- 15 Ocak 2019
- 77
- 20
- 3
- 43
Bende görebilir miyimKızlar 5.ay fotoları yükledim bakarmısınız
Tamam canımIzledim canim sende izler misin
2 cup küçülme yaşadımKızlar zor kısımları atlattım şimdi taktım kafaya çok küçülcek napıcam ben ya küçücük kalırsa dyrinanılmaz bir küçülme oluyor mu ödemlerden inince ? Tecrübesi olanlara yazabilir mi ne kadar kalıcaklar
İzleyebilir misiniz beni2 cup küçülme yaşadım
izleyebilir misiniz2 cup küçülme yaşadım
45 gün oldu yaklaşık 1 aydır meme üstünden 90 ölcüyorum çok şişti ödem vardı ama çok bi değişim olmadı kas üstü diye mi bilmiyorum gerci kas altı da zamanla dolgunlasiyor diyorlar valla ben de bişey anlamadım kişiye göre mi değişiyorKızlar zor kısımları atlattım şimdi taktım kafaya çok küçülcek napıcam ben ya küçücük kalırsa dyrinanılmaz bir küçülme oluyor mu ödemlerden inince ? Tecrübesi olanlara yazabilir mi ne kadar kalıcaklar
Senin icin hayirli olsun insallah. Gun dedigin ne ki bir bakmissin o gun gelip catmis. Seni de aramizda gormekten mutluluk duyariz canimHerkeze merhaba kızlar doktoruma karar verdim ferruh bingül de karar kıldık eşimle nisanın ilk haftası ameliyat masasına yatıyorum hayirlisiyla tarihi belirlemek ve son ölçüleri alıp büyüklüğe karar vermek için 1 ay sonra görüşmeye çağırdı hoca son kez karar verilip bu iş bitecek artik araştırmamaya karar verdim kendimi dr a teslim edip cekilicem size ameliyat günümü bildiririm
Tatlim malesef bu bizim kaderimiz galiba. Sen seneler sonra git buyutmek icin ugras sonra da sarksin bi de onunla ugras. Sarkmasinin derimizle ya da nereye kondugu ile alakasi yok malesef yer cekimi biz kadinlarin pesini birakmiyo.Kızlar masaj yaparken silikonu tutuyorum ve çok ağır geldi bana bu sütyensiz filan gezersem kesin sarkıtıcak diye düşünüyorum . Derimde müsait buna inşallah sarkmaz gerçekten baya ağır bir deri için . Acaba kas zarı altı değilde kas altı olsaydı bu durum değişirmiydi
Off gerçekten mi2 cup küçülme yaşadım
Valla küçülürse küçücük kalıcaklar.. 300 cc zor olmuş dahada küçülürse yapıldığı bile anlaşılmcak diye korkuyorum45 gün oldu yaklaşık 1 aydır meme üstünden 90 ölcüyorum çok şişti ödem vardı ama çok bi değişim olmadı kas üstü diye mi bilmiyorum gerci kas altı da zamanla dolgunlasiyor diyorlar valla ben de bişey anlamadım kişiye göre mi değişiyor
Ya simdi benimde tam 1 ay oldu kas alti oldum benimkilerde oyle ustlerde cok az yumusama var belki de bu bi surectir daha sonra duzelir istedigimiz kivama gelir heraldeIste ben alttan tuttugumda bi agirlik hissedemiyodum sanki oraya zampla yapistirilmis gibi duruyodu egilsemde kalksamda yanada yatsam o sekilde duruyodu hic oynama vs de olmuyodu yana yatinca biraz yana kayma fln olurda bi agirligini hissedersin ya oyle bsy hic olmadi
Maşallah gercekten guzel gorunuyorlar. Seninki kac cc nereye hangi yontemle kondu ve ne zaman ameliyat olmustun. Buyuklugu gercekten cok iyi olmus vucuduna yakismisKızlaaaar sargılarım çıktı.foto yükledim yorumlarınız bekliyorum :)
Cok guzel kuzum. Gule gule kullan iyi saglikli gunlerde inşallahKızlar 5.ay fotoları yükledim bakarmısınız
Çok teşekkür ederim.benim zar altı oldu 300cc meme altı kesisiyle oldu.bu cımartesi ameliyat oldum.sizinkilere baktım bende inanılmaz doğal daha 6-7 günlüklen bile ödemleri inmiş gerçekten çok şanslısınız :)Maşallah gercekten guzel gorunuyorlar. Seninki kac cc nereye hangi yontemle kondu ve ne zaman ameliyat olmustun. Buyuklugu gercekten cok iyi olmus vucuduna yakismis
Yok kuzum seninkiler yumusayinca inanilmaz daha guzel olacaklar emin ol. Benim bu sayfada aklimda kalan bana benim zevkime gore sen varsin medusamatii bir de manikk var. Digerlerini hatirlamiyorum bir daha bakayim en iyisiKızlar aşırı mı küçülüyor ödemler inince
Izledim canim
Cok tesekkur ederim. Benim 2 gun sonra 1 ay dolacak. Yarin foto yukleyecem. Aradaki fark daha iyi anlasilabilir.Çok teşekkür ederim.benim zar altı oldu 300cc meme altı kesisiyle oldu.bu cımartesi ameliyat oldum.sizinkilere baktım bende inanılmaz doğal daha 6-7 günlüklen bile ödemleri inmiş gerçekten çok şanslısınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?