375 400 cc gerekir :) ama onda oyle duren sizde oyle durmayabilir hekiminize gosterin isterseniz fotolari falan o sizin vuxut tipinize gore ona en yakin olabilcek cc yi koyar. Bu arada sunu da belirtmek isterim gogusleriniz normalde de ayriksa silikondan sonrada ayrik kalacak banada kas alti 200 cc konmustu ama acayip ayrik duruyodu gogus kafesiyle alakali bi durum. Yaniniza onden dugmeli pijama takimi bir kucuk battaniye yada polar alin ameliyat sonrasi usume geliyor. Pipet alin ben pipetle icmistim ogun ictigim herseyi :)iyi akşamlar herkese yarın doktordan gün almaya gidicem çok heyecanlıyım, herşey tamam muhtemelen haftaya ameliyata giriyorum. ama aşırı heyecan bastı sürekli kötü düşünceler dolaşıyo kafamda,neler lazım çabuk atlatabilicek miyim hepsi sürekli soru işareti bende başka bişey düşünemez oldumpazartesi de olabilirim, bugünden itibaren sigarayı bıraksam olur mu ki? doktor bana bi gün öncesinde içme bişey olmaz dedi ama forumda daha erken bırakmış sanki herkes öyle okudum kaz zarı altı olucak ameliyat ama ağrı eşiğim düşük, çok büyük te istemiyorum ve az da olsa dokum var. Josephine Skriver adında bir manken var onun gibi olması için kaç cc gerekir ki? cevaplarsanız sevinirim çok uzun oldu ama
Fotolarima bak anlicaksin ne demek istedigimi yapiatirilmis gibi duruyolarSilikonu hissetmiyorum ama tuttuğum zaman çok ağır geliyo daha büyük cc leri düşünemiyorum .. kas altıyla kas zarı altının farkı silikonun daha rahat dolaşması göğüste heralde kas zarı altında ..
Bende de aynisi oluyodu ilk zamanlar. Aci oluyodu yine sirt ustu yatmak zorunda kaliyodum. 1 ay sonra falan yan yatmaya baslamistim ama onda da cok rahat yatamiyodum hep temkinliKizlar benim 2 gun sonra 1 ayim dolacak. 1 hafta kadar once cok olmasa da yan yatmaya basladim. Ama dun yan tarafima yattim ve birden bir aci igne hissi kendimi hemen sirt ustu attim. Olabilir mi ara ara bunlar acaba. Benim kas altiydi
Sizi izleyebilirmiyim2 cup küçülme yaşadım
Hayirlisiyla bu gunleri de bir atlatsaydik. Rahatca yan yatmak istiyorum artik. Aslinda iyi kotu yan yatiyorum ama bu sefer de kollarimla sıkıştırmayım diye kollarimi bacagimin ustune duz koyuyorum. Aynen dediginiz gibi dikkat etmeye calisiyorumBende de aynisi oluyodu ilk zamanlar. Aci oluyodu yine sirt ustu yatmak zorunda kaliyodum. 1 ay sonra falan yan yatmaya baslamistim ama onda da cok rahat yatamiyodum hep temkinli
Evet rahat ve korkusuz yan yatmayı özledimHayirlisiyla bu gunleri de bir atlatsaydik. Rahatca yan yatmak istiyorum artik. Aslinda iyi kotu yan yatiyorum ama bu sefer de kollarimla sıkıştırmayım diye kollarimi bacagimin ustune duz koyuyorum. Aynen dediginiz gibi dikkat etmeye calisiyorum
Sanırım güzel görünmesinin yaş ile de ilgisi var. Saydığınız 3 üye de 23-25 yaşlarındaYok kuzum seninkiler yumusayinca inanilmaz daha guzel olacaklar emin ol. Benim bu sayfada aklimda kalan bana benim zevkime gore sen varsin medusamatii bir de manikk var. Digerlerini hatirlamiyorum bir daha bakayim en iyisi
:))Sanırım güzel görünmesinin yaş ile de ilgisi var. Saydığınız 3 üye de 23-25 yaşlarında
Hangi ilde hangi doktora ameliyat olacaksınız acaba?iyi akşamlar herkese yarın doktordan gün almaya gidicem çok heyecanlıyım, herşey tamam muhtemelen haftaya ameliyata giriyorum. ama aşırı heyecan bastı sürekli kötü düşünceler dolaşıyo kafamda,neler lazım çabuk atlatabilicek miyim hepsi sürekli soru işareti bende başka bişey düşünemez oldumpazartesi de olabilirim, bugünden itibaren sigarayı bıraksam olur mu ki? doktor bana bi gün öncesinde içme bişey olmaz dedi ama forumda daha erken bırakmış sanki herkes öyle okudum kaz zarı altı olucak ameliyat ama ağrı eşiğim düşük, çok büyük te istemiyorum ve az da olsa dokum var. Josephine Skriver adında bir manken var onun gibi olması için kaç cc gerekir ki? cevaplarsanız sevinirim çok uzun oldu ama
Şişlik oranınıza göre değişir ben acayip şişmiştim 3-4 cup küçüldü inanamadım :))Kızlar zor kısımları atlattım şimdi taktım kafaya çok küçülcek napıcam ben ya küçücük kalırsa dyrinanılmaz bir küçülme oluyor mu ödemlerden inince ? Tecrübesi olanlara yazabilir mi ne kadar kalıcaklar
Hayırlısı olsun canım ben bir gün önce en son içtim şükür bir sıkıntı yaşamadım umarım sende sağlıkla atlatırsın canımiyi akşamlar herkese yarın doktordan gün almaya gidicem çok heyecanlıyım, herşey tamam muhtemelen haftaya ameliyata giriyorum. ama aşırı heyecan bastı sürekli kötü düşünceler dolaşıyo kafamda,neler lazım çabuk atlatabilicek miyim hepsi sürekli soru işareti bende başka bişey düşünemez oldumpazartesi de olabilirim, bugünden itibaren sigarayı bıraksam olur mu ki? doktor bana bi gün öncesinde içme bişey olmaz dedi ama forumda daha erken bırakmış sanki herkes öyle okudum kaz zarı altı olucak ameliyat ama ağrı eşiğim düşük, çok büyük te istemiyorum ve az da olsa dokum var. Josephine Skriver adında bir manken var onun gibi olması için kaç cc gerekir ki? cevaplarsanız sevinirim çok uzun oldu ama
teşekkürler cevapladığınız için, fotoğraflarınızı görebilmem için izlemem mi gerekiyor375 400 cc gerekir :) ama onda oyle duren sizde oyle durmayabilir hekiminize gosterin isterseniz fotolari falan o sizin vuxut tipinize gore ona en yakin olabilcek cc yi koyar. Bu arada sunu da belirtmek isterim gogusleriniz normalde de ayriksa silikondan sonrada ayrik kalacak banada kas alti 200 cc konmustu ama acayip ayrik duruyodu gogus kafesiyle alakali bi durum. Yaniniza onden dugmeli pijama takimi bir kucuk battaniye yada polar alin ameliyat sonrasi usume geliyor. Pipet alin ben pipetle icmistim ogun ictigim herseyi :)
samsun gazi devlet hastanesi ibrahim orak ama doktorum martta kendi kliniğini açıyor ilgili biri tavsiye ederim ama ameliyattan önce tam olarak bişey diyemiyorum, şimdilik sadece ilgili diyebilirimHangi ilde hangi doktora ameliyat olacaksınız acaba?
çok teşekkür ederim umarım atlatırım, buraya yazmayı düşünüyorum aşamaları :)Hayırlısı olsun canım ben bir gün önce en son içtim şükür bir sıkıntı yaşamadım umarım sende sağlıkla atlatırsın canım
İyi haberlerini bekleriz canımçok teşekkür ederim umarım atlatırım, buraya yazmayı düşünüyorum aşamaları :)
Şuan çok yenisiniz kaslarınız kendini daha salmadığı için görüntüyü anlamamız zor ben 6 aylığımFotolarima bak anlicaksin ne demek istedigimi yapiatirilmis gibi duruyolar
geçmiş olsun ne zaman ameliyat oldunuzOff ki off dertler bitmiyor allahim herkese sifa versin. Meme uclarim sizliyor ne zamangececek yaww sıkıldım dun yan yatoyim dedim yatmaz olaydim sabah kalktim sanki sola kaymis memeler gun boyu cektim agrisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?