Senin adına çok sevindim canım ne mutlu sana hepinizin cesaretine hayranım ben öğretmenim o yüzden yaza kadar samsunda doktor araştırıyorum tabi korkarakaaa hiç korkma tamam acıyor ama öyle korkunç bir şey değil. ben yalnızdım üstelik sadece bir arkadaşım beni götürdü ameliyata eve getirdi ama evde ilk günde bile yalnızdım. tek başıma yattım kalktım yemek yedim. halen ağrım var ama ağrı dediğin geçer yeter ki bir sotun yaşanmasın. şu anki mutluluğum herşeye değer. yemin ederim değer.
Canım inşallah herşey yolunda gider herşey istediğin gibi olur.ben öğretmen olduğum için yazın olmayı istiyorum fakat çok korkuyorum.samsundaki doktorları araştırdım.bide forumda samsunda ameliyat olanları bulabilsembenımde son günlerim ameliyattan önce, korkuyorum biraz ama .. ama ne kadar rahat girersek ameliyata o kaddar rahat gecermiş. kasların gerilmemesi lazım dedi daha önce bu ameliyatı geçiren arkadaşlarım. bünyeye göre, dr a göre oldukça farklılık gösteriyormuş. Senin ameliyat günün bellimi
Yok canım henüz olmadım yaza olcam inşallah araştırmadayımPapatyam75 abla sen hala ameliyat olmadin mi? Bi ara yok oldun forumdan, herhalde ameliyatini oldu sandim :)
Canım çok geçmiş olsun herşey gönlünce olsun inşallahBenim de 325 mentor high profil. Ne buyuk, ne kucuk. Su ara dogum kontrol ilaci aliyorum sisti memelerim. Aklimdan gecti iyi ki en buyugunu istiyorum dememisim. Karari isinin iyisi olan doktor belirlesin. Ameliyat oncesi protez denemeleri beni cok yaniltmisti.
Ne güzeeeeel harika bunu duyduğuma çok sevindim ben merkezden ilçeye servisle bir saat yol gidiyorum yolu okulu tahtayı evi eşimi ve tabiki çocuğumu düşünüp duruyorum sonrada korkuyorum fakat samsundaki doktorları çok araştırdım yazın kredi çekip bu işi hayırlısıyla hallederim inşallahPapatyam75 Ben de ogretmenim :)
10.gunde cok rahat tahtayi bastan assa doldurdum :)
Is ve sosyal hayati en fazla 5 gun kisitlar bu ameliyat. Ki siz dogum yapmissiniz, daha buyuk agriyi yasadiniz
kızzz ne güzel işte böyle olursa inan yaptırdığın zaman ne diyeceksin biliyormusun aaaa önceki dolgulu sütyenimle şimdiki hali aynı diyeceksin yani sütyensiz halin öyle olacakhigh prof yapıcakmış .. şu ekteki netten bi resim. böyle olcak dedi
ayrıca ekstra hiçkıyafet almadım daha bütün hepsi dahada güzel oluyorlarkızzz ne güzel işte böyle olursa inan yaptırdığın zaman ne diyeceksin biliyormusun aaaa önceki dolgulu sütyenimle şimdiki hali aynı diyeceksin yani sütyensiz halin öyle olacak
Bugün drenler ve sargilar çıktı goguslerim tam da böyle oldu süper gorunuyolar high profile böyle gogus ucunu one çıkarıyor tek derdim şişlik çok fazla zamanla geçer dedi Dr ama korkuyorum kötü bir şey olmasın da sizin şişlik oldu mu olduysa ne kadar devam ettihigh prof yapıcakmış .. şu ekteki netten bi resim. böyle olcak dedi
Bol kıyafetlerim çok var onlar yine olur da XS-S düdük gibi kıyafetler kesin olmayacakayrıca ekstra hiçkıyafet almadım daha bütün hepsi dahada güzel oluyorlar
hadi bakalım hayırlısı olsun .oğlunu tabiki ilk zamanlar kucağına alamıyacaksın ameliyattan sonra yanında birileri olucakmı?ilk günler tek başına biraz zorlanırsın bu arada cc karar verdin mi?Selam kızlar ameliyat günü aldım. Daha üç hafta var ve ben şimdiden korkmaya başladım :) Hele de 2,5 yaşındaki oğlum durmadan kucağımda, gece on kere yanıma gel diye ağlıyor. Asıl bu durumdan korkuyorum çocukla ilgilenemeyeceğim, akşamları ben yatırıyorum ne yapacağım diye. Beni en çok bu korkutuyor. Ben de öğretmenim bir de çok anlaşılır diye düşünmeden edemiyorum. Dolgulu sütyen kullanmıyordum :)
öncelikle hayırlı olsun ... ödemlerin geçmesi kişiye göre değişir tabi benim 1 ay sonra tamamen geçmişti her gün masaj yapman bol bol su içmen ödemlerin inmesine yardımcı oluyorBugün drenler ve sargilar çıktı goguslerim tam da böyle oldu süper gorunuyolar high profile böyle gogus ucunu one çıkarıyor tek derdim şişlik çok fazla zamanla geçer dedi Dr ama korkuyorum kötü bir şey olmasın da sizin şişlik oldu mu olduysa ne kadar devam etti
öncelikle hayırlı olsun ... ödemlerin geçmesi kişiye göre değişir tabi benim 1 ay sonra tamamen geçmişti her gün masaj yapman bol bol su içmen
Teşekkürler c
Teşekkür ederim canım çok gergin ve ağrıyor değil masaj dokunamiyorum bile bir de bu sporcu aletinin böyle sıkma mi gereköncelikle hayırlı olsun ... ödemlerin geçmesi kişiye göre değişir tabi benim 1 ay sonra tamamen geçmişti her gün masaj yapman bol bol su içmen ödemlerin inmesine yardımcı oluyor
ameliyat sütyeninden baksediyorsun anladığım kadarıyla öyleyse evet sıkması gerekiyor şeklin oturması için[/QUOT
ameliyat sütyeninden baksediyorsun anladığım kadarıyla öyleyse evet sıkması gerekiyor şeklin oturması içinEvet sargilardan sonra takılan medical sütyen..nefes almakta zorlanıyorum o kadar sıkıameliyat sütyeninden baksediyorsun anladığım kadarıyla öyleyse evet sıkması gerekiyor şeklin oturması için
evet onun özelliği sıkması zaten arada biraz açıp rahatlıyabilirsin ben 1.5 ay taktım daha yeni çıkarttım ama inan çok işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?