ve göğüs kafesim inanılmaz dar olduğu halde ayrıca derimde çok inceydi yani hertürlü koşullar kötüydü bir doktor içinmerhaba bugün doktorumla konuştum bana da 275 ya da 300 cc düşünüyormuş pazartesi sabah ameliyata giriyorum boyum 174 kilom 56 sizce çok küçük durur mu sizin boy kilo kaç ben çok büyük istemiyorum sütyensiz gezebileyim yeter
Ahahah yok şaşırmış olamaz,saline içerikli protez benim ki içi zaten su olduğu için kas çok ezmedi ve diye düşünüyorum.zaten 275 ve 300 almıştı denemek için fazlasının sizerını bile denetmedi üst kısmım zaten zayıf olduğu içinAy masallah canim. Cok guzeller ama dr yanlislikla sana 375 falan takmis olmasin baya iyi ve buyuk duruyorlar 275 cc ye gore
Cok normal odem var burde silikonlarinda agirligi var ben eve gekdigimde 1 kilo fazla cikmistim sonra 2 kilo birden gitmisti daha da zatiflamistik yani ama karin bolgen sisti hep hele sabahlari uyanincaKızlar benim ameliyattan sonra göbeğim çıktı sanki yani 62 kiloydum ve ameliyattan 2 gün sonra tartıldığımda 64 çıktım şuan hala öyleyim. Basenlerim bacaklarım hep vardı ama göbeğim düzdü şimdi ise değil bu neden olabilir
Canımm çok teşekkür ederimm.kilom sürekli değişiyor 47-48 kg boyum 1.69.dokum az vardı ameliyat öncesi üstten çekilen var bitane yükliyorumm bakabilirsin :)Canım senin boyun kilon kaç kendi dokun var mıydı ben çok yakıstırdım sana boyutunu
Benim de zayıf olmama rağmen göbeğim çıktı narkoz ödem yaptı.birde ameliyat sonrası hareketlerimiz kısıtlanıyor yediklerimiz erimiyorda olabilirKızlar benim ameliyattan sonra göbeğim çıktı sanki yani 62 kiloydum ve ameliyattan 2 gün sonra tartıldığımda 64 çıktım şuan hala öyleyim. Basenlerim bacaklarım hep vardı ama göbeğim düzdü şimdi ise değil bu neden olabilir
Aynen öyleTeşekkür ederim önce olsun diye parçalanıyoruz sonra da gözümüz doymuyor
Ben de büyük istemiyordum en fazla 300-325 diyordum ki dr bana 275-300 demişti maalesef 325 olmamış ama şuan olsa yine büyük isterim.insan ameliyat olduktan sonra anlıyor gözü doymuyor burdaki arkadaşlar bana çok söyledi gerçekten doğruymuş.benim 300 oldu keşke 325 olsaydı diyorum..vücudnuza olabilicek en büyükl cc yi seçin bence.merhaba bugün doktorumla konuştum bana da 275 ya da 300 cc düşünüyormuş pazartesi sabah ameliyata giriyorum boyum 174 kilom 56 sizce çok küçük durur mu sizin boy kilo kaç ben çok büyük istemiyorum sütyensiz gezebileyim yeter
çok fazla dokum yok bir avucu doldurur işteBoyunuz uzun ve zayıfsınız suan kendi dokunuz ne kadar o önemli her cc herkeste aynı durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?