Beni de izler misinizKızlar fotoğraf ekledim 43 gün olmuş ameliyat olalı. Sanırım o şiş halleri inince küçülmüş gibi geliyor gozumuze
İzledim canimBeni de izler misiniz
Beni izler misiniz?Kızlar fotoğraf ekledim 43 gün olmuş ameliyat olalı. Sanırım o şiş halleri inince küçülmüş gibi geliyor gozumuze
Kız güzel ama küçükay ne diyon bacım sen :-((( ama seninkileri ben çok beğeniyorum
Beni izler misiniz:)425 bendeki. Benim dokum vardı ama hem balık etli olduğum için hem omuzlarım ve göğüs kafesim geniş olduğu için büyğklüğü normal oldu. Ödemli olmasına rağmen hicbir arkadasım büyük demedi yani ne büyük ne kücük normal duruyor
Hayatim boy ve kilomuz seninle ayni benim cok az dokum vardi dr 325 kas alti meme alti kesisiyle koydu. 325 i bile zorlamis yani o derece. Bir de benim gogus kafesim ve omuzlarim cok genis. Belki 325 sen de cok buyuk duracak belki cok küçük duracak. Bilemiyorum vucut yapisiyla da cok alakalimerhaba, elbette vücut tiplerimiz farklıdır ancak bende 166 boyum ve 53 kıloyum doktorum 275 cc önerdi, siz memnun kaldınız mı sormak istedim, birde benim su an ölçüm 75a
İzledim :)Beni izler misiniz:)
süper benimde öyle durur ozaman:))425 bendeki. Benim dokum vardı ama hem balık etli olduğum için hem omuzlarım ve göğüs kafesim geniş olduğu için büyğklüğü normal oldu. Ödemli olmasına rağmen hicbir arkadasım büyük demedi yani ne büyük ne kücük normal duruyor
Benide izlermisin cnmİzledim canim
Izleyebilir misinİzledim canım seni. Kaç CC senin?
İzledim canimIzleyebilir misin
A benide izlermisiniz benimde bir ay olduKızlar fotoğraf ekledim 43 gün olmuş ameliyat olalı. Sanırım o şiş halleri inince küçülmüş gibi geliyor gozumuze
Evet seninki hiç 425 görünmüyor çok doğal güzel görünüyor maşallah425 bendeki. Benim dokum vardı ama hem balık etli olduğum için hem omuzlarım ve göğüs kafesim geniş olduğu için büyğklüğü normal oldu. Ödemli olmasına rağmen hicbir arkadasım büyük demedi yani ne büyük ne kücük normal duruyor
Benim kas zarı altı çok az dokum vardı doğal bir sonuç elde ettik .. ağrı tabiki oluyor yoğun ağrı 3-5 gün ama yataktan kalkarken yaklaşık 1,5 hafta ciddi bir bıçak kesmesi ağrısı yaşadımAmeliyat olanlara cok gecmis olsun birşey soracaktım kas zarı altı meme dokusu cok az olanlara yapılıyor mu sonucta daha az ağrılı ve kas kesilmemiş oluyor bu sekilde olup kas zarı altı yaptıran var mı
Kas altına göre daha az agriliymis siz ne zaman oldunuz ameliyatı sakıncası yoksa doktorunuzu öğrenebilir miyim ben de dogal olmasını istiyorum.Benim kas zarı altı çok az dokum vardı doğal bir sonuç elde ettik .. ağrı tabiki oluyor yoğun ağrı 3-5 gün ama yataktan kalkarken yaklaşık 1,5 hafta ciddi bir bıçak kesmesi ağrısı yaşadım
Cok az dokuya kas alti yapiyorlar geneldeAmeliyat olanlara cok gecmis olsun birşey soracaktım kas zarı altı meme dokusu cok az olanlara yapılıyor mu sonucta daha az ağrılı ve kas kesilmemiş oluyor bu sekilde olup kas zarı altı yaptıran var mı
Teşekürler6 eylülde oldum dr altan yücetaş ist.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?