Teşekkürler. Kızlar Ajda Pekkanin niye o kadar çok estetik yaptırdığını çok iyi anlıyorum. Daha iyileşmeden bile iyice iyilesince duruma göre gözüme küçük gelirse bir daha yaptırırım demeye başladım ya bu nasıl birşey. Bağımlı oldum sanirim325 e göre küçük duruyor gerçekten ama ilk haline göre göğüsleriniz daha büyük duruypr bence çok güzelleşmişler o basıklık gitmiş baya gelişme var :)
İnşallah canımTeşekkür ederim aşağı doğru inince dolgun ve dogal durursa diye hala içimde bir ümit)
Evet bi ara bende takintili oldum baska memelere bakip kendimi kiyaslama pisman olmalar felan dedim yeter hic yoktu simdi olduda dahami büyük istiyosun :)Teşekkürler. Kızlar Ajda Pekkanin niye o kadar çok estetik yaptırdığını çok iyi anlıyorum. Daha iyileşmeden bile iyice iyilesince duruma göre gözüme küçük gelirse bir daha yaptırırım demeye başladım ya bu nasıl birşey. Bağımlı oldum sanirim
Çok teşekkür ederim. Ya bu site ne iyi oldu valla.Evet bi ara bende takintili oldum baska memelere bakip kendimi kiyaslama pisman olmalar felan dedim yeter hic yoktu simdi olduda dahami büyük istiyosun :)
Senin fotolara baktim o üstteki sislikler asagi dogru incek ve daha dolgun olcak sadece sabretmelisin kas alti olanlar da maalesef biraz zaman aliyor dogallasmasi yumusamasi ama olcak bekle gör :)
Tuna benide takip için kabul eder misin? Fotoları çok merak ediyorum. Benim bugün 16.günKizlar bu arada ben baska birseyler soracam. Benim hastaligim ameliyattan 2-3 gun once bitmisti. Normalde duzenli olurum. Amelyattan bir hafta sonra tekrar hasta oldum. Aralarinda 15 gun var yani bu durumu strese ameliyata bagliyorum. Normal mi.
Bir de benim fotolarda dikkat ederseniz orta kisimlarda asiri sivilcelenme oldu. Silikon mu alerji yapti yoksa o da mi stresten bilemedim.
Siz de beni takip eder misiniz :)Tuna benide takip için kabul eder misin? Fotoları çok merak ediyorum. Benim bugün 16.gün
Geçmiş olsun canım sen de biraz dayan en zor kisimlari bitiyor sık disini. Her gecen gun sikayetin varsa daha da azaliyor. 1 aydandan sonra fit. Gelsin mutluluk gitsin heyecanTuna benide takip için kabul eder misin? Fotoları çok merak ediyorum. Benim bugün 16.gün
Benide kabul eder misin?Yaa çok teşekkür ederimm:)) bende beklemedeyim bol bol paylaşıcam
Benimkiler sonradan çok morardı. Zorladı galiba ve cildimde hassas olunca morartılar oluşmuş diye yorum yaptım. Ve 2.haftada sağ tarafımda ağrım acım arttı. Ağrı kesicide kesinde zorlandım. Tekrar ilaca başladım. 350cc küçük gibi geliyor bunun için mi bu kadar acı çektim desem de 350cc olacağı kadar normal boyutmuş. Doğal ve normal olsun istedim. Ama bady giyince şişliklere rağmen küçük geldi gözüme. Sabırsızlıkla şu günlerin geçmesini bekliyoruöGeçmiş olsun canım sen de biraz dayan en zor kisimlari bitiyor sık disini. Her gecen gun sikayetin varsa daha da azaliyor. 1 aydandan sonra fit. Gelsin mutluluk gitsin heyecan)
Sanırım benimde işte öyle olucak bayılmayıp kalmayımda tek istediğim oBen 11.günde başladım.bugün 16.günümdeyim. İşim masa başı ama ilk günler kolumu kullanırken acıdı. Halsizlik yorgunluk oldu. Akşam olsada eve gidip uyusam dedim. Sırt üstü uyuyamamaktan bel ağrısından sağ tarafımda oluşan acıdan uykuda uyuyamadım. Araba kullanmakta etkilyor. Bugün biraz daha iyiyim. Ağrı kesiciyi bırakınca ağrı artış göstermiş ağrı kesiviyle daha iyi hissediyorum. Eskisi gibi sağa sola dönüp yüzüstü uyuduğum günleri özledim
Aaa morluklar sonradan mı oluyor? Bende ameliyattan sonra morarmadıysa bida morarmaz diye düşünüyordumBenimkiler sonradan çok morardı. Zorladı galiba ve cildimde hassas olunca morartılar oluşmuş diye yorum yaptım. Ve 2.haftada sağ tarafımda ağrım acım arttı. Ağrı kesicide kesinde zorlandım. Tekrar ilaca başladım. 350cc küçük gibi geliyor bunun için mi bu kadar acı çektim desem de 350cc olacağı kadar normal boyutmuş. Doğal ve normal olsun istedim. Ama bady giyince şişliklere rağmen küçük geldi gözüme. Sabırsızlıkla şu günlerin geçmesini bekliyoruö
Aaa morluklar sonradan mı oluyor? Bende ameliyattan sonra morarmadıysa bida morarmaz diye düşünüyordum
Keşke benimde 350 olsaydıBenimkiler sonradan çok morardı. Zorladı galiba ve cildimde hassas olunca morartılar oluşmuş diye yorum yaptım. Ve 2.haftada sağ tarafımda ağrım acım arttı. Ağrı kesicide kesinde zorlandım. Tekrar ilaca başladım. 350cc küçük gibi geliyor bunun için mi bu kadar acı çektim desem de 350cc olacağı kadar normal boyutmuş. Doğal ve normal olsun istedim. Ama bady giyince şişliklere rağmen küçük geldi gözüme. Sabırsızlıkla şu günlerin geçmesini bekliyoruö
Morartılar ilk günler fark etmedim 1 hafta sonra oluştu. Ben biraz hassasım cildim hemen tepki verir ve iyileşme sürecim uzun sürer. Doktor zorladığından mı ben sonra zorladımda mı oldu bilmiyorum. Bakınca canım sıkılıyor o yüzden görmek istemesemde geçecek illa ki.Aaa morluklar sonradan mı oluyor? Bende ameliyattan sonra morarmadıysa bida morarmaz diye düşünüyordum
Bende sizin gibiydim cok iyi anliyorum:) izler misiniz beni deBen 11.günde başladım.bugün 16.günümdeyim. İşim masa başı ama ilk günler kolumu kullanırken acıdı. Halsizlik yorgunluk oldu. Akşam olsada eve gidip uyusam dedim. Sırt üstü uyuyamamaktan bel ağrısından sağ tarafımda oluşan acıdan uykuda uyuyamadım. Araba kullanmakta etkilyor. Bugün biraz daha iyiyim. Ağrı kesiciyi bırakınca ağrı artış göstermiş ağrı kesiviyle daha iyi hissediyorum. Eskisi gibi sağa sola dönüp yüzüstü uyuduğum günleri özledim
Beni izler misiniz?Demeyin oyle yaa benim 250cc
Ama bazılarında büyük duruyor fiziğe göre dokuyo göre çok değişşyorBeni izler misiniz?
Beni izleyebilir misinDemeyin oyle yaa benim 250cc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?