aynen benimde süt dolduğunda yaşadığımız o gerilmeye ağrıya benzer bir hissim var.normal demekkiAmeliyat olam arkadaşlara geçmiş olsun... Bugun benim 8. Günüm 3-4gündür internetim bozuktu tamda size birsürü sorular sormam gerektiği zamanda.. Benim ameliyat sonram çok iyi geçiyor(kendime maşallah diyim nazarim değmesin). Ben 2 hafta izin almıştım ama 1 hafta bile yetermis. Ama balenli sutyenin teli çıkmış gibi bir batma hissi ile lohusalik dönemi dolan göğüs gibi (bebek emziren arkadaslar anlarbir gerginlik var. Foto guklemek istedim ama albumde ters cikti fotolar dogru açıyı yakalayım diye teli evirip cevirirken ters cektim herhalde so rada int. Gitti. Hemen yukleyip yorumlarinizi slmak istiyorum. Umarım beceririm :)
aaa hiç korkma tamam acıyor ama öyle korkunç bir şey değil. ben yalnızdım üstelik sadece bir arkadaşım beni götürdü ameliyata eve getirdi ama evde ilk günde bile yalnızdım. tek başıma yattım kalktım yemek yedim. halen ağrım var ama ağrı dediğin geçer yeter ki bir sotun yaşanmasın. şu anki mutluluğum herşeye değer. yemin ederim değer.Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim .çok haklısın okudukça korkuyorum bende.ilk zamanlar daha cesurdum bide ameliyat olan arkadaşların güzelliğini gördükçe hevesleniyordum.ama şimdi gücümün azaldığını düşünüyorum .birde samsunda ameliyat olan arkadaşlar var mı
mrb gecmiş olsun kantaron yagını nasıl kullanıyırsunuz benımde 10. Gunum bugun gayet rahatım ama gece ve sabah konforum bozuluyor tabi bi de şekli çok bombeli şekilsiz şu an inşallah normal bır goruntuye gelırkorkmakta haklısın tabi,ama inan çok basit ve rahat bir süreç.tabi bu birazda kendinden emin ve rahat olmanada bağlı.
Merhaba Rojbey, çok geçmiş olsun. çok isenin adına.. bizler gibi geri sayımda olanlar için moral verici oldu. forumda herkesin ortak paydası acılı da acısızda olsa iyiki yaptırmışım konusu :) herkes sonuçtan memnun. bende perş olacağım. bi haftaya hiçbişeyin kalmaz dedi dr um. sadece cc konusunda burada okudukça kafam acayıp karıştı. tekrar dr uma gideceğim bugün. birkaç fotografla birlikte bakalım konuşalım. ben 75 A dan C ye geçmek istiyorum. en azından bi 290 falan takılmalı diye düşünüyorum. 300 üstü istemem. çünkü bu sene evlenme durumum var, çocukta hemen yapacağımız için o memeler pamela anderson gibi olmasın. Büyük göğüste ayrı dert , arkadaşlardan biliyorum. senin öncesi neydi. birde kesin nereden. bana kol altından kesip , kas altı yuvarlak takacak. profili nasıldı hatırlamıyorum ama..
Merhaba Rojbey, çok geçmiş olsun. çok isenin adına.. bizler gibi geri sayımda olanlar için moral verici oldu. forumda herkesin ortak paydası acılı da acısızda olsa iyiki yaptırmışım konusu :) herkes sonuçtan memnun. bende perş olacağım. bi haftaya hiçbişeyin kalmaz dedi dr um. sadece cc konusunda burada okudukça kafam acayıp karıştı. tekrar dr uma gideceğim bugün. birkaç fotografla birlikte bakalım konuşalım. ben 75 A dan C ye geçmek istiyorum. en azından bi 290 falan takılmalı diye düşünüyorum. 300 üstü istemem. çünkü bu sene evlenme durumum var, çocukta hemen yapacağımız için o memeler pamela anderson gibi olmasın. Büyük göğüste ayrı dert , arkadaşlardan biliyorum. senin öncesi neydi. birde kesin nereden. bana kol altından kesip , kas altı yuvarlak takacak. profili nasıldı hatırlamıyorum ama..
İstanbul canım.Ha
hayırlı olsun bu çok güzel bir mesaj olmuş yüreğime su serptiniz. :) ben şimdiden uyuyamaz olmuştum korkudan.ama şimdi içim rahat.hangi şehirdesiniz peki
canım gece yastığımın yanında küçük bir şişe ile yatıyorum.ayyaşlar gibi:)).kasılma olduğu an azıcık elime sürüp göğsüme msj yapıyorum.anında kaslar gevşiyor.ama artık 10. günde kasılmalar azalmış olmalı sanki.anatomik mi yoksa yuvarlakmı taktın cnm?K
mrb gecmiş olsun kantaron yagını nasıl kullanıyırsunuz benımde 10. Gunum bugun gayet rahatım ama gece ve sabah konforum bozuluyor tabi bi de şekli çok bombeli şekilsiz şu an inşallah normal bır goruntuye gelır
170 ım , 53 kılo falanım ama ben baya gövde kısmı uzun bı tıpım. benım hamılelıkte falan sarkmaz dımı..slıkon nıye sarksın kı
Bugün daha iyiyim canim ağrılafım daha da azaldı şişler sargılar hala duruyor yarın sargilar ve drenler çıkacak .ben de çok merak ediyorum inşallah sargilar çıkınca bir problemle karşılaşmamkukuliciim çok geçmiş olsun.. şuan nasılsın
Sıkıntı verecek bir durum olduğunu sanmıyorum canım. İçerisi dikiş kesi dolu sonuçta,dış kısım kadar masum değil. Zaman'la geçeceğini düşünüyorum..@mutluluk2015arzum77 kızlar benim sağ göğsümün yanında tam alt kıvrımına doğru morarma var. Elimle yokladım Orayı hafif sertlik var. Aynısı sol göğsümde de var ama sağda daha çok korkmalı mıyım? Ağrılarım bitti, hiçbir sıkıntım yok ama kötü oldum
Yuvarlak takıldı canım kasılmalar tabı azaldı ama gece tutuluyor ya gogsum sırtım falan hala onun için sordumcanım gece yastığımın yanında küçük bir şişe ile yatıyorum.ayyaşlar gibi:)).kasılma olduğu an azıcık elime sürüp göğsüme msj yapıyorum.anında kaslar gevşiyor.ama artık 10. günde kasılmalar azalmış olmalı sanki.anatomik mi yoksa yuvarlakmı taktın cnm?
Tek başınıza çok zorlanmsdiniz mi acabaaaa hiç korkma tamam acıyor ama öyle korkunç bir şey değil. ben yalnızdım üstelik sadece bir arkadaşım beni götürdü ameliyata eve getirdi ama evde ilk günde bile yalnızdım. tek başıma yattım kalktım yemek yedim. halen ağrım var ama ağrı dediğin geçer yeter ki bir sotun yaşanmasın. şu anki mutluluğum herşeye değer. yemin ederim değer.
Arzum göğüslerim azıcık yumuşadı ama yıne de cok sert yumuşayacak degılmı sonra yana boyle saga sola kıpırdayacakmı boyle cok ıtıcı kac aya yumuşuyorlar bı de benim göğsüm de hiç geciş yok boyle bırden bombe oluyor bu durum değişir miSıkıntı verecek bir durum olduğunu sanmıyorum canım. İçerisi dikiş kesi dolu sonuçta,dış kısım kadar masum değil. Zaman'la geçeceğini düşünüyorum..
Ben uyandığımda göğsümdeki baskı hissiyle kendime geldim öğlen çıktım ameliyattan akşam bulantım başladı su içsem çıkarıyordum çok fenaydı ilk gecem narkozun etkisiyle ilk akşam bulantımın geçmesi geceyi bulduArkadaslar ameliyattan sonra kendinize gelme süreci nasıl ben daha hic narkoz almadım ve uyaninca nasıl hissediliyor narkoz etkisiyle mide bulantı lari kusma oluyor mu
Çok yeni daha.. Tabiki çookkk değişecekArzum göğüslerim azıcık yumuşadı ama yıne de cok sert yumuşayacak degılmı sonra yana boyle saga sola kıpırdayacakmı boyle cok ıtıcı kac aya yumuşuyorlar bı de benim göğsüm de hiç geciş yok boyle bırden bombe oluyor bu durum değişir mi
Teşekkür ederım Arzum sabırsızlanıyorum yumuşamalarını gormek içinÇok yeni daha.. Tabiki çookkk değişecek
İlk üç ay da güzel değişimler oluyor ama altı ay olunca sıkıntılar nerdeyse yok oluyor artık.
Birinci seneye doğru şekli ve yumuşaklık değişimi devam ediyor. Ben ikinci senede bile değişim farkettim açıkcası...
Sıkıntı verecek bir durum olduğunu sanmıyorum canım. İçerisi dikiş kesi dolu sonuçta,dış kısım kadar masum değil. Zaman'la geçeceğini düşünüyorum..
zorlandım ama imkansız değil idare edilebiliyor. bugün sekizinci günüm işbaşı yaptım.sağ göğsümde ağrı var sanırım o da sağ kolumu daha çok zorladığım için. beni aşırı gergin ve sert olmaları rahatsız ediyor. sanırım bir ay sonra yumuşamaya başladığında azalacak bu sıkıntılar. birde sütyen çok sıkı arada açıyorum azıcık rahatlayıp geri takıyorumTek başınıza çok zorlanmsdiniz mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?