Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

aynen benimde süt dolduğunda yaşadığımız o gerilmeye ağrıya benzer bir hissim var.normal demekki

aaa hiç korkma tamam acıyor ama öyle korkunç bir şey değil. ben yalnızdım üstelik sadece bir arkadaşım beni götürdü ameliyata eve getirdi ama evde ilk günde bile yalnızdım. tek başıma yattım kalktım yemek yedim. halen ağrım var ama ağrı dediğin geçer yeter ki bir sotun yaşanmasın. şu anki mutluluğum herşeye değer. yemin ederim değer.

K
korkmakta haklısın tabi,ama inan çok basit ve rahat bir süreç.tabi bu birazda kendinden emin ve rahat olmanada bağlı.
mrb gecmiş olsun kantaron yagını nasıl kullanıyırsunuz benımde 10. Gunum bugun gayet rahatım ama gece ve sabah konforum bozuluyor tabi bi de şekli çok bombeli şekilsiz şu an inşallah normal bır goruntuye gelır

canım benim göğüs altından yapıldı .doktorum en fazla 280 cc dedi ben olur dedim ama olabilirse daha büyüğü olsun ama tabiki vücudumun kabul edebildiği ölçüde. diye söyledim.oda ameliyatta 295 denemiş olmuş.ben çok memnunum ölçüsünden.minyon tipliyim ama öyle bayan göğüs gibide dolaşmıyorum bu ölçülerle..

canım gece yastığımın yanında küçük bir şişe ile yatıyorum.ayyaşlar gibi:)).kasılma olduğu an azıcık elime sürüp göğsüme msj yapıyorum.anında kaslar gevşiyor.ama artık 10. günde kasılmalar azalmış olmalı sanki.anatomik mi yoksa yuvarlakmı taktın cnm?

170 ım , 53 kılo falanım ama ben baya gövde kısmı uzun bı tıpım. benım hamılelıkte falan sarkmaz dımı..slıkon nıye sarksın kı

Canım ben de 170 ve 53 kiloyum. 335 cc takıldı, şu an 2 hafta oldu ama hala ödem var. Sıkı ameliyat sütyeni takiyorum, dışarıdan 80b gibi duruyor. Önceden destekli kullandığım beden gibi yani:) dışarıdan abartı durmuyor ama Odemden belki de gözüme büyük görünüyor :)

Ağrım olmadı diyenlere maşallah diyim ben çok ağrı çektim şu 3 günde kendimi çok sorguladim bu kadar ağrı çekeceğimi bilsem yaptırır miydim? Sonra yine cevap veriyorum tabiki yaptirirdim ☺

Sıkıntı verecek bir durum olduğunu sanmıyorum canım. İçerisi dikiş kesi dolu sonuçta,dış kısım kadar masum değil. Zaman'la geçeceğini düşünüyorum..

Yuvarlak takıldı canım kasılmalar tabı azaldı ama gece tutuluyor ya gogsum sırtım falan hala onun için sordum

Tek başınıza çok zorlanmsdiniz mi acaba

Sıkıntı verecek bir durum olduğunu sanmıyorum canım. İçerisi dikiş kesi dolu sonuçta,dış kısım kadar masum değil. Zaman'la geçeceğini düşünüyorum..
Arzum göğüslerim azıcık yumuşadı ama yıne de cok sert yumuşayacak degılmı sonra yana boyle saga sola kıpırdayacakmı boyle cok ıtıcı kac aya yumuşuyorlar bı de benim göğsüm de hiç geciş yok boyle bırden bombe oluyor bu durum değişir mi

Arkadaslar ameliyattan sonra kendinize gelme süreci nasıl ben daha hic narkoz almadım ve uyaninca nasıl hissediliyor narkoz etkisiyle mide bulantı lari kusma oluyor mu

Arkadaslar ameliyattan sonra kendinize gelme süreci nasıl ben daha hic narkoz almadım ve uyaninca nasıl hissediliyor narkoz etkisiyle mide bulantı lari kusma oluyor mu
Ben uyandığımda göğsümdeki baskı hissiyle kendime geldim öğlen çıktım ameliyattan akşam bulantım başladı su içsem çıkarıyordum çok fenaydı ilk gecem narkozun etkisiyle ilk akşam bulantımın geçmesi geceyi buldu

Çok yeni daha.. Tabiki çookkk değişecek
İlk üç ay da güzel değişimler oluyor ama altı ay olunca sıkıntılar nerdeyse yok oluyor artık.
Birinci seneye doğru şekli ve yumuşaklık değişimi devam ediyor. Ben ikinci senede bile değişim farkettim açıkcası...

Teşekkür ederım Arzum sabırsızlanıyorum yumuşamalarını gormek için

bende dikişlerde morarma oldu o da kolları çok hareket ettirip zorladığım içinmiş dinlenince geçti

Tek başınıza çok zorlanmsdiniz mi acaba
zorlandım ama imkansız değil idare edilebiliyor. bugün sekizinci günüm işbaşı yaptım.sağ göğsümde ağrı var sanırım o da sağ kolumu daha çok zorladığım için. beni aşırı gergin ve sert olmaları rahatsız ediyor. sanırım bir ay sonra yumuşamaya başladığında azalacak bu sıkıntılar. birde sütyen çok sıkı arada açıyorum azıcık rahatlayıp geri takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…