Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım resim koyarsan daha iyi fikir verebiliriz inşallah öyle değildir ...

kasım ayında ameliyat olmuştum bu ay kontrolüm vardı iş yoğunluğundan gidemedim..
göğüslerimin orta kısmında sağlı sollu dokunduğumda engebe hissediyorum dalga gibi sizlerde de oldu mu?
alt ust kol taraflarında hiç sorun yok şükür yumuşak ve ele pürüzsüz normal geliyor lakin ortasına dokununca iniş kalkış hissediyorum geçer mi acaba kontrole gitmeyecektim bu kafama takıldı şimdi.
masajlarımı çok düzenli yapamadım ama yaptım da anlayamadım bunu.

benimde sağ göğsümün sağ yan tarafı hem çok yanıyor hemde sanki içinde dalga dalga gibi. bu dalga kısmını ben evham yapmış olabilirim ama yan tarafımda belli bir noktada ütü basar gibi yanma var. acaba sağ kolumu daha çok hareket ettiriyorum diye mi? birde ben bir halt ettim beşinci günümde araba kullandım,kullanmayın. sakın

bende yanma yok bende o dalga dalga olma durumundayım işte ..

mutluluk2015 arzum77 kızlar benim sağ göğsümün yanında tam alt kıvrımına doğru morarma var. Elimle yokladım Orayı hafif sertlik var. Aynısı sol göğsümde de var ama sağda daha çok korkmalı mıyım? Ağrılarım bitti, hiçbir sıkıntım yok ama kötü oldum

düz giderken iyi de direksiyonu çevirirken aşırı zorlandım.yarın işbaşı yapacağım allahtan kısa mesafe kullanacağım arabayı. en çok arabada zorlandım ben nedense

Canım sen benım bır gogsumu gorsen alt kısmı mosmor dr bişey olmaz arnıca krem sur amelıyat sırasında oluyor onlar cıldınle alakalı dedı korkma bence ben daha dokunamıyırum bile bide cok şekilsiz benımklıker boyle bombelı fuze gıbı dogallaşır inşallah araları da ayrık

canım nasıl oldun. yazamadım iki gündür.. bende çok heyecanlıyım az kaldı. çarşamba akşam uuyuyamam heralde

iyi olmana çok sevindim..gözün aydın. sanırım bendede öyle olacak. koca haftasonu erkek akadaşım ve daha önce silikon yaptıran arkadaslarıla memeere bakarak geçti. A cuptan C ye çıksam sanırım yienim içn. 75 A takıyorum tabi takviyeli sanki 2755 cc az ılcak bana . netten baktığım yurt dışı sitelerinde saline protezlerde 310 yada 325 cc takmışlar a dan c ye yükseltilme olmuş

Sanırım bende öyle söylemeliyim iyi fikir hatta işyerimden izin alırken ne desem acaba diye düşünüyorum aklıma hiçbirşey de gelmiyor
aysmir, ben kol altımda kist mist var dedim..anca 2- 3 gun rapor alcam. ctesi paarla birleştirince 5 gun sonra işe dönme durumum var. ağrım çook oursa..enfeksyon kapmış. evden çalışayım diyip 2 gun falan izin alırım artık napayım en yoğun zamanda silikon yaptırcam diyemezdim iş yerine :)))) ama ilk zamanlar çok şiş olunca naapççam onu bilmiyorum.. birden dev gibi memeyle gitmem inşş. zaten giysi bulamam giymeye

demee ben işe gidecem 5. gün

Ay canım içime su serptin ben de de muhtemelen daha önce vardı ama ben yeni fark ettim. Bakalım yarın kontrolüm var Dr ne derse seninle de paylaşırım. Bu arada iş yerine rapor vereceğim ama millet sorar fark eder diye ödüm kopuyo yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…