Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arkadaşlar herkese iyi geceler deyip ben kaçarım, sabah erken uyanacağım.. dün gece varya saçma sapan meme dolu rüyalar gördüm.. bari bu akşam rahat uyuyayım.. sizlere ve extra güsel memelerinize sevgiler.. memesiz son 3 gecem .

Senin adına çok sevindim canım ne mutlu sana hepinizin cesaretine hayranım ben öğretmenim o yüzden yaza kadar samsunda doktor araştırıyorum tabi korkarak

Canım inşallah herşey yolunda gider herşey istediğin gibi olur.ben öğretmen olduğum için yazın olmayı istiyorum fakat çok korkuyorum.samsundaki doktorları araştırdım.bide forumda samsunda ameliyat olanları bulabilsem

Canım çok geçmiş olsun herşey gönlünce olsun inşallah

Papatyam75 Ben de ogretmenim :)
10.gunde cok rahat tahtayi bastan assa doldurdum :)
Is ve sosyal hayati en fazla 5 gun kisitlar bu ameliyat. Ki siz dogum yapmissiniz, daha buyuk agriyi yasadiniz
Ne güzeeeeel harika bunu duyduğuma çok sevindim ben merkezden ilçeye servisle bir saat yol gidiyorum yolu okulu tahtayı evi eşimi ve tabiki çocuğumu düşünüp duruyorum sonrada korkuyorum fakat samsundaki doktorları çok araştırdım yazın kredi çekip bu işi hayırlısıyla hallederim inşallah

high prof yapıcakmış .. şu ekteki netten bi resim. böyle olcak dedi
kızzz ne güzel işte böyle olursa inan yaptırdığın zaman ne diyeceksin biliyormusun aaaa önceki dolgulu sütyenimle şimdiki hali aynı diyeceksin yani sütyensiz halin öyle olacak

kızzz ne güzel işte böyle olursa inan yaptırdığın zaman ne diyeceksin biliyormusun aaaa önceki dolgulu sütyenimle şimdiki hali aynı diyeceksin yani sütyensiz halin öyle olacak
ayrıca ekstra hiçkıyafet almadım daha bütün hepsi dahada güzel oluyorlar

high prof yapıcakmış .. şu ekteki netten bi resim. böyle olcak dedi
Bugün drenler ve sargilar çıktı goguslerim tam da böyle oldu süper gorunuyolar high profile böyle gogus ucunu one çıkarıyor tek derdim şişlik çok fazla zamanla geçer dedi Dr ama korkuyorum kötü bir şey olmasın da sizin şişlik oldu mu olduysa ne kadar devam etti

Selam kızlar ameliyat günü aldım. Daha üç hafta var ve ben şimdiden korkmaya başladım :) Hele de 2,5 yaşındaki oğlum durmadan kucağımda, gece on kere yanıma gel diye ağlıyor. Asıl bu durumdan korkuyorum çocukla ilgilenemeyeceğim, akşamları ben yatırıyorum ne yapacağım diye. Beni en çok bu korkutuyor. Ben de öğretmenim bir de çok anlaşılır diye düşünmeden edemiyorum. Dolgulu sütyen kullanmıyordum :)

hadi bakalım hayırlısı olsun .oğlunu tabiki ilk zamanlar kucağına alamıyacaksın ameliyattan sonra yanında birileri olucakmı?ilk günler tek başına biraz zorlanırsın bu arada cc karar verdin mi?

Reactions: lex
öncelikle hayırlı olsun ... ödemlerin geçmesi kişiye göre değişir tabi benim 1 ay sonra tamamen geçmişti her gün masaj yapman bol bol su içmen ödemlerin inmesine yardımcı oluyor

ameliyat sütyeninden baksediyorsun anladığım kadarıyla öyleyse evet sıkması gerekiyor şeklin oturması için

Evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…