- 10 Temmuz 2018
- 221
- 100
- 23
Vucut seklinizle alakali biras. Omuz genisliginiz beliniz boy kilo gogus dokunuz vs hepsi ayri ayri etkenler. Ama dokusu olan birine 400 buyuk durabilir bazende fazla doku varsa 400 kendini gostermeyedebilirKizlar meme dokusu olan birine kas altı 400cc çokmu buyuk durur??
Bende ay valla sinir oluyommmm fotolarda bomba gibi kocamannnn ama aynaya bakinca normal duruyoAynı benim gibisin hahahaha bende öyle düşünüyorum kendim bakınca küçücük ama fotoda kocaman sanki ... birde sen şişler inince görHiç birşey kalmıyo geriye hayalleri karşılamıyo
Evet bence cok durur ve sarkma olur direk asagi cekerKizlar meme dokusu olan birine kas altı 400cc çokmu buyuk durur??
Meme alti daha mantikli geldi bana hem de iz meme alinta kaliyor gözükmüyor yani ben memnunumKızlar koltuk altı kesisi mi meme altı kesisi mi? Karar veremiyorum. Koltuk altı bana çok korkunç geliyor. Fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Omuz genişliğim oldukça fazla boy 163 kilo 66.birde benim aynı anda dikleştirme olucak 4 cm sarkılık var.toplanmada olacağı için 400 cc büyük durmaz dimi burda hayran olduğum meme G gulum23 e ait muhteşem olmuşVucut seklinizle alakali biras. Omuz genisliginiz beliniz boy kilo gogus dokunuz vs hepsi ayri ayri etkenler. Ama dokusu olan birine 400 buyuk durabilir bazende fazla doku varsa 400 kendini gostermeyedebilir
4 cm sarkiklik 400 cc protezle cok guzel toparlanir diklestirme yaptirmayin derim ben vuxudunuz da kaldiror sanki 400 uOmuz genişliğim oldukça fazla boy 163 kilo 66.birde benim aynı anda dikleştirme olucak 4 cm sarkılık var.toplanmada olacağı için 400 cc büyük durmaz dimi burda hayran olduğum meme@gülüm e ait muhteşem olmuş
Ama doktorum gerekir dedi.dahada aşağı iner protezle dedi.boş derim çok öncede kiloluydum zayıflayınca deri boşaldı. Ameliyatım pazartesi günü heyecan korku stres herşey mevcut4 cm sarkiklik 400 cc protezle cok guzel toparlanir diklestirme yaptirmayin derim ben vuxudunuz da kaldiror sanki 400 u
Hadi hayirlisi olsun yaniniza dugmeli ustluk alin ufak bir battaniye ameliyat sonrasi sitma olabiliyor birde pipet alirsaniz iceceklerinizi o sekilde daha rahat tuketirsiniz kas alti mi olacakAma doktorum gerekir dedi.dahada aşağı iner protezle dedi.boş derim çok öncede kiloluydum zayıflayınca deri boşaldı. Ameliyatım pazartesi günü heyecan korku stres herşey mevcut
Aynı zamanda dikkestirmede yapılcak cnm.4 cm sarkıklık var.ysni biraz toplanıp konulacak ozanda büyük durmaz dimiEvet bence cok durur ve sarkma olur direk asagi ceker
Evt kas altı olucak benim ameliyatım kombin ameliyat aynı zamanda karın germede yapılacak.pipet iyi fikir.tesekkur ederimHadi hayirlisi olsun yaniniza dugmeli ustluk alin ufak bir battaniye ameliyat sonrasi sitma olabiliyor birde pipet alirsaniz iceceklerinizi o sekilde daha rahat tuketirsiniz kas alti mi olacak
Oo sizin baya kombine olacakmis operasyon somrasi sureclernizi de paylasirsaniz memnun oluruz ozman :)Evt kas altı olucak benim ameliyatım kombin ameliyat aynı zamanda karın germede yapılacak.pipet iyi fikir.tesekkur ederim
Vücudunuz ve göğsünüz kaldırırsa tabiki büyük olamaz ! 400 cc öyle aman aman büyük bir protez degil. Benim meme dokum vardı,400 cc kaş zarı altına takıldı. Gayet iyi oldu büyüklüğü.Kizlar meme dokusu olan birine kas altı 400cc çokmu buyuk durur??
Aaaa cok tesekkür ederim cnm cok mutlu oldum bak simdi begendigine
Anladım canimteşekkür ederim ama buradan fotoğraf paylaşmak ya da görmek istemiyorum,bana çok.guvenli gelmiyor :)))
Dimi ya da doktorda bir sikinti var bilemedim aileme bunu anlatinca vazgec o doktordan dediYani devlette 10000 ozelde 10000 TL ise ozeli tercih edersin de sacma olmus
Bilmiyorum. Yani koltuk altından kesilip ta memeye kadar silikonun ittirilmesi sahnesi canlanıyor gözümde...Neden korkunç geliyor
Çok teşekkür ederim cnm herşey güzel olcak hissediyorum:))Vücudunuz ve göğsünüz kaldırırsa tabiki büyük olamaz ! 400 cc öyle aman aman büyük bir protez degil. Benim meme dokum vardı,400 cc kaş zarı altına takıldı. Gayet iyi oldu büyüklüğü.
Tabiki biraz toparlandimmi koyarım resimlerimiOo sizin baya kombine olacakmis operasyon somrasi sureclernizi de paylasirsaniz memnun oluruz ozman :)
Bence meme altı ben öyle yaptırdım.Kızlar koltuk altı kesisi mi meme altı kesisi mi? Karar veremiyorum. Koltuk altı bana çok korkunç geliyor. Fikirlerinizi paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?