Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım bi sakin ol lütfen benim tüm kıyafetlerim oluyor, çünkü eskiden yastık gibi sütyenler takıyordum. Ameliyat sonrası, eski sütyenli Halim gibi oldum. Şimdi sütyen takmıyorum yarım atlet tarzı çamaşırlar giyiyorum. O yüzden panik olma. Eğer seninki benimkinden biraz büyükse 325 harika olur. Înan bir avuç meme benimki, hiiiç büyük değil daha büyük olsun isterdim ama Dr um meme uçlarım koltukaltına çok yakın yani ayrık olduğu için, maximum bu boyutun olduğunu söylemişti

electraa , resimlerime bi bak yine. Direnlerin vardı benim de. Direnler yine koltukaltında kesi yerinin 1,2 cm yukarısından çıkarılmıştı. Şimdi hiç belli değiller 3 gün kaldı Direnler, bi sıkıntı yaşamadım ...

Yahu ben niye alintiya cevap yazamiyorum? Binlerce kez tikladigim halde nicin olmuyor? Alvum de yapamadim. Android oldugu icin mi?

electraa canım, bi arkadaşa 365 cc koyulmuştu. Büyün kıyafetleri oluyordu , hatta kız kardeşi bile ameliyat olduğunu anlamamıştı.destekli sütyen giyiyor sanmış hep

foton varmı. izleşelimmi

electraa canım, bi arkadaşa 365 cc koyulmuştu. Büyün kıyafetleri oluyordu , hatta kız kardeşi bile ameliyat olduğunu anlamamıştı.destekli sütyen giyiyor sanmış hep
canım benım anladığım şu ki.. kastırmaya gerek yok.. bekleyip görecez boşa kafayı yiyoruz hep.. yani ben...dün sigarayı bıraktım resmen başlayacam gene. bende 75 a push up ım. operasyondan sonra sutyen değil göğüs ölçüm 90 ı geçmesin derim mümkünse.. perş akşamüstü olucam ameliyat. cuma foto paylaşabilirmiyim bilemedim.. :) annemle ve sevgilim gelecek hastaneye.. tanrım bitsin artık :))))

bu gece nerdeyse erkek arkadaşımla papaz olduk. bıktım senin meme dırdırından diyo. tartıştık baya. niye huzursuz olduğumu anlamadı bi türlü. yahu korkuyorum garip olursa diye. ömrümce düz memesiz yaşamışım. tabiki heyecan panik karmaşıklık olur.. saç değilki bu git ertesi gün rengini değiştir uzalt kısalt.. meme işte

325 cc nin yüksekliği 4,3 cm civarı. Yani bu da toplamda max 9 cm gibi bi yükseklik demek benim 82 idi meme ölçüm( meme altı da 80 idi) şimdi 92 fln . Ölçmedim uzun süredir.

325 cc nin yüksekliği 4,3 cm civarı. Yani bu da toplamda max 9 cm gibi bi yükseklik demek benim 82 idi meme ölçüm( meme altı da 80 idi) şimdi 92 fln . Ölçmedim uzun süredir.
sudyen gibi plastik slikon meme olsa, taksak üstümüze sonra giysi giysek baksak ne güzel olurdur. yokmu yaa öle bişi. ben bugün 350 cc vardı klinikte. taktım içine iç çamaşırın baktım üstüne çektim body yi.. ohaa dedim bu neeee :)

Ben de öyle demiştim , hatta 270 cc ye dev gibi demiştim. Şimdi benimkiler 325, keşke 370 fln olsaydı diyorum

Arkadaşlar benim ameliyat öncesi göğsüm 80 c di 325 cc high profil takıldı şimdi 85c hatta bugün bir kalıpta 90 a oldu bana 85 iyide 90 da fazla geldi bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…