Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar masaj yapmasak neolurr ben hiç yapmıyorumm:)
Benimki zorunlu tutuyor bidaki muayenede masaja başlıcaz dedi.yumuşamasını hızlandırıyor ve rahatlatıyormuş.ilk başlarda acıdığı için kimse yapmak istemiyo daha sonradan alışınca sürekli yapanlar var iyi geldiği için.bence yapın dediyse drunuz mutlaka yapın

Benide izler misiniz? :)

Benim doktorum 10 günden sonra hafif hafif masaj yap dedi. Ama ben bir kaç kez yaptım. Sonra acım artınca dokunamadım dokunmayı istemedim.

Hmmm sen de büyük sevenlerdensin. Zaman icinde onlarin sarkabilecegi cok kotu gorunebilecegi aklina geliyor mu. Boyle seyler de olabilir iyi dusun. Nasil mutlu olacaksan oyle olur insallah
Aynen birde hamilelik vs olur deforme olması çok olası şuan için 2.operasyon istiyorumda neolur ne biter bilemiyorum bunada şükür:)

Aynen birde hamilelik vs olur deforme olması çok olası şuan için 2.operasyon istiyorumda neolur ne biter bilemiyorum bunada şükür:)
O zaman boyle idare et araya hamilelik girerse o sureci bitirdikten sonra duruma gore 2. O zaman yaptir bence. Sen bilirsin bahsettigimiz sey ameliyat. Agir ve zorlu surecler. Canina yazik. Iyi dusun

O zaman boyle idare et araya hamilelik girerse o sureci bitirdikten sonra duruma gore 2. O zaman yaptir bence. Sen bilirsin bahsettigimiz sey ameliyat. Agir ve zorlu surecler. Canina yazik. Iyi dusun
Kesinlikle katılıyorum zahmetli bir süreç kolay diil acısı öldürmesedr huzursuz eden bir ağrısı oluyor şu yazı bir atlatayımda düğünüm var zaten sonrası Allah büyük:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…