Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ay bugün ölüyorum sandım 20 dk mr çekildim kolum hala acıyo her yerim ağrıyo ilaç bile bu kadar yan etki yapıyorsa bilemiyorum bende epidurali ama izledim kız rahattı dr ile konuşuyordu
Bende rahattım ameliyatta :) Hatta bayagı rahat.. Hemşire ay ne geveze bu ilaç verin uyusun demiştide bağırmıştım ay sana ne oluyor doktorumla konuşuyorum demiştim Kafam sanki biraz güzel olmuştu
Olan zaten ertesi gün oldu.. Allahım tekrarını yaşatmasın. Çok kötüydü.. Neyse konuyu dağıtmayalım .
Yavrum memeler Nasıl iyimi ?

bende rahattım valla güzeldi memeler idare eder meme ucumdaki sertlik canımı sıkıyo ultrasonda bişey çıkmıyo

Ben ilk doğumumu epidural anesteZi ile normal doğum olarak yaptım. O katateri çok rahat takmışlardı, ucunu boynuma kadar uzatmışlardı, 3-4 saat boyunca süren doğumda 2,3 kere oradan ilaç yapmışlardı. Ben ağrıyı hissediyorum dediğimde ilaç enjekte etmişlerdi. Acı hiç yoktu ama oradaki hareketliliği hissediyordum. Acaba ameliyatta da hastanın tepkisine göre mi ilaç veriyorlar yoksa en baştan bütün dozları ayarlayıp hiçbirşey hissettirmiyorlar mı??? Ayyy ne biliiim , içim bi tuhaf oldu. adan canım, Dr una güvendiysen, işlem tamam sayılır.

ay canım bende doğumda istiyordum ama küçük bi ilçede yaşıyorduk bırak epidurali dr bile yoktu hastanede ay aklıma geldikçe sinirleniyorum 24 saat sancı çektim

sancı çekmedin yani öyle mi ay ne güzel ya yeminle hala çekiyorum o doğumun acısını belim hala ağrıyo neyim olduğunu bile bulamıyorlar

ay canım bende doğumda istiyordum ama küçük bi ilçede yaşıyorduk bırak epidurali dr bile yoktu hastanede ay aklıma geldikçe sinirleniyorum 24 saat sancı çektim
Canım benim de 2. De yapmadılar . Bu hemen doğar dediler. YALAAAAAANNNNNNN.... Ben 2. De mahvoldum. Saatlerce mööööledim

Canım benim de 2. De yapmadılar . Bu hemen doğar dediler. YALAAAAAANNNNNNN.... Ben 2. De mahvoldum. Saatlerce mööööledim

sancı o kadar zor bir şey ki dua ezbermiştim onu bile unuttum kocamdan nefret ettim bi de hamileyken o bebek oradan nasıl çıkacak diye düşünüp dururdum en kolay yeri o kısımmış gerçi hatırlayamıyorum ellerimle karnımı yarıp çocuğu çıkarmak istedim yalvardım çıkarın artık diye sonra öküz gibi üstüme abanmışlardı bi de canlı canlı epizyotomi kesisi açıyorlar bak yine aklıma geliyor bi bana mı zor geldi bu doğum herkes iki üç yapıyo ben hala tek çocuktayım korkudan

sancı çekmedin yani öyle mi ay ne güzel ya yeminle hala çekiyorum o doğumun acısını belim hala ağrıyo neyim olduğunu bile bulamıyorlar
Canım çekmem mi hiç açıklık 4 ,5 cm olmadan takmıyorlar. Sonrasında kateteri yerleştiriyorlar. Hiç kımıldamadan eğilip durman gerekiyor . O yüzden sancı geçer geçmez yeni sancı gelmeden 30, 40 saniye içinde takmaları gerekiyor. İlaç verildikten sonra acı bitiyor , ama bütün kasılmaları , afedersin Popodaki baskıyı hep hissediyorsun. Adı acı olmayan tuhaf bi hissiyat oluyor.

Tuğrul Turan sedasyon yöntemi ile yapıyor meme ameliyatlarını. Uyuyor gibi oluyorsun aslında ama şahsen cesaret edemem ben
Forumda Tuğrul beyin hasta yorumlarına bir göz at istersen
Sagol cnm.hemen bakiyim yorumlara.sanirim kararim bu yönde olacak.benimki korkmak degil de sıkılırim o kadar saat napcamki

Yahu epidural olmazki! Belden iğneyi vuracak bel altı uyuşacak Memeleri uyuşturmak için nereye iğne yapacak? Memeleremi... Ayyyy aman Allahım
Iki kürek kemigi arasina vuruyolarmis igneyi.boyundan asagisi aci hissetmiyor ama olani biteni gorup duyuyorsun.oyle desi yani doktor

En cok icime sinen bu doktor oldu.sorularima sıkılmadan gecistirmeden aciklama yaparak cvp verdi.epidural icin de ne gerek var o kadar narkozu vucuda yuklemeye dedi.gayet rahat ve konforlu olucak merak etme dedi

Sagol cnm.hemen bakiyim yorumlara.sanirim kararim bu yönde olacak.benimki korkmak degil de sıkılırim o kadar saat napcamki
Sen bilirsin tabi Can'ım. Benim yaşadığım o tecrübe pek hoş değildi. Ayrıca bel ağrısıda kaldı iğne yerinde.. Bı işleminde yan etkileri var bir araştır istersen.

Sen bilirsin tabi Can'ım. Benim yaşadığım o tecrübe pek hoş değildi. Ayrıca bel ağrısıda kaldı iğne yerinde.. Bı işleminde yan etkileri var bir araştır istersen.
Valla cnm anestezi olayi tabi ayri bi konu da.doktorun anlattiklari cok mantikli geldi.bursada gorustugum butun doktorlar kas ustu olur yine demislerdi.bu doktor kas ustu olmaz.orasi simdi deforme olmus durumda kas alti olacak ama dual plan seklinde dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…