- 11 Şubat 2015
- 3.477
- 4.776
- 208
- 45
Canım resim koyarsan daha iyi fikir verebilirizKızlar tekrar Merhaba, ameliyat sonrası göğüslerim sanki bitisik gibi görünmeye başladı. Odemden dolayi iki göğüs arasındaki deri kemiğin en az 2 cm üzerinde duruyor. Ve protezler nerdeyse birbirine değiyor gibi görünüyor. Benzer sorun yaşayan var mı? Yabancı sitelerde symmastia denilen bir durum okudum, tedavisi oldukça zormuş, acaba benim sıkıntım o mu diye düşünmeye başladım
InsallahCanım resim koyarsan daha iyi fikir verebilirizinşallah öyle değildir ...
Ayna karşısında Çek , kırp resmi sonraInsallahkendim foto çekmeye çalıştım ama hiç düzgün olmadı anlasilmiyor o yüzden koyamiyorum
Doktoruma karar versem hemen olacağım. İki doktor aradında gidip geliyorum. :/Çok geçmişler olsun. Ayyy aramıza yeni katılanları gördükçe kendime yaptırmış gibi seviniyorum
benimde sağ göğsümün sağ yan tarafı hem çok yanıyor hemde sanki içinde dalga dalga gibi. bu dalga kısmını ben evham yapmış olabilirim ama yan tarafımda belli bir noktada ütü basar gibi yanma var. acaba sağ kolumu daha çok hareket ettiriyorum diye mi? birde ben bir halt ettim beşinci günümde araba kullandım,kullanmayın. sakın
Canım Dr bana 10 günde kullanırsın Demişti. Otomatik vitesse Aracın kullanabilirsin bence. Koltuğu direksiyona yaklaştır kollarını çok uzatmaKızlar yarın 9 gun olacak araba kullanabılırmıyım
Canım sen benım bır gogsumu gorsen alt kısmı mosmor dr bişey olmaz arnıca krem sur amelıyat sırasında oluyor onlar cıldınle alakalı dedı korkma bence ben daha dokunamıyırum bile bide cok şekilsiz benımklıker boyle bombelı fuze gıbı dogallaşır inşallah araları da ayrıkmutluluk2015 arzum77 kızlar benim sağ göğsümün yanında tam alt kıvrımına doğru morarma var. Elimle yokladım Orayı hafif sertlik var. Aynısı sol göğsümde de var ama sağda daha çok korkmalı mıyım? Ağrılarım bitti, hiçbir sıkıntım yok ama kötü oldum
canım nasıl oldun. yazamadım iki gündür.. bende çok heyecanlıyım az kaldı. çarşamba akşam uuyuyamam heraldehiç stres yapma ben ameliyattan sonrada ne uyumuşum. arkadaşım sonunda zorla uyandırdı yeter artık diye:) uyandım bir iki saat sonrada eve geldim. bugün beşinci günüm sabah banyodan sonra kalktım kıyafetlerimi denedim nasıl duruyor diye. hiç korkma geçiveriyor hemen ki ben yalnızım evde kimse olmadan oldum ameliyatımı.
iyi olmana çok sevindim..gözün aydın. sanırım bendede öyle olacak. koca haftasonu erkek akadaşım ve daha önce silikon yaptıran arkadaslarıla memeere bakarak geçti. A cuptan C ye çıksam sanırım yienim içn. 75 A takıyorum tabi takviyeliBugun dr a kontrole gıttım herşey güzel gıdıyor hızlı iyileşiyosun ödemin de fazla olmadı senin dedı izlerim de ıyı durumdaymış amelıaytta cc leri denemiş hep koltuklatlarından taşma yapıp yapay durmuş buyuk yapsaydım kesınlıkle memnun kalmazdın gogus kafesın daracık ideal oldu ddı ben de begenıyorum uzun yıllar mutlu mesut kullanırım inşallah darısı olmakmisteyenlerın başına
kukuliciim çok geçmiş olsun.. şuan nasılsınÇiktim kızlar çok şükür .ama çok ağrım var nefes alırken bile kas altı yuvarlak high profil 200 cc ama simdiden çok güzel gorunuyo☺
aysmir, ben kol altımda kist mist var dedim..anca 2- 3 gun rapor alcam. ctesi paarla birleştirince 5 gun sonra işe dönme durumum var. ağrım çook oursa..enfeksyon kapmış. evden çalışayım diyip 2 gun falan izin alırım artık napayım
Sanırım bende öyle söylemeliyim iyi fikir hatta işyerimden izin alırken ne desem acaba diye düşünüyorum aklıma hiçbirşey de gelmiyor
kuzum nasılsın bugünde durum aynımı. dr ne dedi.. inşallah ters bişi yooktur.Insallahkendim foto çekmeye çalıştım ama hiç düzgün olmadı anlasilmiyor o yüzden koyamiyorum
demee ben işe gidecem 5. günbenimde sağ göğsümün sağ yan tarafı hem çok yanıyor hemde sanki içinde dalga dalga gibi. bu dalga kısmını ben evham yapmış olabilirim ama yan tarafımda belli bir noktada ütü basar gibi yanma var. acaba sağ kolumu daha çok hareket ettiriyorum diye mi? birde ben bir halt ettim beşinci günümde araba kullandım,kullanmayın. sakın
Ay canım içime su serptinCanım sen benım bır gogsumu gorsen alt kısmı mosmor dr bişey olmaz arnıca krem sur amelıyat sırasında oluyor onlar cıldınle alakalı dedı korkma bence ben daha dokunamıyırum bile bide cok şekilsiz benımklıker boyle bombelı fuze gıbı dogallaşır inşallah araları da ayrık
Canım ben 5. Gün işe başlayabilir durumdaydım. Hiç korkma Ağrı olsa bile ağrı kesici alır rahatlarsın, kollarını zorlama yeterdemee ben işe gidecem 5. gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?