Canım herşey gönlünce olsun inşallah iyi haberlerini bekliyoruziyi pazarlar herkese, yarın ameliyata giriyorum sabah, heyecan dorukta. saat beş gibi hastaneye yatıcam bugün. çabucak atlatabilmeyi diliyorum umarım ağrısız grçer kas zarı altı olduğu için ağrısız olması bakımından ümitliyim
Maşallah senin ne kadar oldu ameliyatNormal telsiz sütyen geçtim şükür fotolara bakabilirsiniz kızlar ama hala aşagı inmedi herşey cabuk istiyorum sanırım
Çok yakışmışlar :) ben de geçmek istiyorum artıkk.ne kadar olmıştu sizinNormal telsiz sütyen geçtim şükür fotolara bakabilirsiniz kızlar ama hala aşagı inmedi herşey cabuk istiyorum sanırım
Benim Dr 3 haftayı doldurunca desteksiz kullanabilirsin dedi canım başka arkadaşlara bakarak erken gibi Dr a göre değişiyor sanırım ama arada sporcuyu takarım baskı yapar belki biraz kücülürÇok yakışmışlar :) ben de geçmek istiyorum artıkk.ne kadar olmıştu sizin
26 gün oldu canımMaşallah senin ne kadar oldu ameliyat
Bende bu zahmeti boşuna çekmişim gibi hissediyorum açıkcası, ilk hafta benimde üsteler dolgundu cebe indikçe iyice minicik oldularOdemlerden dolayi ben daha kilolu zannetmisim
Kilonuz cok iyi bende daha buyuk istiyorum off bosu bosuna olmusum gibi( ameliyati sanki ... ilk haftalar gogsun ust taraflari sisti asiri buyuk ve guzel duruyodu ama simdi oda yok :)
Ahaha çok tatlısınız, Allah utandırmasın bakalım az kaldıOoooo kizlar yaza dugunumuz var biz hepimiz senin yanindayiz pistte seni yalniz birakmayiz sen bize dugun davetiyeni gonder yeter
Tey teey teeeyyy li li li li l i l i l i))
Benim dr um siliskar jel yazdı sabah akşam dikiş yerine ince tabaka şeklinde uyguluyorumMerhaba canım benim Dr dikiş yeri için özel bir krem önermedi size önerdim kullanmalımıyımbirde masajı sadece alt taraftan içe doğru gösterdi
Onerdiler bi bant varmis silikon jel ama cok pahaliydi 300 tl filan almadim ama dikis izi konusunda dermatixi cok oneriyolar acayip iyiymisCanım dikiş yeri için özel bir krem önerdi mi doktorunuz benimki hiç önermedi
Canim izlrrrmisiniz benide..surecleri takip etmek isterim.tesekkurlernormal cnm odem onlar hışır hışır eder elinle krem sürer gibi masaj yapinca
Canım ben 1 aylıkken geçmiştim telsiz sütyenlere o hevesle birkaç tane almıştım fakat şimdi aldıklarım olmuyor benim bir beden büyüdüler tekrar baştan almak zorunda kaldım. 3 ay falan ölçü belli oluyor bence.Kizlar ben 1 ayi 2 gun geçtim. Ben telsiz çamaşır almayi dusunuyorum da alsam daha erken mi acaba. Yani simdi aldigim seyi 1 sene sonra da giyebilir miyim beden degisir mi zamanla
Bendede öyle olmustu ben bi kac tane degil baya bi almistim hani o heveslenCanım ben 1 aylıkken geçmiştim telsiz sütyenlere o hevesle birkaç tane almıştım fakat şimdi aldıklarım olmuyor benim bir beden büyüdüler tekrar baştan almak zorunda kaldım. 3 ay falan ölçü belli oluyor bence.
Nasıl yanı kuculceklerine buyuduler mi ayyy inşallah benimde öyle olurCanım ben 1 aylıkken geçmiştim telsiz sütyenlere o hevesle birkaç tane almıştım fakat şimdi aldıklarım olmuyor benim bir beden büyüdüler tekrar baştan almak zorunda kaldım. 3 ay falan ölçü belli oluyor bence.
İlk günler çok şişti ödemden dolayı.1.ayın sonunda ödemler gitmişti küçüldüler demiştim ama 3.ayda şekillenip dolgunlaştılar 75 D takmaya başladım.Nasıl yanı kuculceklerine buyuduler mi ayyy inşallah benimde öyle olur
Annem bana yapmıştı cildime süreyim diye eğer Dr dediyse bende sürerim gerci benim Dr krem vercem dediKızlar bugün kontrole gittim. Her şey yolunda gayet iyi morluklarda geçecek dedi. Sağ tarafım acıyor dedim. Kas ağrıları oluyor geçecek dedi. Sağ taraf aşağı doğru şiş görünüyor onu sordum. Bişey yok dedi. Sol taraf büyük görünüyor dedim büyük değil dedi. Dikişler için krem söylemedi. Ama sarı kantoran yağını duydum, kantoran yağını sürebileceğimi söyledi. Arkadaşımın akrabası bir teyze dağlardan topladığı kantoranlardan doğal yağ yapıyormuş onu yollayacak. Lokman hekimlerdekin de katkı maddesi olabilir. Yarın elime geçecek onu sürmeye başlayacam. Gerçi ben dikiş izini dert etmiyorum ama yinede iyi olur diye sürecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?