Beni izlermisin cnm resimlerini goreyimBenimde diklestirme oldu bende 325 350cc olacak derken 250cc takmis doktor zorlamak istemedim dedi. Diklestirmede doku kaybi oluyor biraz ben 169 boy 55 kiloyum.
Evt dikleştirme +protez çok güzel sonuçlar çıkarıyor dedi doktorumLopipop seklinde kasalti yapildi sarkmayi daha uzun sure uzatiyormus.
Ameliyat olmadigim için koymadim.ama kızlarımla çekilmiş bana ait resmim var.Fotografi olmayanlari izlemiyorum kusira bakmayin lutfen
merhaba, elbette vücut tiplerimiz farklıdır ancak bende 166 boyum ve 53 kıloyum doktorum 275 cc önerdi, siz memnun kaldınız mı sormak istedim, birde benim su an ölçüm 75aBenimde diklestirme oldu bende 325 350cc olacak derken 250cc takmis doktor zorlamak istemedim dedi. Diklestirmede doku kaybi oluyor biraz ben 169 boy 55 kiloyum.
Çok uzun bi yol değil aslında:)Ameliyat videoları izlersen koltuk altından konulduğunda çok daha az kanama oluyor.Ama meme altı kesisi daha sık tercih ediliyor.eğer doktorunun koltuk altından deneyimi fazla değilse meme altı kesisiyle yaptr bence,çünkü nihayetinde lenfler var o bölgede.Kritik bi bölge .Ben koltuk altı kesisiyle oldum ve çok memnunum.kesi yerinde en ufak bi sızlama vs birşey de hissetmedim şuan iz de yok denecek kadar az henüz 1 ayı yeni geçmiş olmasına rağmen.Ancak dediğim gibi hekim seçimi önemliBilmiyorum. Yani koltuk altından kesilip ta memeye kadar silikonun ittirilmesi sahnesi canlanıyor gözümde...
Henuz ameliyat olmamis arkadaslarimiz ameliyat oncesi halini koyuyor. Hem oncesi sonrasi oluyor ameliyat sonrasinda da :)Ameliyat olmadigim için koymadim.ama kızlarımla çekilmiş bana ait resmim var.
ay ne diyon bacım sen :-((( ama seninkileri ben çok beğeniyorumAynı benim gibisin hahahaha bende öyle düşünüyorum kendim bakınca küçücük ama fotoda kocaman sanki ... birde sen şişler inince görHiç birşey kalmıyo geriye hayalleri karşılamıyo
İkisi bir arada sıkıntı olmaz mı ağır olur gibime geliyo ama sen bilirsin hayırlısıEvt kas altı olucak benim ameliyatım kombin ameliyat aynı zamanda karın germede yapılacak.pipet iyi fikir.tesekkur ederim
Evt ağır olucak ama doktorum kombine ameliyatlar daha başarılı daha iyi sonuç veriyor.dedi neden iki kez narkoz alicaksinki dedi.ikisi birlikte iyileştirmiş.İkisi bir arada sıkıntı olmaz mı ağır olur gibime geliyo ama sen bilirsin hayırlısı
Hayatım ankarada isen SSK diskapi plastik cerrahi Dr Musa keleşi kesinlikle tavsiye ederim. Ben 1 ay önce büyütme yaptırdımhetseydi icinde 4.500 ödedim ve çok şükür çok memnunumBen p.tesi muayene olmaya gittim doktor bana protez 5000 hastaneyede 5000 veriyosunuz dedi ama muhtemelen onun yarisi doktora gidicek cunku bana istersen seni arkadasima yonlendirim medical parka birde o baksin diye beni medicale gonderdi ordaki hocada 12000 dedi ama arkadasim araciligiyla geldin sana 10000 e yaparim dedi kafam karisti benimde
İnşallah herşey gönlünce olur Allah kolaylık verir inşallahEvt ağır olucak ama doktorum kombine ameliyatlar daha başarılı daha iyi sonuç veriyor.dedi neden iki kez narkoz alicaksinki dedi.ikisi birlikte iyileştirmiş.
Aminn canim ınşlahh pazartesi heyecan doruktaİnşallah herşey gönlünce olur Allah kolaylık verir inşallah
Benimde 15.günüm benimde gözüme kucuk geliyor 43 günde kimbilir nasıl olacak seni izliyorum beni izlermisin görmek isterimKızlar fotoğraf ekledim 43 gün olmuş ameliyat olalı. Sanırım o şiş halleri inince küçülmüş gibi geliyor gozumuze
İzledim canım seni. Kaç CC senin?Benimde 15.günüm benimde gözüme kucuk geliyor 43 günde kimbilir nasıl olacak seni izliyorum beni izlermisin görmek isterim
350 cc kas altiİzledim canım seni. Kaç CC senin?
425 bendeki. Benim dokum vardı ama hem balık etli olduğum için hem omuzlarım ve göğüs kafesim geniş olduğu için büyğklüğü normal oldu. Ödemli olmasına rağmen hicbir arkadasım büyük demedi yani ne büyük ne kücük normal duruyorVucut seklinizle alakali biras. Omuz genisliginiz beliniz boy kilo gogus dokunuz vs hepsi ayri ayri etkenler. Ama dokusu olan birine 400 buyuk durabilir bazende fazla doku varsa 400 kendini gostermeyedebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?