Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet bende dün aldım sarı kantoran dedim sadece kantoran yazıyor üstünde srı değil yani ama garip değil igrenç kokuyor valla ama cilde faydası çokmuş

Kızlar herkezden fikir istiyorum çantamıza ne koydunuz ameliyat öncesi sonrası her türlü önerimize ihtiyacım var lütfennn

Kızlar herkezden fikir istiyorum çantamıza ne koydunuz ameliyat öncesi sonrası her türlü önerimize ihtiyacım var lütfennn
Rahat çıkarıp giyeceğin gömlek al yanına. Amelyattan çıkınca çıplak olcaksın pantolu sana birnin giydirmesi gerekecek. O yüzden rahat giyeceğin eşortman altı al dar olmasın :) kollarını kaldıramicağın için gömlek diyorum aklında bulunsun :)

Teşekkürler canim benim cok makbule geçti

Gercekten bu zMana kadar okadar kisite sordumki inanilmaz agirlar ceken ve sureci sikıntılı gecen cok kisi yok insan cok rahatliyor.benim tek korkum 1 bucuk yasindaki kızım bana rahat vermicrk olduktan sonra .cok kucak istiyor ilk 3 4 gün cok zor olur.2 yasini doldurduktan sonra muhtemelen dusunebilirim.ama olan arkadaslari gordumya hrmrn olsun istiyorum yaaaa

Pijamanızda mutlaka önden düğmeli yada fermuarlı olmalı.ben çıkınca pijama giymiştim taburcu olduğumda fermuarlı üst geçirdim altada dediği gibi bol bi eşofman alın.ıslak mendilde iyi oluyor

Pijamanızda mutlaka önden düğmeli yada fermuarlı olmalı.ben çıkınca pijama giymiştim taburcu olduğumda fermuarlı üst geçirdim altada dediği gibi bol bi eşofman alın.ıslak mendilde iyi oluyor
Tamam canim aslında çok yabancı degilim doğum dan ama ekstra degisik bise var mı diye merak ediyorum doğuma giderken makyaj malzemesi bile almıştımlastik toka nescafe filan alayım diyorum ekstra bi arkadaş pipet demis saolsun alirim

merhaba ben de yeni uyeyim ve sizinle ayni tarihte benim de ameliyatım var gerçekten heyecanli:) umarım sağlıkla mutlulukla çıkarız ameliyattan :)

Gerçekten aynı gün mü bende heyecanliyim biraz ani oldu ama olsun daha 1 ay var toparlarız
evet 28 mart:) birkaç gün heyecandan uyuyamadım ama daha 1 aydan fazla var diye şimdi kendimi sakin tutuyorum , önceden tecrübesi olanların paylaşımlarını okuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…