şahsım adına tavsiye etmem sonuçta ayık ve bilincin açık olacak tepende dr hemşire anlamadığın şekilde konuşmalar ben videosunu izlemiştim bülent beyin bu şekilde yaptığı ameliyatı.Kizlar aranizda epidural anesteziyle meme ameliyati olan var mi?bugun estetik international a gittim.ordaki doktor ameliyatlari epidural anesteziyle yaptiklarini soyledi.genel anesteziye gore pek cok avantaji oldugunu ogrendim ama birkac saat sürecek bir operasyonda nasil olur bilemedim
siz bacak ameliyatı düşünürken memeye mi döndünüz banada hasan bey b cup olur zayıfsın demişti minyonsun demişti bazı sütyenlerde b bazılarında c oluyor ben büyüklüğü konusunda memnunum boy kilo kaçEvet bende öyle yapıcam birkaç doktorla daha görüşeceğim. Umarım en azından c cup yapan güvenilir bir doktor bulurum
Ilk meme ameliyatimi genel anesteziyle olmustum.aksam uzeri 5 te cikmistim ameliyattan.ertesi gun öğlen 12 gibi tam kendime gelebilmıştim.narkozdan ayilmam bayagi zor oldu.cok bulantim olmustu.sabaha kadar kustum hep.zor bir gece gecirdim o zaman.simdi acikcasi epidural anestezi aklima yatti.doktor sabah ameliyat olursan aksam evine gidebilirsin dedi.agri konusunda da epidural olacagi icin 2-3 gun cok rahat edersin dedi.ama ne bileyim kararsizim yineşahsım adına tavsiye etmem sonuçta ayık ve bilincin açık olacak tepende dr hemşire anlamadığın şekilde konuşmalar ben videosunu izlemiştim bülent beyin bu şekilde yaptığı ameliyatı.
Mesaj yarım kalmış galibaCan'ım benim çok
Aynen valla meme yok ki bilelim :)
Tuğrul Turan sedasyon yöntemi ile yapıyor meme ameliyatlarını. Uyuyor gibi oluyorsun aslında ama şahsen cesaret edemem benKizlar aranizda epidural anesteziyle meme ameliyati olan var mi?bugun estetik international a gittim.ordaki doktor ameliyatlari epidural anesteziyle yaptiklarini soyledi.genel anesteziye gore pek cok avantaji oldugunu ogrendim ama birkac saat sürecek bir operasyonda nasil olur bilemedim
C-D iyidirB cup tatmin etmez bence küçük olur yani kendimden biliyorum iki kere amelyat oldugum için 2. De c cup yaptım şimdi cok mutluyum büyüklüğünden :)) bence ortalama c cup iyidir
Bende öyle düşünüyorum zaten çok küçük olmuşken bişeye benzesin dimi yani :)B cup tatmin etmez bence küçük olur yani kendimden biliyorum iki kere amelyat oldugum için 2. De c cup yaptım şimdi cok mutluyum büyüklüğünden :)) bence ortalama c cup iyidir
Aynen C - D candır kızlar :))C-D iyidir
bilemiyorum ki canım bende iki kere ameliyat oldum narkoz beni hiç etkilemedi ne bulantı ne baş dönmesi ilk iki saat biraz çakır keyif gibi oluyorsun o kadar meme ameliyatında hiç ağrımda olmamıştı bilemedim şimdi seni narkoz çok etkiliyorsa düşünebilirsin ama epidural i kesinlikle çok çok tecrübeli birinin yapması lazımIlk meme ameliyatimi genel anesteziyle olmustum.aksam uzeri 5 te cikmistim ameliyattan.ertesi gun öğlen 12 gibi tam kendime gelebilmıştim.narkozdan ayilmam bayagi zor oldu.cok bulantim olmustu.sabaha kadar kustum hep.zor bir gece gecirdim o zaman.simdi acikcasi epidural anestezi aklima yatti.doktor sabah ameliyat olursan aksam evine gidebilirsin dedi.agri konusunda da epidural olacagi icin 2-3 gun cok rahat edersin dedi.ama ne bileyim kararsizim yine
sedasyon ile epidural farklı epidural de konuşuyorsun belki aynadan gösterirler bu büyüklük iyi mi falan diyeTuğrul Turan sedasyon yöntemi ile yapıyor meme ameliyatlarını. Uyuyor gibi oluyorsun aslında ama şahsen cesaret edemem ben
Forumda Tuğrul beyin hasta yorumlarına bir göz at istersen
İkisi içinde görüştüm bacaklarda da açıklık var ama onda karar veremedim henüz. Gerçi meme içinde veremedim ama bakalım ne olacak. Bana da zaten zayıf olduğum için ancak b olur sesi. Hasan bey iyi bi doktor ondan yana sıkıntım yok tek sıkıntım büyüklüksiz bacak ameliyatı düşünürken memeye mi döndünüz banada hasan bey b cup olur zayıfsın demişti minyonsun demişti bazı sütyenlerde b bazılarında c oluyor ben büyüklüğü konusunda memnunum boy kilo kaç
Yahu epidural olmazki! Belden iğneyi vuracak bel altı uyuşacaksedasyon ile epidural farklı epidural de konuşuyorsun belki aynadan gösterirler bu büyüklük iyi mi falan diye
Tekrar görüş istersen..İkisi içinde görüştüm bacaklarda da açıklık var ama onda karar veremedim henüz. Gerçi meme içinde veremedim ama bakalım ne olacak. Bana da zaten zayıf olduğum için ancak b olur sesi. Hasan bey iyi bi doktor ondan yana sıkıntım yok tek sıkıntım büyüklük
Aynen ya yeni gördüm. Acaba ne yazmışım bende unuttum şimdi :)Mesaj yarım kalmış galiba
İnşallah güzel birşeylerdirAynen ya yeni gördüm. Acaba ne yazmışım bende unuttum şimdi :)
sadece bel altı uyuşması olmuyor hangi sinire yaparlarsa o bölge uyuşuyo sadece gögüs kaslarını besleyen sinire yapsalar bile yeterli olur omilikteki hangi bölgeye yaparlarsa artık kaçıncı omur bilmiyorum o kadar :) ama katater sokuyorlar of of fena ameliyatın acısından bence fenadır benim tek acıyan ağrıyan yerim açılan damar yolumduYahu epidural olmazki! Belden iğneyi vuracak bel altı uyuşacakMemeleri uyuşturmak için nereye iğne yapacak? Memeleremi... Ayyyy aman Allahım
Biliyorum o iğneyi,girişisadece bel altı uyuşması olmuyor hangi sinire yaparlarsa o bölge uyuşuyo sadece gögüs kaslarını besleyen sinire yapsalar bile yeterli olur omilikteki hangi bölgeye yaparlarsa artık kaçıncı omur bilmiyorum o kadar :) ama katater sokuyorlar of of fena ameliyatın acısından bence fenadır benim tek acıyan ağrıyan yerim açılan damar yolumdu
beni görür görmez b cup yaparım daha büyük olmaz minyonsun demişti ama onun gözüne ve bana göre ideal büyüklük c nin başlangıcı önemli olan boy kilo kalça omuz genişliğin bi de meme uçlarının meme üzerindeki yeri önemli cc belirlemede istese daha ortaya alıp bi tık büyüğü de olabilirdi belki ama memenin bi kapasitesi var belki benim doğaldan yana olduğumu düşünmüş de olabilir zaten bedenimle dikkat çekmeyi sevmem ama soruyor nasıl bir şey istiyorsun diye ben allah ne verdiyse koyun demiştim silikon olarak yani :))İkisi içinde görüştüm bacaklarda da açıklık var ama onda karar veremedim henüz. Gerçi meme içinde veremedim ama bakalım ne olacak. Bana da zaten zayıf olduğum için ancak b olur sesi. Hasan bey iyi bi doktor ondan yana sıkıntım yok tek sıkıntım büyüklük
ay bugün ölüyorum sandım 20 dk mr çekildim kolum hala acıyo her yerim ağrıyo ilaç bile bu kadar yan etki yapıyorsa bilemiyorum bende epidurali ama izledim kız rahattı dr ile konuşuyorduBiliyorum o iğneyi,girişiVaris ameliyatım belden aşşagı uyuşturularak olmuştu. Bir hafta başım korkunç ağrı yapmıştı. Gözlerimi bağlayıp yatakta yattım. Karanlık odada,asla çıt bile çıkarttırmıyordun. İşgence ameliyat değil, yapılan o iğnenin yan etkisi idi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?