Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bursa da yaşıyorum bende kısmet Mayıs gibi olucam mesut hocaya ama hala arastiriyorum
tarıh konusu sıkıntı bılıyorsun.. tam yaza gırmeye yakın . zorlanırsın . ıyı dusundunmu. ben gecen yk ocakta olamayınca yazı fecırdım erteledım. limdi olucam işte. yazın zor olur

tarıh konusu sıkıntı bılıyorsun.. tam yaza gırmeye yakın . zorlanırsın . ıyı dusundunmu. ben gecen yk ocakta olamayınca yazı fecırdım erteledım. limdi olucam işte. yazın zor olur
Bu yaz tatil düşünmediği m için pek sıkıntı yapmıyorum açıkçası okuyorum ben hala stajı falan var kesin gün almadım fakat nisan Mayıs gibi olmak istiyorum

Bu yaz tatil düşünmediği m için pek sıkıntı yapmıyorum açıkçası okuyorum ben hala stajı falan var kesin gün almadım fakat nisan Mayıs gibi olmak istiyorum
Yaza cok birakmamaya çalış bencede ağrı ya da baskı hissi en fazla 10 gunde geciyor ama seklinin oturmasi daha uzun sürüyor. Şu sporcu sutyenu bile yazlık giysilerle hoş durmaz

Yaza cok birakmamaya çalış bencede ağrı ya da baskı hissi en fazla 10 gunde geciyor ama seklinin oturmasi daha uzun sürüyor. Şu sporcu sutyenu bile yazlık giysilerle hoş durmaz
Hiç kullanmadım o sütyen gerçekten çok belli olur mu kiyafetten

Hiç kullanmadım o sütyen gerçekten çok belli olur mu kiyafetten
Bendeki sutyenin bi özelliği yok ama yakası biraz yukarda dun bi elbise giydim V yakadan belli oldu.. Ysni kisin kamufle etmekte kolay o açıdan söyledim ama sana ne zaman uygunsa o daha önemli yaptirsan bile gerekirse bu yaz hep bol tshirt giy buna değer

Kısmet geç kalmış sayılma m daha 20yi yeni dolduraca m olmadı eylül ekim gibi olurum . Beni izleyebilir misin

vallahi yaklaşık 3 aydır okuyup,okuyup didik didik ettim formu.ve sonunda oldum ameliyatı ilk defa yazıyorum forma.1 hafta oldu ameliyat olalı.ama hiçte öyle yazılanlar gibi ağrılı ,sızılı geçmedi .abartmıyorum.3.günü kızımla markete alışverişe gittim.öyle çokta kuvvetli bünyem yoktur aslında.hemen yorulan bir tipimdir.ama çok samimi söylüyorum çok rahat bir süreç.daha fazla okuyup hiç kafanızı bulandırmayın.sadece ilk gün ben ne yapıyorum,delimiyim gibi bir ruh haline girdim.sonrası memnuniyet fazlasıyla tabi..şunu da söylüyeyim akşamları çokta rahat yatamıyorum.kasılmalar oluyor ara ara.onun için kantoran yağı .tam bir kurtarıcı.doktorumada söyledim bu yağı oda onayladı.ağrı kesici ve kas gevşeticiden sadece 1 tane aldım.olduğu gibi duruyor ecza dolabında.kantoran yağınızı yanınıza alın ameliyata giderken:)bu arada doktorum elvan helvacı.onuda bu formdan okuyup buldum.çok güven verdi bana.sağolsun ameliyattan sonrada sekreteri aracılığıyla takip etti ve ediyorda.bu arada benimki kas altı 295cc anatomik natrella ..sevgiler...

Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim .çok haklısın okudukça korkuyorum bende.ilk zamanlar daha cesurdum bide ameliyat olan arkadaşların güzelliğini gördükçe hevesleniyordum.ama şimdi gücümün azaldığını düşünüyorum .birde samsunda ameliyat olan arkadaşlar var mı

benımde son günlerim ameliyattan önce, korkuyorum biraz ama .. ama ne kadar rahat girersek ameliyata o kaddar rahat gecermiş. kasların gerilmemesi lazım dedi daha önce bu ameliyatı geçiren arkadaşlarım. bünyeye göre, dr a göre oldukça farklılık gösteriyormuş. Senin ameliyat günün bellimi

Merhaba Rojbey, çok geçmiş olsun. çok isenin adına.. bizler gibi geri sayımda olanlar için moral verici oldu. forumda herkesin ortak paydası acılı da acısızda olsa iyiki yaptırmışım konusu :) herkes sonuçtan memnun. bende perş olacağım. bi haftaya hiçbişeyin kalmaz dedi dr um. sadece cc konusunda burada okudukça kafam acayıp karıştı. tekrar dr uma gideceğim bugün. birkaç fotografla birlikte bakalım konuşalım. ben 75 A dan C ye geçmek istiyorum. en azından bi 290 falan takılmalı diye düşünüyorum. 300 üstü istemem. çünkü bu sene evlenme durumum var, çocukta hemen yapacağımız için o memeler pamela anderson gibi olmasın. Büyük göğüste ayrı dert , arkadaşlardan biliyorum. senin öncesi neydi. birde kesin nereden. bana kol altından kesip , kas altı yuvarlak takacak. profili nasıldı hatırlamıyorum ama..

evet
Söyleyemeyiz tabii Allah muhafaza erkek milleti valla kimbilir kafalarında neler kurarlar :) yoksa doktor bana size 15 günlük rapor veriyoruz zaten Dedi de ben olmaz işyerine estetik yaptırıyorum diyemem dedim umarım çabuk atlatırsınız ve bunlara gerek kalmaz

Electraa bende ölçü konusunda çok kararsızım o site hangi site link atabilir misin bana burada yasakmı bilmiyorum ama eğer öyleyse özelden yazabilirsin

Electraa bende ölçü konusunda çok kararsızım o site hangi site link atabilir misin bana burada yasakmı bilmiyorum ama eğer öyleyse özelden yazabilirsin
Kizlar album genel albümlerde gorunmuyor degil mi gizlilik aysrlarini yaptim ama pimpirik oldum Şimdi
Hayır görünmüyor ben baktım çünkü göremedim beni izlemediğiniz için :))

Ha
hayırlı olsun bu çok güzel bir mesaj olmuş yüreğime su serptiniz. :) ben şimdiden uyuyamaz olmuştum korkudan.ama şimdi içim rahat.hangi şehirdesiniz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…