Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ameliyat olam arkadaşlara geçmiş olsun... Bugun benim 8. Günüm 3-4gündür internetim bozuktu tamda size birsürü sorular sormam gerektiği zamanda.. Benim ameliyat sonram çok iyi geçiyor(kendime maşallah diyim nazarim değmesin). Ben 2 hafta izin almıştım ama 1 hafta bile yetermis. Ama balenli sutyenin teli çıkmış gibi bir batma hissi ile lohusalik dönemi dolan göğüs gibi (bebek emziren arkadaslar anlar bir gerginlik var. Foto guklemek istedim ama albumde ters cikti fotolar dogru açıyı yakalayım diye teli evirip cevirirken ters cektim herhalde so rada int. Gitti. Hemen yukleyip yorumlarinizi slmak istiyorum. Umarım beceririm :)

Geçmiş olsun canım, ameliyatın nasıl oldu Yöntem ve ölçüler nasıl?

Canım ben 5. Gün işe başlayabilir durumdaydım. Hiç korkma Ağrı olsa bile ağrı kesici alır rahatlarsın, kollarını zorlama yeter
bikac gun evden calısırırm dedım.. tabı lap top taşıma modu var biraz sakay en ıyısı ona baska cozum bulayım.. senın kesık nerden galıba benım kol altı olcaktı. ıcım rahat etmedı dr umu aradım. yarın gel tekrar foto getır bakalım oturup hesaplayalım dıyor. buyuk goguslu tum arkadaslarda abartı olmasın buyuk goguste dert hamılelıkte naapcan dıyolar. kafay yedım

Szr ıyı olmana cok sevındım. darısı basıma ınsallah banada yeter 5 - 6 gun.. olmaza alıcam bılac gun daha ızın . senın kesı nerden dı.. son 2 gundur de ona taktım enımkı nıye kolaltı yapacak dıye dusunuyorum.. hala boya pos cc olayında da kararsız ve huzursuz um

Canım benim meme altı kesisi. Ama senin boyun uzundu diye Hatırlıyorum bence çok büyük durmazlar. Emzirirken büyüyorlar ama sonra eskisinden daha küçük ve sarkık oluyorlar.

Kızlar ben tatilde giydiğim mayokinimi denedim az önce benimkiler foraa çok büyük durdu yaa... Yıllarca doldurmak için çabaladım dolgulu aradım sanırım şimdi de kapatmaya çalışacağım
hadı yaa off ben 300 den fazla yaptırmayım.. canım senın kac bedendı onceden ben 70 A kullanıyom desteklı

hadı yaa off ben 300 den fazla yaptırmayım.. canım senın kac bedendı onceden ben 70 A kullanıyom desteklı
Ben destekli 80b takıyordum şimdi 80c olmuşlar. Ama belki şişlikler inince biraz daha küçülürler. Gerçi şişlik yok gibi ama bence 325- 350 yaptır

Canım benim meme altı kesisi. Ama senin boyun uzundu diye Hatırlıyorum bence çok büyük durmazlar. Emzirirken büyüyorlar ama sonra eskisinden daha küçük ve sarkık oluyorlar.
170 ım , 53 kılo falanım ama ben baya gövde kısmı uzun bı tıpım. benım hamılelıkte falan sarkmaz dımı..slıkon nıye sarksın kı

Ben destekli 80b takıyordum şimdi 80c olmuşlar. Ama belki şişlikler inince biraz daha küçülürler. Gerçi şişlik yok gibi ama bence 325- 350 yaptır
ınternett buldum fotolar.. 70 A dan amelıyat olanları gordum en gıbı 36 beden falablar.. 325 takılana bıle hadı yaaa dedıım. aslında cok guvenıyorum dr uma. adam cıdden estetık zevkı de olan super bı dr memnun olmayan yok heralde . ozellıkle meme olaylarında cok ıyı. o 275 dedıyse vardı bı hıkmet dıyorum

170 ım , 53 kılo falanım ama ben baya gövde kısmı uzun bı tıpım. benım hamılelıkte falan sarkmaz dımı..slıkon nıye sarksın kı
Ben çok uzun süre emzirdim eminim ki onun etkisi oldukça büyüktür. bence çok kafana takma druna güven.

Benim meme altı kesisi aslında dr.um koltukaltinda iyi ama ben istemedim. Henüz yeni ölçümü bilmiyorum mezurayi bulup hemen ölçcem ama eskisini bilmiyorum hic olcmedim dumduzdu.
Kaç CC takıldı canım sana resim ekledin mi

295 cc takildi. Şimdi ölçtüm göğüs altı 76 cm. Göğüs 87 cm heralde olceden goguste 76 dır foto yeni cektim birazdan eklicem
bende gogus altın bılıyorum benımde 75.. meme olcumde heralde sen gıbıdır.bısı yok cunku. huehuehhe ayy foto cektım kendıme hatırra olsun dıye bu gece.. rezil .. nası yasamısım boyle sungere kuvvet..

bende gogus altın bılıyorum benımde 75.. meme olcumde heralde sen gıbıdır.bısı yok cunku. huehuehhe ayy foto cektım kendıme hatırra olsun dıye bu gece.. rezil .. nası yasamısım boyle sungere kuvvet..
Benim icimden gelmemişti keşke cekseydim olurda bi pişmanlık anında ( oldaz da :) bakıp yeni halime şükrederdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…