Bende rahattım ameliyatta :) Hatta bayagı rahat.. Hemşire ay ne geveze bu ilaç verin uyusun demiştide bağırmıştım ay sana ne oluyor doktorumla konuşuyorum demiştimay bugün ölüyorum sandım 20 dk mr çekildim kolum hala acıyo her yerim ağrıyo ilaç bile bu kadar yan etki yapıyorsa bilemiyorum bende epidurali ama izledim kız rahattı dr ile konuşuyordu
bende rahattım valla güzeldi memeler idare eder meme ucumdaki sertlik canımı sıkıyo ultrasonda bişey çıkmıyoBende rahattım ameliyatta :) Hatta bayagı rahat.. Hemşire ay ne geveze bu ilaç verin uyusun demiştide bağırmıştım ay sana ne oluyor doktorumla konuşuyorum demiştimKafam sanki biraz güzel olmuştu
Olan zaten ertesi gün oldu.. Allahım tekrarını yaşatmasın. Çok kötüydü.. Neyse konuyu dağıtmayalım.
Yavrum memeler Nasıl iyimi ?
Kesinlikle dogal olsun deme doğal olsun diyenlerin başına gelenler belli bu forumda en iyi örneklerden biriymBende öyle düşünüyorum zaten çok küçük olmuşken bişeye benzesin dimi yani :)
C dediğime bakma sen d ye de bayılıyorm ama artık d olamayacağım için c diyorum sadeceAynen C - D candır kızlar :))
ay canım bende doğumda istiyordum ama küçük bi ilçede yaşıyorduk bırak epidurali dr bile yoktu hastanede ay aklıma geldikçe sinirleniyorum 24 saat sancı çektimBen ilk doğumumu epidural anesteZi ile normal doğum olarak yaptım. O katateri çok rahat takmışlardı, ucunu boynuma kadar uzatmışlardı, 3-4 saat boyunca süren doğumda 2,3 kere oradan ilaç yapmışlardı. Ben ağrıyı hissediyorum dediğimde ilaç enjekte etmişlerdi. Acı hiç yoktu ama oradaki hareketliliği hissediyordum. Acaba ameliyatta da hastanın tepkisine göre mi ilaç veriyorlar yoksa en baştan bütün dozları ayarlayıp hiçbirşey hissettirmiyorlar mı??? Ayyy ne biliiim , içim bi tuhaf oldu.adan canım, Dr una güvendiysen, işlem tamam sayılır.
sancı çekmedin yani öyle mi ay ne güzel ya yeminle hala çekiyorum o doğumun acısını belim hala ağrıyo neyim olduğunu bile bulamıyorlarBen ilk doğumumu epidural anesteZi ile normal doğum olarak yaptım. O katateri çok rahat takmışlardı, ucunu boynuma kadar uzatmışlardı, 3-4 saat boyunca süren doğumda 2,3 kere oradan ilaç yapmışlardı. Ben ağrıyı hissediyorum dediğimde ilaç enjekte etmişlerdi. Acı hiç yoktu ama oradaki hareketliliği hissediyordum. Acaba ameliyatta da hastanın tepkisine göre mi ilaç veriyorlar yoksa en baştan bütün dozları ayarlayıp hiçbirşey hissettirmiyorlar mı??? Ayyy ne biliiim , içim bi tuhaf oldu.adan canım, Dr una güvendiysen, işlem tamam sayılır.
Canım benim de 2. De yapmadılar . Bu hemen doğar dediler. YALAAAAAANNNNNNN.... Ben 2. De mahvoldum. Saatlerce mööööledimay canım bende doğumda istiyordum ama küçük bi ilçede yaşıyorduk bırak epidurali dr bile yoktu hastanede ay aklıma geldikçe sinirleniyorum 24 saat sancı çektim
Hiç dokun yoksa kesinlikle 325 yaptir yani ben ole yaptirdim güzel gorunuyo çok büyük değil ama beklentiye göre değişir tabikiAyy valla benimde kafam cok karışık 325 350 arasında kaldım olsam bitsede kurtulsam
Canım benim napiyosun özlemişim burayıCanım benim de 2. De yapmadılar . Bu hemen doğar dediler. YALAAAAAANNNNNNN.... Ben 2. De mahvoldum. Saatlerce mööööledim
Canım benim de 2. De yapmadılar . Bu hemen doğar dediler. YALAAAAAANNNNNNN.... Ben 2. De mahvoldum. Saatlerce mööööledim
Canım çekmem mi hiçsancı çekmedin yani öyle mi ay ne güzel ya yeminle hala çekiyorum o doğumun acısını belim hala ağrıyo neyim olduğunu bile bulamıyorlar
Naber cnm, memelendin kayboldun ????Canım benim napiyosun özlemişim burayı
Canım benimmm ise başladım babam biraz rahatsızdı ona kosturdum sonunda girebildim kk eNaber cnm, memelendin kayboldun ????
Sen ne yaptn ameliyat oldunmuNaber cnm, memelendin kayboldun ????
Sagol cnm.hemen bakiyim yorumlara.sanirim kararim bu yönde olacak.benimki korkmak degil de sıkılırim o kadar saat napcamkiTuğrul Turan sedasyon yöntemi ile yapıyor meme ameliyatlarını. Uyuyor gibi oluyorsun aslında ama şahsen cesaret edemem ben
Forumda Tuğrul beyin hasta yorumlarına bir göz at istersen
Iki kürek kemigi arasina vuruyolarmis igneyi.boyundan asagisi aci hissetmiyor ama olani biteni gorup duyuyorsun.oyle desi yani doktorYahu epidural olmazki! Belden iğneyi vuracak bel altı uyuşacakMemeleri uyuşturmak için nereye iğne yapacak? Memeleremi... Ayyyy aman Allahım
En cok icime sinen bu doktor oldu.sorularima sıkılmadan gecistirmeden aciklama yaparak cvp verdi.epidural icin de ne gerek var o kadar narkozu vucuda yuklemeye dedi.gayet rahat ve konforlu olucak merak etme dediBen ilk doğumumu epidural anesteZi ile normal doğum olarak yaptım. O katateri çok rahat takmışlardı, ucunu boynuma kadar uzatmışlardı, 3-4 saat boyunca süren doğumda 2,3 kere oradan ilaç yapmışlardı. Ben ağrıyı hissediyorum dediğimde ilaç enjekte etmişlerdi. Acı hiç yoktu ama oradaki hareketliliği hissediyordum. Acaba ameliyatta da hastanın tepkisine göre mi ilaç veriyorlar yoksa en baştan bütün dozları ayarlayıp hiçbirşey hissettirmiyorlar mı??? Ayyy ne biliiim , içim bi tuhaf oldu.adan canım, Dr una güvendiysen, işlem tamam sayılır.
Sen bilirsin tabi Can'ım. Benim yaşadığım o tecrübe pek hoş değildi. Ayrıca bel ağrısıda kaldı iğne yerinde.. Bı işleminde yan etkileri var bir araştır istersen.Sagol cnm.hemen bakiyim yorumlara.sanirim kararim bu yönde olacak.benimki korkmak degil de sıkılırim o kadar saat napcamki
Valla cnm anestezi olayi tabi ayri bi konu da.doktorun anlattiklari cok mantikli geldi.bursada gorustugum butun doktorlar kas ustu olur yine demislerdi.bu doktor kas ustu olmaz.orasi simdi deforme olmus durumda kas alti olacak ama dual plan seklinde dediSen bilirsin tabi Can'ım. Benim yaşadığım o tecrübe pek hoş değildi. Ayrıca bel ağrısıda kaldı iğne yerinde.. Bı işleminde yan etkileri var bir araştır istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?