- 11 Şubat 2015
- 3.477
- 4.776
- 208
- 45
Canım bi sakin ol lütfenseniin fotonun atınada yazdım canım.. nerdeyse aynı durumdayız..benım az büyük olabilir senden şimdiki hali. sana diren mi taktılar. Akın bey ben takmayacağım koltuk altından dedi. meme altı kesisini önermedi. çok uygunmuş yapım kol altından yapmaya. aynı benımde 325 cc high prf takacak kas altına. senin şu beyaz body li halin süper. ama bana büyük gelirmi bilemedim. sanırım hiçbi kıyafetim olmayacakona da üzüldüm . olmayanlarda ekstra ince sutyen takarım diye düşünüyorum. dar kazaklar gömlekler hepsi çöpe (( allahım ona daraldım sanırım. 300 tak diycem ben
foton varmı. izleşelimmiMarkaya gore degisiyor. Ameliyat oncesi 75a push up kullaniyordum. Simdi 75 c, d markaya gore 80 b.
Acikcasi hic sutyen kullanmiyorum, sporcu sutyeni yetiyor kiyafete gore.
Kalin kazak giyiyorsam sutyen kullanmam, ki senelerdir hayal ettigim buydu.
Gogus olcum su an 95, fakat dogum kontrol ilaci 2 cm falan buyuttu
canım benım anladığım şu ki.. kastırmaya gerek yok.. bekleyip görecez boşa kafayı yiyoruz hep.. yani ben...dün sigarayı bıraktım resmen başlayacam gene. bende 75 a push up ım. operasyondan sonra sutyen değil göğüs ölçüm 90 ı geçmesin derim mümkünse.. perş akşamüstü olucam ameliyat. cuma foto paylaşabilirmiyim bilemedim.. :) annemle ve sevgilim gelecek hastaneye.. tanrım bitsin artık :))))electraa canım, bi arkadaşa 365 cc koyulmuştu. Büyün kıyafetleri oluyordu , hatta kız kardeşi bile ameliyat olduğunu anlamamıştı.destekli sütyen giyiyor sanmış hep
bu gece nerdeyse erkek arkadaşımla papaz olduk. bıktım senin meme dırdırından diyo. tartıştık baya. niye huzursuz olduğumu anlamadı bi türlü. yahu korkuyorum garip olursa diye. ömrümce düz memesiz yaşamışım. tabiki heyecan panik karmaşıklık olur.. saç değilki bu git ertesi gün rengini değiştir uzalt kısalt.. meme işteCanım bi sakin ol lütfenbenim tüm kıyafetlerim oluyor, çünkü eskiden yastık gibi sütyenler takıyordum. Ameliyat sonrası, eski sütyenli Halim gibi oldum. Şimdi sütyen takmıyorum yarım atlet tarzı çamaşırlar giyiyorum. O yüzden panik olma. Eğer seninki benimkinden biraz büyükse 325 harika olur. Înan bir avuç meme benimki, hiiiç büyük değil daha büyük olsun isterdim ama Dr um meme uçlarım koltukaltına çok yakın yani ayrık olduğu için, maximum bu boyutun olduğunu söylemişti
325 cc nin yüksekliği 4,3 cm civarı. Yani bu da toplamda max 9 cm gibi bi yükseklik demekbu gece nerdeyse erkek arkadaşımla papaz olduk. bıktım senin meme dırdırından diyo. tartıştık baya. niye huzursuz olduğumu anlamadı bi türlü. yahu korkuyorum garip olursa diye. ömrümce düz memesiz yaşamışım. tabiki heyecan panik karmaşıklık olur.. saç değilki bu git ertesi gün rengini değiştir uzalt kısalt.. meme işte
sudyen gibi plastik slikon meme olsa, taksak üstümüze sonra giysi giysek baksak ne güzel olurdur. yokmu yaa öle bişi. ben bugün 350 cc vardı klinikte. taktım içine iç çamaşırın baktım üstüne çektim body yi.. ohaa dedim bu neeee325 cc nin yüksekliği 4,3 cm civarı. Yani bu da toplamda max 9 cm gibi bi yükseklik demekbenim 82 idi meme ölçüm( meme altı da 80 idi) şimdi 92 fln . Ölçmedim uzun süredir.
Ben de öyle demiştim , hatta 270 cc ye dev gibi demiştim. Şimdi benimkiler 325, keşke 370 fln olsaydı diyorumsudyen gibi plastik slikon meme olsa, taksak üstümüze sonra giysi giysek baksak ne güzel olurdur. yokmu yaa öle bişi. ben bugün 350 cc vardı klinikte. taktım içine iç çamaşırın baktım üstüne çektim body yi.. ohaa dedim bu neeee:)
Arkadaşlar benim ameliyat öncesi göğsüm 80 c di 325 cc high profil takıldı şimdi 85c hatta bugün bir kalıpta 90 a oldu bana 85 iyide 90 da fazla geldi bi ancanım benım anladığım şu ki.. kastırmaya gerek yok.. bekleyip görecez boşa kafayı yiyoruz hep.. yani ben...dün sigarayı bıraktım resmen başlayacam gene. bende 75 a push up ım. operasyondan sonra sutyen değil göğüs ölçüm 90 ı geçmesin derim mümkünse.. perş akşamüstü olucam ameliyat. cuma foto paylaşabilirmiyim bilemedim.. :) annemle ve sevgilim gelecek hastaneye.. tanrım bitsin artık :))))
İzlemeye aldım siziBenide de izler misiniz
mutluluk2015 baksan ya bi yukledim :)
göremiyorummmmutluluk2015 baksan ya bi yukledim :)
Detayları da yazsana, kime nerde ameliyat oldun??? Kaç cc? Çok güzel ve doğallar maşallahmutluluk2015 baksan ya bi yukledim :)
Detayları da yazsana, kime nerde ameliyat oldun??? Kaç cc? Çok güzel ve doğallar maşallahhigh profil değil gibi, moderate mı???
ben perşembe oluyorum ameliyat.. burayada birkaç gündür yazdığım için albüm yapmadım arkadaşım henüz. yok diye izlemezsen elbette saygı duyarım.electraa albumun var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?