- 15 Ocak 2019
- 77
- 20
- 3
- 43
Benimde sol göğsümun üstü siş bazen sütyen öyle sıkıyor ki yırtıp atasım geliyorUmarım benimde sonradan büyür. Gözüme küçük gediler O kadar acıya değseydi diye düşündüm. Doktora söyledim. 350cc neresi küçük daha büyüğünü bir anda takamazdım ve kötü durur demişti. Bu hafta 3 hafta dolacak biraz yumuşaya başladı. Ama sağ göğsüm huzursuz ediyor sütyen sıkıyor sanki. Aşağı taraf şiş gibi sütyenin bitimi oraya geliyor ondan mı anlamadım.
Aynen benimde öyle baştan bişey yoktu sonradan sonraya çıktı. Gidip bir tane alsam diye düşündüm.Benimde sol göğsümun üstü siş bazen sütyen öyle sıkıyor ki yırtıp atasım geliyor
Gçzün aydın canımMerhaba kizlar bugun gittim siskinligi gostermeye hic bir sikinti yok dediler. Kalmis dikisleri cektiler. Ust bandi 2 hafta daha takacKmisim uste cikmaya cLisiyormus silikonlar offff
Neyse tek derdimiz bu olsun.
Sagol tatlimGçzün aydın canım
Beni izler misiniz? Ben göremiyorumKızlar yeni foto yükledim birde bi soru sordum fotolara bakanlar altına yorum atabilir mi?
Sizin baya fark varmış öncesi ve sonrası arasında. Bu son fotolarda daha da oturmuş şekli. Çok başarılıAmeliyat öncesi halimi koydum soranlar vardi fark ortada
İzledim :)Beni izler misiniz? Ben göremiyorum
Evet doktorumdan cok memnunumSizin baya fark varmış öncesi ve sonrası arasında. Bu son fotolarda daha da oturmuş şekli. Çok başarılı
Sizin doktorunuz kimdi ve implant kaç cc idi?
Ne kadar ödediniz acaba? Ve sanırım yurt dışından geldiniz ameliyat için. Kaç gün İstanbul'da kalmanız gerekti?Evet doktorumdan cok memnunum
Istanbul nisantasinda Cahit Vural doktora yaptirdim zaten sürekli ekranlarda taniyanlar vardir belki
385cc yuvarlak bendekiler
4 günlügüne tek basima geldim ve hersey onlara aitti kendi basima da degildim ilgi alaka superdi hic yabancilik cekmedimNe kadar ödediniz acaba? Ve sanırım yurt dışından geldiniz ameliyat için. Kaç gün İstanbul'da kalmanız gerekti?
Canim ust taraflari sis hala odem mlerin var normal. Sen ustten bakinca farkedemiyosundur ama aynadan bakinca yada foto daoyle gozukuyodur.Kizlar 35 gunluk halimi yukledim. Yalniz birsey farkettim. Kendim ustten baktigimda kendime ve aynada cok kucuk gorunuyorlar. Ama fotolarda buyuk duruyo. Ay cildiracam simdi buyuk mu küçük mu anlamadim.
Ya canim herkes zamanla kuculdugunden bahsediyor ya 5-6 ay sonra iyice kuculur mu acaba. Soylenenleri duydukca insallah kuculmez diyorumCanim ust taraflari sis hala odem mlerin var normal. Sen ustten bakinca farkedemiyosundur ama aynadan bakinca yada foto daoyle gozukuyodur.
Aslinda kuculmuyo odemler gidiyo ve sekil belirginlesiyo ustlerdeki yanlardaki fazla sisliklerin gittigini ve silikonun seklinin belirginlestgini dusun oyle kuculme fln yokYa canim herkes zamanla kuculdugunden bahsediyor ya 5-6 ay sonra iyice kuculur mu acaba. Soylenenleri duydukca insallah kuculmez diyorum
Evet yaraların kolay iyileşmesini sağlıyor, şahsen bende öyle pozitif etkiler görüyorum, umarım siz de istediğiniz sonuca ulaşırsınız:)Benim kantaron yağımda bugün geldi. Bir teyze dağlardan toplayıp, balmumu zeytin yağıyla kendi yapıyor.amasyadsn bugün kargoyla gönderdi. Göğüsle beraber aynı anda göz kapağı ameliyatı da oldum. Gözlerime de kullanacsm. Dikişler daha kolaynkaynasın iz daha çabuk geçsin diye. Dpktorda kullanileceğimi söyledi. Akşama başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?