Canım beni izler misin fotolarini goremiyorumKızlar masaj yapmasak neolurr ben hiç yapmıyorumm:)
Benimki zorunlu tutuyor bidaki muayenede masaja başlıcaz dedi.yumuşamasını hızlandırıyor ve rahatlatıyormuş.ilk başlarda acıdığı için kimse yapmak istemiyo daha sonradan alışınca sürekli yapanlar var iyi geldiği için.bence yapın dediyse drunuz mutlaka yapınKızlar masaj yapmasak neolurr ben hiç yapmıyorumm:)
Benide izler misiniz? :)Benimki zorunlu tutuyor bidaki muayenede masaja başlıcaz dedi.yumuşamasını hızlandırıyor ve rahatlatıyormuş.ilk başlarda acıdığı için kimse yapmak istemiyo daha sonradan alışınca sürekli yapanlar var iyi geldiği için.bence yapın dediyse drunuz mutlaka yapın
Benimde kasaltı unutuyorum yapmayı hep :/Kuzum onu bütün dr lar onermiyor onu ameliyat durumuna dr una gore oneriyor mesela benimki kas alti ve oyle bir sey soylemedi
Benim 1 bçk ay oldu şuan ağrı sızı hiç birşey yokta büyütcekse okeyde çok etkilemiycekse uğraşmıyım:)Benim doktorum 10 günden sonra hafif hafif masaj yap dedi. Ama ben bir kaç kez yaptım. Sonra acım artınca dokunamadım dokunmayı istemedim.
Herkesin farklı demek ki benim kasaltı oldu yap demişti ama yapmıyorduu:)Benim Dr da mesaj yapılmicak dedi
BrnCanım beni izler misin fotolarini goremiyorum
fotolarımı silmiştim şimdi çekip atıyorum hemen izliycem siziCanım beni izler misin fotolarini goremiyorum
Yumuşaklığı ne durumda peki? Masaj çok yumuşatıyo diye biliyorum benBenim 1 bçk ay oldu şuan ağrı sızı hiç birşey yokta büyütcekse okeyde çok etkilemiycekse uğraşmıyım:)
Şuan iyi alt kısımlar üst tarafa göre daha sert amaYumuşaklığı ne durumda peki? Masaj çok yumuşatıyo diye biliyorum ben
Maşallah cok guzel gorunuyorlar. Seninki kac cc nereye konulduBrn
fotolarımı silmiştim şimdi çekip atıyorum hemen izliycem sizi
Ben pek sevemedim kendilerini:) 325 cc hp kasaltı. 2. Operasyonu düşünüyorumMaşallah cok guzel gorunuyorlar. Seninki kac cc nereye konuldu
Benimkiyle ayni. Cok guzeller sıkıntın ne. Neden 2 dusunuyorsunBen pek sevemedim kendilerini:) 325 cc hp kasaltı. 2. Operasyonu düşünüyorum
Minik geliyor bana biraz daha büyük istiyorum:)Benimkiyle ayni. Cok guzeller sıkıntın ne. Neden 2 dusunuyorsun
Bende izlermisin canımBen pek sevemedim kendilerini:) 325 cc hp kasaltı. 2. Operasyonu düşünüyorum
Hmmm sen de büyük sevenlerdensin. Zaman icinde onlarin sarkabilecegi cok kotu gorunebilecegi aklina geliyor mu. Boyle seyler de olabilir iyi dusun. Nasil mutlu olacaksan oyle olur insallahMinik geliyor bana biraz daha büyük istiyorum:)
Aynen birde hamilelik vs olur deforme olması çok olası şuan için 2.operasyon istiyorumda neolur ne biter bilemiyorum bunada şükür:)Hmmm sen de büyük sevenlerdensin. Zaman icinde onlarin sarkabilecegi cok kotu gorunebilecegi aklina geliyor mu. Boyle seyler de olabilir iyi dusun. Nasil mutlu olacaksan oyle olur insallah
O zaman boyle idare et araya hamilelik girerse o sureci bitirdikten sonra duruma gore 2. O zaman yaptir bence. Sen bilirsin bahsettigimiz sey ameliyat. Agir ve zorlu surecler. Canina yazik. Iyi dusunAynen birde hamilelik vs olur deforme olması çok olası şuan için 2.operasyon istiyorumda neolur ne biter bilemiyorum bunada şükür:)
Kesinlikle katılıyorum zahmetli bir süreç kolay diil acısı öldürmesedr huzursuz eden bir ağrısı oluyor şu yazı bir atlatayımda düğünüm var zaten sonrası Allah büyük:)O zaman boyle idare et araya hamilelik girerse o sureci bitirdikten sonra duruma gore 2. O zaman yaptir bence. Sen bilirsin bahsettigimiz sey ameliyat. Agir ve zorlu surecler. Canina yazik. Iyi dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?