Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Burada Dr sadece kendisine değil anestezi Dr una da güveniyor. Demek ki iyi bir ekip olmuşlar. Bu yüzden de güveniyorlar kendilerine.

Bence de kas altı dual plan mantıklı.Benim 2 doğumum da epidural oldu.Ama onda da istersen dozu yükseltip uyutuyorlar.Beni ikisinde de uyutmuşlardı.Bir sor istersen

Kızlar doktor Arda Katırcıoğlu ile yazmıştım. Gayet olumlu cevaplar vermiş muhayeneye gideceğim. Bilgisi olan yada operasyon geçiren var mı Arda beye?

Bence de kas altı dual plan mantıklı.Benim 2 doğumum da epidural oldu.Ama onda da istersen dozu yükseltip uyutuyorlar.Beni ikisinde de uyutmuşlardı.Bir sor istersen
Cnm arastirdim biraz da bu anestezinin de pek cok cesidi var.dedigin gibi uyutarak da yapiliyormus.sanirim ortalama 3 saat falan surecek bir operasyon olacak.uyuturlar heralde.

Cnm arastirdim biraz da bu anestezinin de pek cok cesidi var.dedigin gibi uyutarak da yapiliyormus.sanirim ortalama 3 saat falan surecek bir operasyon olacak.uyuturlar heralde.
3 saat sürecek bir operasyonda uyanık olmak biraz stresli olabilir.Bence de uyutmaları daha iyi olur.Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.

3 saat sürecek bir operasyonda uyanık olmak biraz stresli olabilir.Bence de uyutmaları daha iyi olur.Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.
Sagolasin cnm.o kadar cok soru sordumki doktora.anestezi sirasinda uyuyo mu olcam uyanik mi kalcam diye sormayi unuttum gerci doktor ameliyata karar verirseniz daha cok goruscez ayrintilari dedi ama kararsizim hala

Sagolasin cnm.o kadar cok soru sordumki doktora.anestezi sirasinda uyuyo mu olcam uyanik mi kalcam diye sormayi unuttum gerci doktor ameliyata karar verirseniz daha cok goruscez ayrintilari dedi ama kararsizim hala
İnşallah içine sinen bir sonuç elde edersin canım.Beni düşündüren yağ enjeksiyonu oldu.Sonra onun erime durumu varmıymış,ileride şekil olarak problem yaratırmı?onu yaptırmasanmı acaba?

İnşallah içine sinen bir sonuç elde edersin canım.Beni düşündüren yağ enjeksiyonu oldu.Sonra onun erime durumu varmıymış,ileride şekil olarak problem yaratırmı?onu yaptırmasanmı acaba?
Iste tekrar gorusucem doktorla.yani adam bizim amacimiz aslina en yakin sonucu yaratmak diyo.silikon ben burdayim dememeli diyo.sanirim yag olayi onunla alakali.yaklasik 8 yada 9 doktorla gorustum simdiye kadar.bir tek bu doktor yag enjeksiyonu da yapicaz dedi

benim de aynı şekilde doğumum epidural sezaryanla oldu çünkü hamileliğimin 7.ayında hamilelik astımı denilen illet ortaya çıktı.şahsen ben hiçbir yan etkisini görmedim fakat doğum sırasında dr her hareketini vücudumda hissettim yani sürekli sallanıp ayyy ayyy diyordum hatta acımı hissediyorsun diye bile sormuştu dr um ve sonrasında odama götürürlerken ayağımın birisi sedyeden düşmüş dr ayağını kaldırın dediği zaman çok kötü olmuştum((( fakat ağrı kesici iğnelerin etkisi geçtiği zama inanılmaz ağrılarım olmuştu onun haricinde allaha şükür ne miğde bulantısı ne de baş ağrısı çektim ama meme ameliyatında ikl kez duydum epiduralı ...

Iki kürek kemigi arasina vuruyolarmis igneyi.boyundan asagisi aci hissetmiyor ama olani biteni gorup duyuyorsun.oyle desi yani doktor
adan meraba..yazını yeni gördüm..ben farklı bi bölgeden,bide ikinci sezeryanımı epidural oldum..iğneyide belinden omiriliğin içine yapıyorlar..iğneyi yapılma aşamasında iyice iki büklüm oluyosun,cenin gibi..biraz acılı bi iğne oluyor..anestesiztin çok uzman olması gerekli çünkü omirilik şakaya gelmez..ben sezeryanda uyuşmama rağmen işlem yapılırken acıyı hissetim ve hemen dr.umun uyarısıyla anestezist beni uyuttu..sarsıntıları,alet seslerini,o ameliyat ışıklarını falan görmek beni çok strese sokmuştu..ayılma aşaması çok rahat ama sonrası da bel ağrısı kalıyo canım..belki başkalarında aynı stres olmamıştır..ama ben şahsen bidaha uyanık olmak istemem..yaşadıklarımı belirtmek istedim..

Benimde ikinci doğumum epidural olmuştu evet sesleri duyuyordum ağrı yoktu elleriniz iki yana bağlı narkozun etkisinden olsa gerek istifra etme ihtiyacı hissetim zahmet edip boynumu bile çevirmendiler boğuluyordum az kalsın bana sorarsan kardeşim uyu mışıl mışıl Prensesler gibi uyan ayy hatırlayınca bile kötü oldum şimdi Eksiği yok fazlası var üç yıl boyunca omuriliğim Hep ağrıdı şükürler olsun ki artık geçti

Son düzenleme:
Hanimlar ameliyattan sonra kac kilo aldinizanesteziden mi anlamadim 50den 52 oldun
@tuğçe0692 aynı sıkıntıyı bende yaşadım..ameliyat sonrası dört kilo fazlalığım çıktı..bütün fazlalık karnıma ve mideme toplanmıştı..hamile gibiydim sanki :))bir sürü serum takıyorlar,ameliyat esnasındada içerisini yıkıyolarmış..e tabi onlarda vücutta fazlalık yapıyor..onun için bol su ve hareket..

Tesekkur ederim cnm.ben birazda narkoz sonrasi sikintili oluyor diye epidurale sicak bakiyorum ama bakalim acelem yok.

Valla cok kararsiz kaldim.oyle mi olsun boyle mi olsun diye.arastiriyorum hala.acele etmiyorum.

Gitti mi pekiiayrıc cvp ıcındr tesekkur ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…