Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Normal telsiz sütyen geçtim şükür fotolara bakabilirsiniz kızlar ama hala aşagı inmedi herşey cabuk istiyorum sanırım

Canım herşey gönlünce olsun inşallah iyi haberlerini bekliyoruz

Kizlar ben 1 ayi 2 gun geçtim. Ben telsiz çamaşır almayi dusunuyorum da alsam daha erken mi acaba. Yani simdi aldigim seyi 1 sene sonra da giyebilir miyim beden degisir mi zamanla

Çok yakışmışlar :) ben de geçmek istiyorum artıkk.ne kadar olmıştu sizin
Benim Dr 3 haftayı doldurunca desteksiz kullanabilirsin dedi canım başka arkadaşlara bakarak erken gibi Dr a göre değişiyor sanırım ama arada sporcuyu takarım baskı yapar belki biraz kücülür

Odemlerden dolayi ben daha kilolu zannetmisim
Kilonuz cok iyi bende daha buyuk istiyorum off bosu bosuna olmusum gibi ( ameliyati sanki ... ilk haftalar gogsun ust taraflari sisti asiri buyuk ve guzel duruyodu ama simdi oda yok :)
Bende bu zahmeti boşuna çekmişim gibi hissediyorum açıkcası, ilk hafta benimde üsteler dolgundu cebe indikçe iyice minicik oldular

Kizlar ben 1 ayi 2 gun geçtim. Ben telsiz çamaşır almayi dusunuyorum da alsam daha erken mi acaba. Yani simdi aldigim seyi 1 sene sonra da giyebilir miyim beden degisir mi zamanla
Canım ben 1 aylıkken geçmiştim telsiz sütyenlere o hevesle birkaç tane almıştım fakat şimdi aldıklarım olmuyor benim bir beden büyüdüler tekrar baştan almak zorunda kaldım. 3 ay falan ölçü belli oluyor bence.

Bendede öyle olmustu ben bi kac tane degil baya bi almistim hani o heveslen
Ama hic acimadim dahada sevindim dolgunlastilar diye

Kızlar bugün kontrole gittim. Her şey yolunda gayet iyi morluklarda geçecek dedi. Sağ tarafım acıyor dedim. Kas ağrıları oluyor geçecek dedi. Sağ taraf aşağı doğru şiş görünüyor onu sordum. Bişey yok dedi. Sol taraf büyük görünüyor dedim büyük değil dedi. Dikişler için krem söylemedi. Ama sarı kantoran yağını duydum, kantoran yağını sürebileceğimi söyledi. Arkadaşımın akrabası bir teyze dağlardan topladığı kantoranlardan doğal yağ yapıyormuş onu yollayacak. Lokman hekimlerdekin de katkı maddesi olabilir. Yarın elime geçecek onu sürmeye başlayacam. Gerçi ben dikiş izini dert etmiyorum ama yinede iyi olur diye sürecem.

Nasıl yanı kuculceklerine buyuduler mi ayyy inşallah benimde öyle olur

Umarım benimde sonradan büyür. Gözüme küçük gediler O kadar acıya değseydi diye düşündüm. Doktora söyledim. 350cc neresi küçük daha büyüğünü bir anda takamazdım ve kötü durur demişti. Bu hafta 3 hafta dolacak biraz yumuşaya başladı. Ama sağ göğsüm huzursuz ediyor sütyen sıkıyor sanki. Aşağı taraf şiş gibi sütyenin bitimi oraya geliyor ondan mı anlamadım.

Annem bana yapmıştı cildime süreyim diye eğer Dr dediyse bende sürerim gerci benim Dr krem vercem dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…